Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Šteta što Vrabac ne zna da igra lopte.

U odbrani je koristan, gradi, skače, sve. Ume i kontru da istrči, poneko polaganje. Ali šut, pregled igre...da li to uopšte može da se nauči?

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da, ako krenes da ucis sa 9 godina. Deluje ko da je pre 2-3 godine poceo da igra kosarku, kretnje su mu pogresne, ne zna sta ce sa loptom, improvizuje po sistemu "aj da probam ovako pa sta bude" i onda ne bude nista.

Juce cuva Sinoveca na 45, ovaj spusta loptu centru kojeg cuva Vilijams i Vrabac juri da ga udvaja, naravno sledi povratni pas i Sinovec sam ko duh sutira trojku, a strpao nam je 3 do tada. Nigde rezona.

Posted

Pera bi ovo izgubio 93-69.

(morao sam)

Nisi daleko od istine, nije slucajno to sto je Dzikic dobio dve neizvesne zavrsnice i to tako sto je sprecio "krvarenje", zaustavio pad i na samom kraju dobio utakmicu a kod Pere je to bio saobracaj u jednom smeru (pogresnom) cim se ekipa pogubi. Dzikic je jednostavno ozbiljan trener koji zna da upravlja utakmicom, sa ovim istim timom imao bi sigurno 3-4 pobede vise do sada.

Posted

Da, ako krenes da ucis sa 9 godina. Deluje ko da je pre 2-3 godine poceo da igra kosarku, kretnje su mu pogresne, ne zna sta ce sa loptom, improvizuje po sistemu "aj da probam ovako pa sta bude" i onda ne bude nista.

Sut moze itekako, ako je do tehnike. Al rezon slabije.

Posted

u pravu je goofs.vrapche napreduje ali kao da se pre godinu dana prvi put dovatio lopte.jadni su mu ti treneri bili kroz mladje kategorije.

i +1 fins

kakve donosi odluke je neverovatno.i ne samo on.citava ekipa.i to su treneri krivi.

i ovo za sut.u cemu je tu stvar?lenjost?to mi je neshvatljivp da se ne moze pristojan sut nabaciti treningom a nije u pitanju povreda sake

Posted

i ovo za sut.u cemu je tu stvar?lenjost?to mi je neshvatljivp da se ne moze pristojan sut nabaciti treningom a nije u pitanju povreda sake

Na zagrevanju pogadja trojke bez problema u nizu. Problem je u glavi.

Posted

Dobro sad, mislio sam da ne moze biti John Stockton, ali uz iskustvo moze da smanji gluposti na minimum. Potrebno je vreme. Uz ovakve fizkalije i sa boljim sutem, ceilling mu nije nizak. Usudio bih se reci da moze biti i EL igrac jednog dana.

Posted

jašta ćemo. posebno se očekuje dominacija na centru, gde ovi naši mučenici ne znaju ni koš da zagrade

Nikad ne potcenjuj srce samipona. Oni jesu jaci, ali boj ne bije svijetlo oruzje i danas svi igraju kosarku. Ocekujem da ih dobijemo i u abi i u nisu ako se sretnemo u nasem najmasovnijem takmicenju. Nakon toga snimamo film o tome u kom Sigal glumi Dzileta.

Posted

Mora Dzile jos malo da se podgoji ako oce da ga igra Sigal, nisu istog gabaritnog ranga.

Posted

Jbg, da je Vrabac na vreme poceo da uci kosarku od pravih strucnjaka tesko da bi smo ga videli kod nas (posebno ove godine).  I dalje mislim da ima  materijala da izraste u jednog korisnog poor Jana™

Posted

Nikad ne potcenjuj srce samipona. Oni jesu jaci, ali boj ne bije svijetlo oruzje i danas svi igraju kosarku. Ocekujem da ih dobijemo i u abi i u nisu ako se sretnemo u nasem najmasovnijem takmicenju. Nakon toga snimamo film o tome u kom Sigal glumi Dzileta.

ako cedevita pusti zadar veceras, red je i da se srbi konacno jednom medjusobno dogovore.

Posted

Ma pusticemo im ako im treba za poziciju na F4. Mi cemo skupiti svojih par pobeda negde drugde :fantom:

Posted

Panteri neće, ali Cedevita i Varvari bi mogli da nas puste u tim nebitnim tekmama na kraju. Ispašće na kraju da raspored uopšte nije bio loš.

Posted

ako cedevita pusti zadar veceras, red je i da se srbi konacno jednom medjusobno dogovore.

Sto bi Cedevita pustala Zadar kad im visi drugo mesto?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...