ljakse Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 brate, posvetio si mu brat bratu 50 postova ove sezone. kako bi to nazvao? Ne znam, valjda diskusijom. Zamisli ti da imaš par likova koji non stop pišu o tome kako Štimac polako postaje legitimni EL centar, sve bolje zatvara u odbrani, a i odraz mu se dramatično popravlja, kao i bacanja. Mislim, može se i ignorisati očito lupanje gluposti, ali nije baš da nam je svaki post na forumu unikatna minijatura. Ja bih voleo da vidim Cvela neko duze vreme u organizovanom sistemu sa ozbiljnim trenerom, pa da vidimo sta ce da ispadne. Moguće je da mu baš to treba, za razliku od 99,9% košarkaša, koji se probijaju kroz napredak u malim sredinama, pa ih zapazi i uzme neko veći, i tako dalje.
Joe D Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) cacani i gospoda u istoj recenici edit: odgovor na prethodnu stranu Edited January 26, 2016 by Joe D
Nikodije Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Moguće je da mu baš to treba, za razliku od 99,9% košarkaša, koji se probijaju kroz napredak u malim sredinama, pa ih zapazi i uzme neko veći, i tako dalje. Od manjih sredina bio je samo u bezveznom MZTu gde se u toku jedne sezone promeni 3-4 trenera. Tesko da tu moze biti nekog napretka. Aj da ga vidimo posle dve sezone kontinuiteta kod Dzikica. Osim toga, on ima tek 22 godine, tri manje od Jovica, a pre tri godine i 1 Jovic se tek pojavio u ozbiljnoj kosarci.
ljakse Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Moguće, a možda ne bi bilo loše istu šansu dati Đumari i još ponekom.
pbg12345 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 cacani i gospoda u istoj recenici edit: odgovor na prethodnu stranu :D pazi, meni su govorili da su od cacana samo jagodinci veca gospoda sad ako su lagali mene... Ne znam, valjda diskusijom. Zamisli ti da imaš par likova koji non stop pišu o tome kako Štimac polako postaje legitimni EL centar, sve bolje zatvara u odbrani, a i odraz mu se dramatično popravlja, kao i bacanja. Mislim, može se i ignorisati očito lupanje gluposti, ali nije baš da nam je svaki post na forumu unikatna minijatura. Moguće je da mu baš to treba, za razliku od 99,9% košarkaša, koji se probijaju kroz napredak u malim sredinama, pa ih zapazi i uzme neko veći, i tako dalje. slazem se generalno ali nije poenta ni uzeti nekog na zub i ismejavati kad odigra dobro nije bas da se tvrdi po forumu kako je cvele na korak od ozbiljne nba karijere
Nikodije Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Moguće, a možda ne bi bilo loše istu šansu dati Đumari i još ponekom. Najbolje da poredimo talenat 1 Djumare i 1 Cvela.
ljakse Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 slazem se generalno ali nije poenta ni uzeti nekog na zub i ismejavati kad odigra dobro nije bas da se tvrdi po forumu kako je cvele na korak od ozbiljne nba karijere Pa ja to ni ne radim, ja uvek pohvalim i Štimaru kad pokida, dok ga ostatak foruma tera iz kluba. Govorim o diskusiji sa ovima što cele sezone tupe kako Cvele postaje ozbiljan plej. Najbolje da poredimo talenat 1 Djumare i 1 Cvela. Koji talenat?
ljakse Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ne znam. Šta bi ti izdvojio kod njega kao najbolju osobinu, kao pleja?
Nebojsa Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 gos'n ljakseu ocigledno mnogo dosadno danas...
Nikodije Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ne znam. Šta bi ti izdvojio kod njega kao najbolju osobinu, kao pleja? korektna odbrana i agresivnost. I sut mu je postao dobar, pominjani Jovic moze samo da sanja takav sut.
ljakse Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Pa ništa, da pređe na dvojku onda? Neće više morati da se muči sa napretcima™ u prevođenju preko pola i kontroli lopte, nego lepo da se fokusira na tu prangiju.
Miralem Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ne znam. Šta bi ti izdvojio kod njega kao najbolju osobinu, kao pleja?stvara tu neku atmosferu u timu. posle utakmice dohvati gitaru i odsvira crnog leptira, krivo je more, a zna i smoke on the water.
Recommended Posts