Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

sto ste mijenjali, mijenjali ste. Danas je bio poslednji dan za registraciju za aba ligu.

• Replies 5.9k
  • Views 484.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, za ABA ligu jeste

Za neka druga takmicenja, ima vremena

Edited by Giggsy

@Timmi

Tacno, u pravu si, i ovog smo na brzinu u zadnji casb sa sve popucama pokupili  ...

Edited by Geo

Koprivica se vraća u rotaciju, radio je dva meseca individualno sa Perovićem.

18827665725692c99c7df7b395640011_w640.jp

Ovom zabraniti da gleda el. i Veselog, mnogo se prima , povredice se ...

Bio Kosta u Pioniru. I prvi put u zivotu me nije nervirao kad sam ga video :)

A izgledao je neverovatno opusteno i nasmejano. Verovatno mu laknulo kad se saga zavrsila, bas se mucio poslednjih godinu dana

Vrabac dobio opomenu od sudije posle ovog kucanja. Budala :lol:

:D

Get confidence, stupid. 

U stvari ovo je rekao ...

– Moramo da igramo čvršće. Ne možemo da igramo kao devojčice ako hoćemo rezultate – bila je svakako kritika na račun pada igre u poslednjih pet minuta.

Bilo je i dobrih stvari:

– Pobedili smo i to je najvažnije. Nismo fizički jaki, ne možemo da podnesemo kontakt, ali smo se ’fajtali’ sa jednom fizički velikom ekipom. Imali smo čak 21 skok u napadu. Nismo odigrali najpametnije, ali jeste bilo borbeno i niko ne može da ode kući i da kaže da nam je bilo svejedno. Da se razumemo, neće ovi igrači od mene košarku naučiti. Ali ponešto mogu da nauče, a sve zavisi od toga šta će uložiti od sebe. Jeste, promašili smo neke zicere, neke trojke su bile ishitrene, ali je sve u redu dok se vidi želja – izjavio je Aleksandar Džikić.

Strateg Partizana je i pokušao da objasni veliki pad u završnici utakmice.

– Fizika i psihologija su krivci za taj pad. Možete da zamislite kad su nam došli na jedan razlike. Lopta se poveća, obruč smanji, a parket postaje klizav. Raduje me ipak ta pozitivna energija. Mnogo su ovi momci tu važni, a moje je da to uklopim. Moramo nešto da uradimo, a nemam lidera kojeg bi podržavao. Lideri se rađaju, ali se i stvaraju, ali nisam siguran da imam takve igrače. Generalno, to je problem u evropskoj košarci – zaključio je trener Partizana.

Edited by Geo

da ne radi nitroglicerin u sloveniji.

ma nema potrebe, el neki maksimović među sudijama?

Neka vrati profesora (tj. nekog po njegovom savetu i nadzoru) u klub i resen problem fizike.

koliki god mag profa bio, konkretan problem s ovakvim timom je neresiv.

nadam se da ce dzile barem malo uspeti da unapredi aranitovicevu igru u odbrani, koja nije na nivou rekreativnog basketa u blokovima maltene.

jel milutinovic sinoc bio na nekoj postedi ili mu je dzile poslao manjevise jasnu poruku?

Mislim da je iluzorno ocekivati u da ce u nastavku Vrabac imati bilo kakav pozitivan doprinos igri 

nadam se da ce dzile barem malo uspeti da unapredi aranitovicevu igru u odbrani, koja nije na nivou rekreativnog basketa u blokovima maltene.

jel milutinovic sinoc bio na nekoj postedi ili mu je dzile poslao manjevise jasnu poruku?

Mislim da je Aranitovic juce odigrao svoju najlosiju odbranu do sada.

A za Milutinovica se cinilo da uopste ne racuna na njega, jer je sedo skroz na kraju klupe obucen. Samo ga je negde pred kraj trece brzinski ubacio na minut i vise nije vracao. Moze biti neka posteda, a mozda nije Dziletov tip igraca.

Najvece promene su brzina koja igramo i Cvele kao prvi plej, to je juce bas tako izgledalo. A bas se vidi razlika u zreosti u vodjenju utakmice.

samo da je đumari odzvonilo dolaskom ovog amera. grđi centar ne pamtim da je igrao u nas

Mislim da je iluzorno ocekivati u da ce u nastavku Vrabac imati bilo kakav pozitivan doprinos igri 

Ako bude zeleo dosta da radi individualno (tehnika, shut), mislim da od njega moze izrasti poprilicno koristan igrac . Majka priroda mu je podarila odlicne fizikalije  ... 

Navodno smo vec sve dogovorili sa Amstedom za sledecu sezonu(mozda i ovogodisnju domacicu )

Edited by Geo

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout