Geo Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Posle nije mogao da odluci ko mu je bolji, pa ostavio obojicu na parketu ..., Dzile takticki vragolan Edited January 26, 2016 by Geo
Nebojsa Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 s cveletom mogu da se sprdaju samo oni koji ga nisu gledali "u kontinuitetu" ove godine. prvih nekoliko kola je odigrao odlicno, uz komentar vecine kako ga je uglavnom srao sut. onda je imao par losih tekmi, pa povredu, pa opet malo losije, da bi se u poslednjih nekoliko meceva vratio u formu s pocetka sezone. dakle, kako je sada vec proslo 6 meseci, moze da se konstatuje izuzetan napredak u sutu (gde deluje da je radio i na promeni tehnike), a sto potvrdjuje i statistika gde je na 50% za 2 i 36-37% za tri. znacajno je popravio i kontrolu lopte, gde je mnogo sigurniji s istom u posedu i posebno prenosenju. da ne pricamo da je i znatno smanjio broj izgubljenih lopti. na kraju, imam utisak da igra mnogo pametnije otkad je dzile dosao, gde opet znacajno manje davi loptu do do pre mesec dana. sve u svemu, u ovom timu partizana, definitivno covek koji je najvise napredovao ove sezone.
ljakse Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 znacajno je popravio i kontrolu lopte, gde je mnogo sigurniji s istom u posedu i posebno prenosenju. da ne pricamo da je i znatno smanjio broj izgubljenih lopti. :D Dobro je, za koju godinu možda krene da radi ono što plej treba da radi, reklo bi se da će do tada savladati osnovne košarkaške korake.
Joe D Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) ljakson ima neki pik na cveleta, nije on los toliko kad igra sa samopouzdanjem. ali da je postao neki ozbiljan plej, bas i nije. da dodam da je onaj ulaz na kraju uberseljacki potez, valjalo bi da mu neko skrene paznju da se to ne radi. Edited January 26, 2016 by Joe D
ljakse Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Pa eto, lepo si reko ali da je postao neki ozbiljan plej, bas i nije. nikakav specijalan pik nemam, samo mi je smešno kad čitam takve stvari o napretku i sl. Dečko je od Uvalinove Zvezde napredovao do Uvalinovog Perinog Partizana, da pravi društvo Đumari, pokojnom Perovićari i ekipi. To govori o tome koliko je napredovao u karijeri. Dečko je jednostavno preglup za krštenog pleja, i nikad to neće postati.
Joe D Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 brate, posvetio si mu brat bratu 50 postova ove sezone. kako bi to nazvao?
katamaran Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 ljakson ima neki pik na cveleta, nije on los toliko kad igra sa samopouzdanjem. ali da je postao neki ozbiljan plej, bas i nije. da dodam da je onaj ulaz na kraju uberseljacki potez, valjalo bi da mu neko skrene paznju da se to ne radi. Skrenuta mu je paznja onom bananom.
Nikodije Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ja bih voleo da vidim Cvela neko duze vreme u organizovanom sistemu sa ozbiljnim trenerom, pa da vidimo sta ce da ispadne.
teacher Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 da dodam da je onaj ulaz na kraju uberseljacki potez, valjalo bi da mu neko skrene paznju da se to ne radi. meni je to bio wtf momenat, da neko bude toliki čmar da to uradi...
katamaran Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Kakav izraz lica trenutak pre nego sto mu je Dangubic skrenuo paznju Edited January 26, 2016 by katamaran
Lord Stef Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Potresao se maksimalno zbog te rampe, jedva je stigao da se izgrli sa saigracima 2 sekunde posle toga :D Mada jeste skroz glup potez. Marinovic mi je po tom pitanju oduvek bio car, on 5 sekundi pre kraja spusti loptu na parket i krene da se pozdravlja sa igracima, gubio ili dobijao.
pbg12345 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Potresao se maksimalno zbog te rampe, jedva je stigao da se izgrli sa saigracima 2 sekunde posle toga :D Mada jeste skroz glup potez. Marinovic mi je po tom pitanju oduvek bio car, on 5 sekundi pre kraja spusti loptu na parket i krene da se pozdravlja sa igracima, gubio ili dobijao. cacanska skola kosarke izbacuje samo ovakvu gospodu
Recommended Posts