Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Za razliku od Božića, Džikić ima jednostavan pristup. U napadu se igra preko bokova, često no hadl uz rogove i utrčavanja na liniju, u odbrani plitka zona sa puno bliceva.

Najveci problem ove sezone vam je Vujosevic, posto je do sredine septembra odbijao da se skloni i omoguci klubu da se ranije konstituise™. Sredinom septembra je vec bilo kasno, i realno su vam ostali samo restlovi, ali i sa time je trebalo bolje i vise da se uradi.

da, krivi su oni od ranije. hm, zvuci nesto poznato? oh wait...

najcrnje je sto mi/partizan ni evrokup necemo videti pre 2017e... u najboljem slucaju :(

Za razliku od Božića, Džikić ima jednostavan pristup. U napadu se igra preko bokova skakacem, često no hadl uz rogove i utrčavanja na liniju, u odbrani plitka zona sa puno bliceva lovcem i kraljicom.

+1

Jesu ostali Kec i Vule?

Kec ostao, Vule mislim da ne

Kec ostao, Vule mislim da ne

više bih voleo da je obrnuto

harpere, da li mozes da objasbis zasto si gledao sutjeska- partizan?

inace, pre koji mesec smo se sprdali kako partizan ima osigurano osmo mesto i osminu finala kupa i blabla, a sad bi dupe dali za to.

Nije bilo nista drugo na TV-u. Sto pitas?

Edited by harper

Ovo smo i mi mislili do pre mesec dana, ali Pera je stvarno pravio neke pocetnicke greske u vodjenju utakmice, posebno u zavrsnicama, tako da je pitanje da li bismo dobili ono sto moramo da dobijemo. Nemamo nijednu pobedu na strani, od lakih kuci nam dolaze Cibona i Zadar, tu da je Boza kiksnuo na jednoj mi odosmo van lige.

kao da su pocetnicke greske nesto bitno da bi sedeo na klupi  :fantom:

Partizan sa ovim timom nece ispasti iz lige, a ne bi ispao ni sa Bozicem da ovi igraci ozbiljno shvataju svoje obaveze. Dolazak Dzikica samo ce da uozbilji ekipu da dobije utakmice koje treba i moze da dobije, razne Tajfune, Cibone i slicno.

Ovo mi zvuci, ne bi ispali ni sa Bozicem da on nije los trener kome igraci igraju neorganizovano i nedisciplinovano. Po meni nije smelo da se ceka ovaj trenutak za promenu trenera, jer su stvari bile ocigledne i pre dva meseca (Coki je to recimo sa Lazicem video posle dve utakmice i cisto sumnjam da  iz dalje perspektive  neko taj potez sada smatra greskom)

Edited by Geo

Komsije, srecno sa novim trenerom. Dobili ste trenera koji zivi kosarku 24/7.

Mogu samo da zamislim srecu njegove keve kad ga ugleda u Pioniru kao trenera KKP :D

1452018929924.jpg

Edited by Jimmy Kowalski

Ko Davitelj protiv davitelja... :D

Keva je na gotovo svakoj tekmi u Pioniru :)

Keva je na gotovo svakoj tekmi u Pioniru :)

Kao veliki navijač Partizana, Milka Džikić, non stop obučena u crno-belo ("ona i nema šta da obuče u drugim bojama, samo crno-belu garderobu sebi šije", kaže njen sin), ne krije da je jako potresla vest da je Duško Vujošević krajem decembra zadržan u bolnici zbog problema sa bubrezima.

"Plakala sam dugo. Onda sam pozvala Aleksandra da mu odmah kažem, u Sloveniji nisu odmah preneli tu vest. Njih dvojica su jako vezani, Aca ga voli kao oca. Svima nam je laknulo kada je napustio bolnicu", dodala je on

a.946411_907567612674631_46215193205765381

dobar je dzile, a ovaj sastav partizana je nivo borbe za opstanak. doslovce jedan ozbiljan kosarkas (par talentovanih klinaca ne racunam), koji je bio povredjen do pre 2 nedelje, i ameri kojima seva paja da igraju za olos koji ih ne placa. opstanak je do jaja uspeh.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout