Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ali Djumic koji kampuje na trojci...nista nismo uspeli da ih opteretimo u reketu, zato i jeste bila muka organizovati napad...najbitnije je da svi sad igraju sa mnogo vise samopouzdanja i energije od kada imaju na klupi krstenog trenera sa autoritetom...i pored mase glupih faulova uspeli smo nekako da dobijemo...iskreno se nisam nadao pobedi jer je sama pomisao na istu bila krajnje nerealna...bravo momci za borbu, bravo Dzile za leadership!!!

Kaka crna organizacija, pa Vilsonu je svaki put 50-50 da l ce uspeti da prenese loptu preko pola. Podbacila Zvezda veceras, i u sutu i sa motivacijom, posle ih stigao i umor. Nasi s druge strane grizli koliko su mogli. Cedi kapa dole, i ono je bila prva krstena akcija Murica koju sam video ove sezone.

Posted (edited)

Dzile mega car ... Dobiti za klasu jaceg vecitog rivala, neprocenjivo (u stvari nikad nesto slicno nisam doziveo)

Edited by Geo
Posted

Zasluzena pobeda skroz, svaka cast. Muric pokidao.

Posted

Bravo za borbenost. Na nju smo ih i dobili. Jos kad bismo skok popravili...

Posted

Sta se radujete? Ovo je sve normalno..

partcz-009.jpg

Posted (edited)

Sa normalnim trenerom ...  :fantom:

Edited by Geo
Posted

Dzile mega car ... Dobiti za klasu jaceg vecitog rivala, neprocenjivo (u stvari nikad nesto slicno nisam doziveo)

Fudbal na Miticu 2-4 2007

Posted

Nikad ne potcenjuj srce samipona. Oni jesu jaci, ali boj ne bije svijetlo oruzje i danas svi igraju kosarku. Ocekujem da ih dobijemo i u abi i u nisu ako se sretnemo u nasem najmasovnijem takmicenju. Nakon toga snimamo film o tome u kom Sigal glumi Dzileta.

Plitak potok, nek se sigal spremi.  Na tekmi mi je delovalo da pod kosem nista ne mozemo da zagradimo i da su imali dosta vise ofanzivnih skokova, kad statistika kaze samo 2 vise za pantere.

Posted

Sa normalnih trenerom ...  :fantom:

Mislio sam na realni odnos snaga u kosarci i pobedu ... :)

Posted

Dobili smo mi Reala cak dva puta :fantom:

Posted

Joj jeste :( Moram menjati. Dilema Ceda ili brat Kevin? Dzile ne moze da stane :( Molim za pomoc :D

stavi čedu, zaslužio je. bori se kao lav...

Posted

Mislio sam na realni odnos snaga u kosarci i pobedu ... :)

Pa i tad su u fudbalu bili dosta jači od nas. Setio sam se i kupa 1992 :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...