Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Za razliku od Božića, Džikić ima jednostavan pristup. U napadu se igra preko bokova, često no hadl uz rogove i utrčavanja na liniju, u odbrani plitka zona sa puno bliceva.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Najveci problem ove sezone vam je Vujosevic, posto je do sredine septembra odbijao da se skloni i omoguci klubu da se ranije konstituise™. Sredinom septembra je vec bilo kasno, i realno su vam ostali samo restlovi, ali i sa time je trebalo bolje i vise da se uradi.

da, krivi su oni od ranije. hm, zvuci nesto poznato? oh wait...

najcrnje je sto mi/partizan ni evrokup necemo videti pre 2017e... u najboljem slucaju :(

Posted

Za razliku od Božića, Džikić ima jednostavan pristup. U napadu se igra preko bokova skakacem, često no hadl uz rogove i utrčavanja na liniju, u odbrani plitka zona sa puno bliceva lovcem i kraljicom.

+1

Posted

Jesu ostali Kec i Vule?

Kec ostao, Vule mislim da ne

Posted

Kec ostao, Vule mislim da ne

više bih voleo da je obrnuto

Posted (edited)

harpere, da li mozes da objasbis zasto si gledao sutjeska- partizan?

inace, pre koji mesec smo se sprdali kako partizan ima osigurano osmo mesto i osminu finala kupa i blabla, a sad bi dupe dali za to.

Nije bilo nista drugo na TV-u. Sto pitas?

Edited by harper
Posted

Ovo smo i mi mislili do pre mesec dana, ali Pera je stvarno pravio neke pocetnicke greske u vodjenju utakmice, posebno u zavrsnicama, tako da je pitanje da li bismo dobili ono sto moramo da dobijemo. Nemamo nijednu pobedu na strani, od lakih kuci nam dolaze Cibona i Zadar, tu da je Boza kiksnuo na jednoj mi odosmo van lige.

kao da su pocetnicke greske nesto bitno da bi sedeo na klupi  :fantom:

Posted (edited)

Partizan sa ovim timom nece ispasti iz lige, a ne bi ispao ni sa Bozicem da ovi igraci ozbiljno shvataju svoje obaveze. Dolazak Dzikica samo ce da uozbilji ekipu da dobije utakmice koje treba i moze da dobije, razne Tajfune, Cibone i slicno.

Ovo mi zvuci, ne bi ispali ni sa Bozicem da on nije los trener kome igraci igraju neorganizovano i nedisciplinovano. Po meni nije smelo da se ceka ovaj trenutak za promenu trenera, jer su stvari bile ocigledne i pre dva meseca (Coki je to recimo sa Lazicem video posle dve utakmice i cisto sumnjam da  iz dalje perspektive  neko taj potez sada smatra greskom)

Edited by Geo
Posted

Komsije, srecno sa novim trenerom. Dobili ste trenera koji zivi kosarku 24/7.

Mogu samo da zamislim srecu njegove keve kad ga ugleda u Pioniru kao trenera KKP :D

Posted (edited)

1452018929924.jpg

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

Ko Davitelj protiv davitelja... :D

Posted

Keva je na gotovo svakoj tekmi u Pioniru :)

Posted

Keva je na gotovo svakoj tekmi u Pioniru :)

Posted

Kao veliki navijač Partizana, Milka Džikić, non stop obučena u crno-belo ("ona i nema šta da obuče u drugim bojama, samo crno-belu garderobu sebi šije", kaže njen sin), ne krije da je jako potresla vest da je Duško Vujošević krajem decembra zadržan u bolnici zbog problema sa bubrezima.

"Plakala sam dugo. Onda sam pozvala Aleksandra da mu odmah kažem, u Sloveniji nisu odmah preneli tu vest. Njih dvojica su jako vezani, Aca ga voli kao oca. Svima nam je laknulo kada je napustio bolnicu", dodala je on

a.946411_907567612674631_46215193205765381

Posted

dobar je dzile, a ovaj sastav partizana je nivo borbe za opstanak. doslovce jedan ozbiljan kosarkas (par talentovanih klinaca ne racunam), koji je bio povredjen do pre 2 nedelje, i ameri kojima seva paja da igraju za olos koji ih ne placa. opstanak je do jaja uspeh.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...