Geo Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Ma gotivi njega Larson, samo mu rekao drug da lozi malo ... Decko igra pola sata gotovo bez izgubljene lopte, pogadja kada treba , odbrana vise nego korektna, asistira kad moze (na zalost nemamo nekog Zirbesa, Bobija ... ma ni Shtimaru), meni vise nego dovoljno za pohvalu. Edited January 26, 2016 by Geo
borris_ Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ma gotivi njega Larson, samo mu rekao drug da lozi malo ... Decko igra pola sata gotovo bez izgubljene lopte, pogadja kada treba , odbrana vise nego korektna, asistira kad moze (na zalost nemamo nekog Zirbesa, Bobija ... ma ni Shtimaru), meni vise nego dovoljno za pohvalu. Ovo nije "no-look" asistencija. Dodao je pa je kao okrenuo glavu na drugu stranu.
Joe D Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ma gotivi njega Larson, samo mu rekao drug da lozi malo ... Decko igra pola sata gotovo bez izgubljene lopte, pogadja kada treba , odbrana vise nego korektna, asistira kad moze (na zalost nemamo nekog Zirbesa, Bobija ... ma ni Shtimaru), meni vise nego dovoljno za pohvalu. sposobnost igraca da posalje neki polu no look pass ne govori nista o njegovim dodavackim i organizatorskim sposobnostima. on asistira kad stvori priliku da asistira, a to mu nije bas jaca strana u igri. za to vec treba malo vise skilla od ovoga sto si postavio kao klip
Geo Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Zezao se malo(sa klipom), opustite se ... p.s. Asistencija i poentiranje bili odlicni, izvrtanje glave nebitno ...
goofs Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Predstavnici Golden Stejt Voriorsa i Minesota Timbervulfsa u poseti KK Partizan NIS Živo me zanima šta li su gledali, čirlidersice?
Lazy Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Pa eto, lepo si reko nikakav specijalan pik nemam, samo mi je smešno kad čitam takve stvari o napretku i sl. Dečko je od Uvalinove Zvezde napredovao do Uvalinovog Perinog Partizana, da pravi društvo Đumari, pokojnom Perovićari i ekipi. To govori o tome koliko je napredovao u karijeri. Dečko je jednostavno preglup za krštenog pleja, i nikad to neće postati. ti ne znaš de biješ
Geo Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) p.s. Ispod u odgovoru zvanicni partizanov twit to demantuje Edited January 27, 2016 by Geo
Kreator Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 šta bi ovom david piku da se ovako blamira? dosadno mu?
Bananac Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) Zna li neko na koliko je potpisao Džikić? Edited January 28, 2016 by Bananac
Recommended Posts