Geo Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Dzile promenio kondicionog trenera, sada je neki Mladen Mihajlovic (kondicioni i seniorske reprezentacije)
goofs Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ako, neka menja. Sta bi sa Vuletom na kraju, nisam uspeo da primetim tokom utakmice, je l ostao?
Apollo Creed Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Vujošević smenjen. Božić novi trener. Ostaje li makar Gašić?
Goranz Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Vučić kaže da on više neće biti ministar odbrane Partizana.
Nebojsa Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 bosancerosi indirektno objasnili sta misle o "legendi": Muric se obradovao novoj saradnji sa trenerom koji ga je promovisao u ekipi Krke. "Zna šta od svakoga može da ocekuje, ne samo košarkaški, vec i zna na koga može da se osloni ljudski. On nam je u slvacionici kao prijatelj koga svi poštujemo. Ne da nikada na sebe, ali nas mnogo lepo tretira. Ima osecaj i šmek", rekao je Muric za Sport. S druge strame, Vrabac istice uživanje na treninzima. "Svida mi se kako nam pristupa i kako nam se obraca. Jednostavno mi se ide na trening. Srecan sam kad treniram kod njega i želim da nam on prenese svoje znanje. Motiviše nas, ukazuje nam na greške nekad i na stroži nacin, ali to deluje na nas tako da se mi trudimo da to popravimo i posle uradimo na pravi nacin", rekao je krilni igrac iz BiH.
copkillah Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Op op op https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/687283173693210624?s=09 Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4
goofs Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Pa je l on blesav, čovek je propuštao utakmice zbog zdravlja, umesto da odmara, leži na nekoj plaži i češe stomak on se opet baca u ovo. Pride francuski usput sigurno nije naučio. A i kako li će da objasni Leu da nije mislio baš tako kad je rekao da je "on Bertans a ne Lovernj". Ajd, nek mu je sa srećom, videćemo na šta će to da ispadne.
Jimmy Kowalski Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Sto bi morao da zna francuski? Nek povede Tajsona sa sobom kao prevodioca. Ono fazon - Fight bre!!!
Recommended Posts