goofs Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Koristan mozda za KLS, momak ima 21 godinu a treba da uci osnovne elemente kosarke, malo je kasno za sve to.
Nebojsa Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Navodno smo vec sve dogovorili sa Amstedom za sledecu sezonu(mozda i ovogodisnju domacicu ) ovo bi bila lepa vest pod uslovom da je spreman kao u krki pre par sezona. gledao sam ga jednu tekmu pre nekoliko meseci u grckoj, al nije imao ni pribilzno bitnu ulogu kod slovenaca, sada vidim da je presao u tursku, pa mi je nekako pomesan utisak. s druge strane, dzile ga je vratio u zivot u sloveniji (imao neke gadne povrede pre toga ako se ne varam), posebno se secam kako je nas zlostavljao pre par sezona, tako da se nadam da bi mogli da dobijemo pravog pleja. konacno, ako je ovo istina, te kako je cvele juce dobio znak od trenera da racuna na njega kao pleja #1, wilsona necemo jos dugo gledati.
Nebojsa Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Koristan mozda za KLS, momak ima 21 godinu a treba da uci osnovne elemente kosarke, malo je kasno za sve to. o kome ovde pricamo, ja mislio dziletov bivsi igrac?
goofs Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 tj, o burazeru sestrine devojke njegovog drugog cimera na Vrabca sam mislio
Nebojsa Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 na Vrabca sam mislio :) ok, sada videh da je prethodni post bio naknadno editovan... adin je poor man's verzija jana jebaca gana (say whaaat?!), ima fenomenalne predispozicije, al' deluje prilicno kosarkaski glup. siguran sam da bi dusko bio u stanju da od njega napravi nesto cak i u ovim godinama - nadam se da je i dzile pokupio barem jedan deo magije od alhemicara. kao sto se nadam da bi debeli vrlo skoro mogao da se nadje u savetnickoj ulozi (zvanicno/nezvanicno, svejedno je), nesto poput prof. nikolica pre skoro 30 godina...
Geo Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 D-Willa smo izgleda maznuli ISIS-u ispred nosa ...
keitel Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Koristan mozda za KLS, momak ima 21 godinu a treba da uci osnovne elemente kosarke, malo je kasno za sve to. Koje osnovne elemente? Ima više osnovnih elemenata u svom repertoaru nego Aranitović, recimo.
Djolle Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Koje osnovne elemente? Ima više osnovnih elemenata u svom repertoaru nego Aranitović, recimo. Starijeg Aranitovica mladji brat moze u zubima da nosi, to je njegov veliki problem...
goofs Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Pa za pocetak covek igra nominalno beka koji ne ume da dribla, i nema nikakav sut. Najcesce sto sam vidjao kod njega ove sezone su ili da dodribla do saigraca i onda mu doda loptu (sto je glupo i to se uci u pionirima), ili da vrti neke finte koje ne prolaze i onda stane sa driblingom i ne zna sta ce. Pera Aranitovic bar ume da izdribla, ume da zabode na ulaz do kraja i ume da da trojku, nekoliko puta ove sezone bio je nas najbolji igrac i strelac. Naspram coveka kojem je trebalo 4 meseca da da prvu trojku. Mislim, ako cemo da razigravamo razne Cvetkovice i u buducim sezonama onda je Vrabac ok, ako mislimo ikada da se vratimo u EL nema on sta da trazi kod nas, osim nekog 9-10 igraca u rotaciji.
keitel Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) Pa za pocetak covek igra nominalno beka koji ne ume da dribla, i nema nikakav sut. Najcesce sto sam vidjao kod njega ove sezone su ili da dodribla do saigraca i onda mu doda loptu (sto je glupo i to se uci u pionirima), ili da vrti neke finte koje ne prolaze i onda stane sa driblingom i ne zna sta ce. Pera Aranitovic bar ume da izdribla, ume da zabode na ulaz do kraja i ume da da trojku, nekoliko puta ove sezone bio je nas najbolji igrac i strelac. Naspram coveka kojem je trebalo 4 meseca da da prvu trojku. Mislim, ako cemo da razigravamo razne Cvetkovice i u buducim sezonama onda je Vrabac ok, ako mislimo ikada da se vratimo u EL nema on sta da trazi kod nas, osim nekog 9-10 igraca u rotaciji. Za početak, ne igra nominalno beka, nego krilo. I ima bolju tehniku i vođenje lopte od čovjeka koji je bio član rotacije naše reprezentacije na toj poziciji na poslednja dva prvenstva. Vrlo je jednostavno, ako popravi šut, biće u najmanju ruku solidan igrač. Naspram Aranitovića, koji se nikada neće izboriti sa svojim fizikalijama. Edited January 11, 2016 by keitel
goofs Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Za početak, ne igra nominalno beka, nego krilo. I ima bolju tehniku i vođenje lopte od čovjeka koji je bio član rotacije naše reprezentacije na toj poziciji na poslednja dva prvenstva. Od koga, od Raduljice? Na koga god da si mislio - covek igra za ekipu koja se bori za opstanak u ABA ligi, i tu igra lose. Kamo lepe srece da je njemu samo sut problem.
1n54jd3r Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 problematican je na toliko razlicitih nivoa...
April Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Malo su me ovi praznici izbacili iz KKP ritma, ali standing ovations za Džileta&mamu...pa taj front ne bi ni Staljin uzdrmao, a ne mali ljigavac Vulvić
Recommended Posts