Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

sto ste mijenjali, mijenjali ste. Danas je bio poslednji dan za registraciju za aba ligu.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Da, za ABA ligu jeste

Za neka druga takmicenja, ima vremena

Edited by Giggsy
Posted (edited)

@Timmi

Tacno, u pravu si, i ovog smo na brzinu u zadnji casb sa sve popucama pokupili  ...

Edited by Geo
Posted

Koprivica se vraća u rotaciju, radio je dva meseca individualno sa Perovićem.

Posted

18827665725692c99c7df7b395640011_w640.jp

Ovom zabraniti da gleda el. i Veselog, mnogo se prima , povredice se ...

Posted

Bio Kosta u Pioniru. I prvi put u zivotu me nije nervirao kad sam ga video :)

A izgledao je neverovatno opusteno i nasmejano. Verovatno mu laknulo kad se saga zavrsila, bas se mucio poslednjih godinu dana

Posted

Vrabac dobio opomenu od sudije posle ovog kucanja. Budala :lol:

Posted (edited)

:D

Get confidence, stupid. 

U stvari ovo je rekao ...

– Moramo da igramo čvršće. Ne možemo da igramo kao devojčice ako hoćemo rezultate – bila je svakako kritika na račun pada igre u poslednjih pet minuta.

Bilo je i dobrih stvari:

– Pobedili smo i to je najvažnije. Nismo fizički jaki, ne možemo da podnesemo kontakt, ali smo se ’fajtali’ sa jednom fizički velikom ekipom. Imali smo čak 21 skok u napadu. Nismo odigrali najpametnije, ali jeste bilo borbeno i niko ne može da ode kući i da kaže da nam je bilo svejedno. Da se razumemo, neće ovi igrači od mene košarku naučiti. Ali ponešto mogu da nauče, a sve zavisi od toga šta će uložiti od sebe. Jeste, promašili smo neke zicere, neke trojke su bile ishitrene, ali je sve u redu dok se vidi želja – izjavio je Aleksandar Džikić.

Strateg Partizana je i pokušao da objasni veliki pad u završnici utakmice.

– Fizika i psihologija su krivci za taj pad. Možete da zamislite kad su nam došli na jedan razlike. Lopta se poveća, obruč smanji, a parket postaje klizav. Raduje me ipak ta pozitivna energija. Mnogo su ovi momci tu važni, a moje je da to uklopim. Moramo nešto da uradimo, a nemam lidera kojeg bi podržavao. Lideri se rađaju, ali se i stvaraju, ali nisam siguran da imam takve igrače. Generalno, to je problem u evropskoj košarci – zaključio je trener Partizana.

Edited by Geo
Posted

da ne radi nitroglicerin u sloveniji.

ma nema potrebe, el neki maksimović među sudijama?

Posted

Neka vrati profesora (tj. nekog po njegovom savetu i nadzoru) u klub i resen problem fizike.

Posted

koliki god mag profa bio, konkretan problem s ovakvim timom je neresiv.

nadam se da ce dzile barem malo uspeti da unapredi aranitovicevu igru u odbrani, koja nije na nivou rekreativnog basketa u blokovima maltene.

jel milutinovic sinoc bio na nekoj postedi ili mu je dzile poslao manjevise jasnu poruku?

Posted

Mislim da je iluzorno ocekivati u da ce u nastavku Vrabac imati bilo kakav pozitivan doprinos igri 

Posted

nadam se da ce dzile barem malo uspeti da unapredi aranitovicevu igru u odbrani, koja nije na nivou rekreativnog basketa u blokovima maltene.

jel milutinovic sinoc bio na nekoj postedi ili mu je dzile poslao manjevise jasnu poruku?

Mislim da je Aranitovic juce odigrao svoju najlosiju odbranu do sada.

A za Milutinovica se cinilo da uopste ne racuna na njega, jer je sedo skroz na kraju klupe obucen. Samo ga je negde pred kraj trece brzinski ubacio na minut i vise nije vracao. Moze biti neka posteda, a mozda nije Dziletov tip igraca.

Najvece promene su brzina koja igramo i Cvele kao prvi plej, to je juce bas tako izgledalo. A bas se vidi razlika u zreosti u vodjenju utakmice.
Posted

samo da je đumari odzvonilo dolaskom ovog amera. grđi centar ne pamtim da je igrao u nas

Posted (edited)

Mislim da je iluzorno ocekivati u da ce u nastavku Vrabac imati bilo kakav pozitivan doprinos igri 

Ako bude zeleo dosta da radi individualno (tehnika, shut), mislim da od njega moze izrasti poprilicno koristan igrac . Majka priroda mu je podarila odlicne fizikalije  ... 

Navodno smo vec sve dogovorili sa Amstedom za sledecu sezonu(mozda i ovogodisnju domacicu )

Edited by Geo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...