ZokiAsov Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Jedva cekam tekmu s panterima... osuricemo ih.
Ted Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 e, da smo imali trenera od pocetka sezone.... Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Timmy Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Gledam statistiku (gledao sam samo deo tekme i to preko strima koji je secka), pa mi minutaza zamimljiva. Cvele 28.5 min, Vilson 21,5. Zajedno celih 50 tj. 10 min sa obojicom na parketu. Muric najvise, 31 minut, a indeks nistica. Sut 0 od 7. Ali neka, zaigrace Edo. Povreda i dugo odsustvo cine svoje... Milutinovic bez minuta. Po svemu sudeci nece se on kod Dzileta naigrati. Meni krivo... Novi crnac 5 faulova za 13 minuta i veoma los plus minus. I rekorder Bozo jebeni Djumic 5 faula za cak 7 minuta. Ne znam koji smajli tu staviti. Dal plakati, dal se smejati, dal glavom u zid :( Ali Cvele jebote, indeks 42 cak, ne znas u kojoj kategoriji je bolji. Dal 21 poen uz samo 2 promasaja za 3, da li 7 asistenica sa 7 ukradenih i bez izgubljenih. Ili plus minus, gde smo za njegovih 28 minuta dobili 16 razlike, a u 12 minuta bez njega izgubili 11... Svaka cast majstore Juricu negde da pogledam samo da vidim kako je sve to uradio :)
1n54jd3r Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Cvele je dobro saradjivao sa Dzounsom...to je bilo jedino smisleno u napadu...unutrasnju igru prakticno nismo ni imali...srecom Dzons je ubacivao u visokom procentu sa kapice...Finac je bio dobar sa bacanja ali inace mi se uopste ne dopada...niti je plej niti je scorer, samo mrcvari loptu...Aranitovic i Vanja su nam u kanalu, za njih ne mogu da nadjem alibi...za razliku od Murica koji mora uskoro izaci vise sa samopouzdanjem nakon povrede...ali mislim da definitivno ne ispadamo iz lige, sto je u ovoj godini i najbitnije...a naredne, valjda ce Dzile odraditi mnogo kvalitetniju selekciju
pacey defender Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Ne bih da zakeram, ali recimo da su dve ukradene pripisane njemu a mogle su recimo aranitoviću i vilsonu. odigrao kao zmaj.
Geo Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 (edited) Bravo, svaka čast. Zanimljivo je ovo poverenje Džikića u Muriča, pretpostavljam da će biti leba od toga u nastavku sezone. Jbg, dok ga je trenirao u Krki bio je jedan od vodecih igraca lige, znaci da ga poznaje dobro ... Pored osvojena dva boda imamo prvi put i bolji medjusobni skor protiv neke ekipe iz donjeg dela tabele ... Edited January 16, 2016 by Geo
pacey defender Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Jbg, dok ga je trenirao u Krki bio je jedan od vodecih igraca lige, znaci da ga ga posznaje dobro ... Pored osvojena dva boda imamo prvi put i bolji medjusobni skor protiv neke ekipe iz donjeg dela tabele ... Slažem se. NIje Murič zaboravio da igra.
Kreator Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 praštajte novajliji na lošoj igri :) čestitam! http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/29538/partizanov-novajlija-vilijams-postao-otac-pred-mec-sa-krkom
Lazy Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Jedva cekam tekmu s panterima... osuricemo ih. jašta ćemo. posebno se očekuje dominacija na centru, gde ovi naši mučenici ne znaju ni koš da zagrade
goofs Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 (edited) Krka je, ja mislim, prva ekipa sa kojom imamo pozitivan skor u medjusobnom duelu. Imamo jos 6 kola do kraja, realno je da tucemo Zadra kod kuce i mozda Tajfuna u gostima, sve ostalo je povuci-potegni. edit: nije, i sa Metalcom smo dobri Edited January 16, 2016 by goofs
Timmy Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 praštajte novajliji na lošoj igri :) čestitam! http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/29538/partizanov-novajlija-vilijams-postao-otac-pred-mec-sa-krkom Nek mu je srecno :) Samo ne znam koliko ce bas resiti buducnost igrajuci za nas :D
Recommended Posts