Goranz Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Za razliku od Božića, Džikić ima jednostavan pristup. U napadu se igra preko bokova, često no hadl uz rogove i utrčavanja na liniju, u odbrani plitka zona sa puno bliceva.
Nebojsa Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Najveci problem ove sezone vam je Vujosevic, posto je do sredine septembra odbijao da se skloni i omoguci klubu da se ranije konstituise. Sredinom septembra je vec bilo kasno, i realno su vam ostali samo restlovi, ali i sa time je trebalo bolje i vise da se uradi. da, krivi su oni od ranije. hm, zvuci nesto poznato? oh wait... najcrnje je sto mi/partizan ni evrokup necemo videti pre 2017e... u najboljem slucaju :(
Venom Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Za razliku od Božića, Džikić ima jednostavan pristup. U napadu se igra preko bokova skakacem, često no hadl uz rogove i utrčavanja na liniju, u odbrani plitka zona sa puno bliceva lovcem i kraljicom. +1
April Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Jesu ostali Kec i Vule? Kec ostao, Vule mislim da ne
copkillah Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Kec ostao, Vule mislim da ne više bih voleo da je obrnuto
harper lee Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) harpere, da li mozes da objasbis zasto si gledao sutjeska- partizan? inace, pre koji mesec smo se sprdali kako partizan ima osigurano osmo mesto i osminu finala kupa i blabla, a sad bi dupe dali za to. Nije bilo nista drugo na TV-u. Sto pitas? Edited January 6, 2016 by harper
yolo Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ovo smo i mi mislili do pre mesec dana, ali Pera je stvarno pravio neke pocetnicke greske u vodjenju utakmice, posebno u zavrsnicama, tako da je pitanje da li bismo dobili ono sto moramo da dobijemo. Nemamo nijednu pobedu na strani, od lakih kuci nam dolaze Cibona i Zadar, tu da je Boza kiksnuo na jednoj mi odosmo van lige. kao da su pocetnicke greske nesto bitno da bi sedeo na klupi
Geo Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Partizan sa ovim timom nece ispasti iz lige, a ne bi ispao ni sa Bozicem da ovi igraci ozbiljno shvataju svoje obaveze. Dolazak Dzikica samo ce da uozbilji ekipu da dobije utakmice koje treba i moze da dobije, razne Tajfune, Cibone i slicno. Ovo mi zvuci, ne bi ispali ni sa Bozicem da on nije los trener kome igraci igraju neorganizovano i nedisciplinovano. Po meni nije smelo da se ceka ovaj trenutak za promenu trenera, jer su stvari bile ocigledne i pre dva meseca (Coki je to recimo sa Lazicem video posle dve utakmice i cisto sumnjam da iz dalje perspektive neko taj potez sada smatra greskom) Edited January 6, 2016 by Geo
Kanzas siti zez Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Komsije, srecno sa novim trenerom. Dobili ste trenera koji zivi kosarku 24/7. Mogu samo da zamislim srecu njegove keve kad ga ugleda u Pioniru kao trenera KKP :D
Jimmy Kowalski Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Edited January 6, 2016 by Jimmy Kowalski
Geo Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Kao veliki navijač Partizana, Milka Džikić, non stop obučena u crno-belo ("ona i nema šta da obuče u drugim bojama, samo crno-belu garderobu sebi šije", kaže njen sin), ne krije da je jako potresla vest da je Duško Vujošević krajem decembra zadržan u bolnici zbog problema sa bubrezima. "Plakala sam dugo. Onda sam pozvala Aleksandra da mu odmah kažem, u Sloveniji nisu odmah preneli tu vest. Njih dvojica su jako vezani, Aca ga voli kao oca. Svima nam je laknulo kada je napustio bolnicu", dodala je on a.
SleeperSleep Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 dobar je dzile, a ovaj sastav partizana je nivo borbe za opstanak. doslovce jedan ozbiljan kosarkas (par talentovanih klinaca ne racunam), koji je bio povredjen do pre 2 nedelje, i ameri kojima seva paja da igraju za olos koji ih ne placa. opstanak je do jaja uspeh.
Recommended Posts