ljakse Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 U pravu ste, ovom timu definitivno treba trener. Po ko zna koji put ove sezone raspad u završnici.
Ted Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Džikić podneo ostavku. jel neopoziva? jel ostavio oproštajno pismo? ima li šanse da se vrati Pera? imaš li anlaser za Moskviča? jel tačno da violončelisti žive u proseku osam dana duže od vunovlačara?
Giggsy Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 https://twitter.com/Breza89/status/686279273108369412/photo/1
elementary Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Mogli su bar da mu daju nešto da obuje , jeste kriza ali bar neke patike bi završile posao.
pacey defender Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 "Imali smo 16 asistencija i 44 skoka. U nekim trenucima nismo igrali pametno, bilo je ishitreno. To je, ljudi, sve u redu, dok god pokazuju želju. Ne mogu da se ljutim na nekog ko ne zna", rekao je Džikić. :D Get confidence, stupid.
Timmy Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sad gledam statistiku, crnci se baš izmasivali. Vilson 0 od 8 za 2, Jones 5 od 12. Čeda dominarao na obe strane, mnogo važnih skokova i poena... Bacanja šutirao 10/10. Veliki respekt za sve što radi na svakoj tekmi. Pa se setim kako su ga pojedinci proglašavali za bivšeg igrača :) A nije lepo što Džile drugi put javno izjavljuje da su igrači loši. Ne mora da pravi alibi na taj način, jer ne znam sta bi mu drugo bilo motiv za to.
goofs Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Jbt Sutjeska pobedila u gostima pola lige ce da deli poslednje mesto, a mi imamo losiji medjusobni skor sa svima.
Goranz Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Klasičan SNS manir, "preuzeli smo razorenu zemlju, nismo mi krivi što se ne može napred". Nije ni čudo da ga je za trenera predložio Andreja Mladenović.
Lezilebovich Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Klasičan SNS manir, "preuzeli smo razorenu zemlju, nismo mi krivi što se ne može napred". Nije ni čudo da ga je za trenera predložio Andreja Mladenović. ... a kintu poslao Milan Božić :(
Geo Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) Sad gledam statistiku, crnci se baš izmasivali. Vilson 0 od 8 za 2, Jones 5 od 12. Sutirao je jos gorih 5-18 ali bice to u redu kada se prikljuci Vilijams, odnosno kada manje bude gubio snagu rvajuci se celu utakmicu po kosem ... Svidelo mi se sto Marinkovic polako vraca samopouzdanje i sto se polako nazire neka racionalna vrapceva uloga u timu ... edit: Prvo zakucavanje Dzonsa u svetom dresu i verovatno najlepsa akcija od pocetka sezone ... https://www.youtube.com/watch?v=zaASS51LhGM Edited January 10, 2016 by Geo
Nebojsa Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Jbt Sutjeska pobedila u gostima pola lige ce da deli poslednje mesto, a mi imamo losiji medjusobni skor sa svima. pobeda sutjeske uopste nije losa stvar po nas. mzt, koji je na 5oj poziciji, nam bezi samo 1. pobedu. ako (jbt, opet, celu sezonu ista prica maltene svako kolo) dobijemo krku u sloveniji sledece nedelje, eto nas najverovatnije na deobi 6-8 pozicije. a onda ludilo - gubimo od cigana i cedevite, mozemo da dobijemo zadar i tajfun, izgubivsi od djetica izmedju naravno, pa (najverovatniji anti)klimaks sezone, gde u poslednjem kolu protiv olimpije u ljubljani igramo za ostanak u ligi. u medjuvremenu se nadamo potpunom raspadu tajfuna i igokee, da ne radi nitroglicerin u sloveniji.
Giggsy Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 A nije lepo što Džile drugi put javno izjavljuje da su igrači loši. Ne mora da pravi alibi na taj način, jer ne znam sta bi mu drugo bilo motiv za to. Zna da Williams nije jedino pojacanje koje ce stici
copkillah Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sad gledam statistiku, crnci se baš izmasivali. Vilson 0 od 8 za 2, Jones 5 od 12. Čeda dominarao na obe strane, mnogo važnih skokova i poena... Bacanja šutirao 10/10. Veliki respekt za sve što radi na svakoj tekmi. Pa se setim kako su ga pojedinci proglašavali za bivšeg igrača :) A nije lepo što Džile drugi put javno izjavljuje da su igrači loši. Ne mora da pravi alibi na taj način, jer ne znam sta bi mu drugo bilo motiv za to. Džouns 5 od 18, u jednom momentu je imao 4 od 14. Mogao je jako skupo da nas košta, ne znam što ga nije izbacio. Mrzi me sada da gledam, ali on i Vilson su imali seriju od jedno 8 uzastopnih promašaja. Sa Vilijamsom (posle par treninga) bi bilo lagano +15. Čeda heroj.
Geo Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Džouns 5 od 18, u jednom momentu je imao 4 od 14. Mogao je jako skupo da nas košta, ne znam što ga nije izbacio. Mrzi me sada da gledam, ali on i Vilson su imali seriju od jedno 8 uzastopnih promašaja. Sa Vilijamsom (posle par treninga) bi bilo lagano +15. Čeda heroj. Pa Dzumara izasao sa 5 licnih, opet bolje i umorni Dzons nego Koprivica ... @Giggsy Menjamo nekog (stranca) ili dolazi jos neko pored ?
Recommended Posts