189- Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 sad kad ga sale nagovori da proigra za represtaciju Link to comment
Kanzas siti zez Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 ja mislim da je Sale napravio dobar potez dovodjenjem Pavlovica. Pavlovic nikada u karijeri nije bio najbolji strelac i vodja tima a to se ove godine ocekivalo od njega u Partizanu. Prosle godine je igrao sasvim fino jer je Bogdan zatrpavao koga je stigao i onda je bilo dovoljno Sasinih 10-15 poena uz dobru odbranu. Sad ide u tim gde ce igrati 20 minuta i gde se od njega nece ocekivati neka cuda. Odradice pripreme, peglace odbranu, 1 trojka, 1 duga dvojka, dva ulaza, jedna kontra i to ce biti sasvim dovoljno. Link to comment
yolo Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 ova majica kosta bar 200- 250 evra... Link to comment
yolo Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 39.25 "Putin je vratio Slovenima dostojanstvo" Link to comment
mjone Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 haha, vi panteri svakog dana u youtube trazite "dusko vujosevic" i sortirate po datumu a ? kakva jebena opsesija Link to comment
Timmy Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Yolo treći put gleda i beleži sve važne detalje Link to comment
kralj Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 ja mislim da je Sale napravio dobar potez dovodjenjem Pavlovica. Pavlovic nikada u karijeri nije bio najbolji strelac i vodja tima a to se ove godine ocekivalo od njega u Partizanu. Prosle godine je igrao sasvim fino jer je Bogdan zatrpavao koga je stigao i onda je bilo dovoljno Sasinih 10-15 poena uz dobru odbranu. Sad ide u tim gde ce igrati 20 minuta i gde se od njega nece ocekivati neka cuda. Odradice pripreme, peglace odbranu, 1 trojka, 1 duga dvojka, dva ulaza, jedna kontra i to ce biti sasvim dovoljno. Dovoljno za 3 pobede u prvoj fazi i topovsku klopu u top16 (ako tri pobede volšebno budu dovoljne za top16). Nemojmo se zajebavati, Pavlović u poslednje vreme nije pokazao ni ambiciju, ni disciplinu ni kvalitet za relevantan EL klub. Posebno čudi što je Spavlovića aminovao Sđorđević. Prirodno bi bilo da sledeće pojačanje bude Lipovij. Jedina logična komponenta ovog transfera je da Sašin mentalni sklop savršeno sledi tradicionalne vrednosti koje Zeleni propagiraju. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
goofs Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Ambicija i disciplina se lako promene, samo njemu treba da klikne u glavi, a kvalitet ce sam doci. Link to comment
kralj Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Tako je mogao i Miličića da dovede. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
goofs Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Mogao je, samo što je SP jedno 14 milijardi puta normalniji lik od Miličića. Link to comment
Timmi Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 super za njega. koliko se samo iskukalo na fizicki neformiranog igraca na fizicki najzahtjevnijoj poziciji... volim ovo provlacenje milicica svako malo kad treba da se povuce paralela s nekim mentalno nestabilnim. milicic je, sve da je najnormalniji i navrijedniji igrac na planeti, trenutno toliko daleko od kosarkasa da ga ne treba uopste pominjati u tom kontekstu. problem je sto kad se ignorisu raspadi psihe sase pavlovica, ni on nije izgledao kao dobar kosarkas. za sve vrijeme u partizanu, cak i u utakmicama u kojima je igrao odlicno, pokazao je jedan jedini vrhunski kvalitet u igri (1 na 1 u napadu) i to zasnovan na njegovoj ogromnoj prednosti u fizikalijama na abaligaskom nivou (koja se drasticno smanjuje na evroligaskom nivou), pri tom usporavaju igru, protok lopte i tako vise stetio nego donosio prednost. u odbrani je bio najgori igrac partizana. Link to comment
goofs Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Sve to stoji, ali je atmosfera u klubu i nacin na koji je on doveden bila naopaka i pogresna. Svi su u njega gledali kao u nekog NBA-Jordana i ocekivali da igra 1na5, a kad bi to radio lose onda bi pizdeli zajedno sa njim. O konstantnom pujdanju Duleta na konto cigania ni da ne pocinjem. U PAOu ce imati drugaciju ulogu, proci ce celokupne pripreme i znace se sta treba i sta ne treba da radi, a pride mislim i da malo koja trojka u Evropi moze da mu parira u 1 na 1. Link to comment
Recommended Posts