Nikodije Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Kojim bre imenima? Ovaj Partizan ni u snovima nije za gornji deo tabele pa da je Dzikic bio od starta i svi bili zdravi. Andric,Milutinovic,Muric,Vitkovac + crnci su jedini koji danas na papiru kako tako mogu da igraju ovu ligu. Od ostalih neki jednostavno nisu za ovaj "nivo" ma koliko nizak bio a ostali nisu jos uvek ili su eventualno 11., 12. igrac ozbiljnije ekipe. Na sve to nema centra a jebeni Ceda Vitkovac je PF Cak i sa Perom pocetnikom Partizan je trebao da bude (bar) peti, da nije na krajnje bizaran nacin pogubio kamaru utakmica (Metalac, Krka, Mega...). eto, samo te tri da ste dobili sada bi bili peti. Problem je sto su igraci zapali u apatiju iz koje Pera nije umeo da ih probudi, i tajm auti su mu bili komemorativni, slutim da je takav i na treninzima.
bradilko Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) ama zasto nula? Dva crnca su korektni igraci, Cvele nije los, Milutinovic, Vitkovac, Muric, Marinkovic, Aranitovic... zar je to losije od Tajfuna, Krke, Cibone, Zadra...?ne kazem da su svi igraci nula vec selekcija.ima tu po koji igrac,talenat ,poluproizvod i sl ali tesko od takvih igraca napraviti ekipu koja moze odgovoriti "izazovima" u aba ligi.od pocetka mi je bio uspeh opstanak u ligi.kakvi crni plej of etc.nije slucajno da se izgubi niz utakmica na jednu loptu. negde smo zatrpani igracima negde ih prakticno nemamo..sad su u najboljim rukama.jedino sto je malo kasno.videcemo.. Edited January 6, 2016 by bradilko
frn1782 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 cvele npr nije dovoljno dobar da bude deo rotacije prosecnog aba ligasa? Da jeste bio bi deo rotacije prosecnog ABA ligasa, sto Partizan trenutno nije. Cak i sa Perom pocetnikom Partizan je trebao da bude (bar) peti, da nije na krajnje bizaran nacin pogubio kamaru utakmica (Metalac, Krka, Mega...). eto, samo te tri da ste dobili sada bi bili peti. Problem je sto su igraci zapali u apatiju iz koje Pera nije umeo da ih probudi, i tajm auti su mu bili komemorativni, slutim da je takav i na treninzima. Pera nije trener uopste i to jeste veliki deo problema ali ne najveci ili presudan. Te price da je ovo sto sad igra za gornji deo tabele ali je Pera bio glavni problem su zabluda.
Nikodije Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Najveci problem ove sezone vam je Vujosevic, posto je do sredine septembra odbijao da se skloni i omoguci klubu da se ranije konstituise. Sredinom septembra je vec bilo kasno, i realno su vam ostali samo restlovi, ali i sa time je trebalo bolje i vise da se uradi. Edited January 6, 2016 by Nikodije
pbg12345 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Da jeste bio bi deo rotacije prosecnog ABA ligasa, sto Partizan trenutno nije.super ti je logika. zasto je onda ne primenis i na ove igrace koje si nabrojao (muric, vitkovac, marinkovic...) da jesu ok za aba ligu?
paculla Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 samo kratko da se javim na jedini topik koji stalno citam a nikad nista ne pisem... dzikic je od mladosti imao DV kvalitete. na leto 1995 sam igrala omladinsko prvenstvo srj u sahu a dzikic je bio sa beovukom na pripremama na kopu (bio pomocni, ne secam se ko je bio glavni). kondicioni trener beovuka je trenirao moju drugaricu u atletskom timu ofk-a i upozna me sa dzikijem. krenemo da pricamo kako je fizicka kondicija vazna za sah i dziki kaze: a da probamo sahovsku kondiciju za kosarku? svaki dan, posle vecere, kad je njima bio timski odmor, ja dodjem i igram sah sa dzikijem, a igraci gledaju, navijaju. dziki objasnjava sta se desava. a nije da nije umeo, uvek me je malo bila frka da cu nesto da pogresim. jedino je jos savovic hteo da igra, i on je umeo. on je tu bio medju mladjima i stalno su ga prozivali kao mahaca peskira u kkp. posle par dana je dzikic poceo da ih dovodi da 'gledaju' sah sto je bio hit medju sahistima (i sahistkinjama, zbog milojevica, savovica, radovanovica). to je verovatno jedino prvenstvo u istoriji saha u srbiji da su dolazili 'navijaci'. kad sam procitala da je dziki postao trener kkp:
frn1782 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 super ti je logika. zasto je onda ne primenis i na ove igrace koje si nabrojao (muric, vitkovac, marinkovic...) da jesu ok za aba ligu? Oni su igrali u ozbiljnijim timovima tokom karijere gde je Cvetkovic igrao? Raspala Zvezda od pre koju godinu iz koje je najuren i MZT iz koga je isto najuren. On da je imao opcije ne bi dosao u ovaj Partizan. Cim se Partizan stabilizuje on je jedan od prvih koji leti.
Nikodije Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 samo kratko da se javim na jedini topik koji stalno citam a nikad nista ne pisem... dzikic je od mladosti imao DV kvalitete. na leto 1995 sam igrala omladinsko prvenstvo srj u sahu a dzikic je bio sa beovukom na pripremama na kopu (bio pomocni, ne secam se ko je bio glavni). kondicioni trener beovuka je trenirao moju drugaricu u atletskom timu ofk-a i upozna me sa dzikijem. krenemo da pricamo kako je fizicka kondicija vazna za sah i dziki kaze: a da probamo sahovsku kondiciju za kosarku? svaki dan, posle vecere, kad je njima bio timski odmor, ja dodjem i igram sah sa dzikijem, a igraci gledaju, navijaju. dziki objasnjava sta se desava. a nije da nije umeo, uvek me je malo bila frka da cu nesto da pogresim. jedino je jos savovic hteo da igra, i on je umeo. on je tu bio medju mladjima i stalno su ga prozivali kao mahaca peskira u kkp. posle par dana je dzikic poceo da ih dovodi da 'gledaju' sah sto je bio hit medju sahistima (i sahistkinjama, zbog milojevica, savovica, radovanovica). to je verovatno jedino prvenstvo u istoriji saha u srbiji da su dolazili 'navijaci'. kad sam procitala da je dziki postao trener kkp: Sahistkinja koja voli kosarku
Calavera Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) naravno da partizan ima tim za gornji deo tabele. problem je ocigledno bio u tome sto su igraci u 1 trenutku naprosto izgubili zelju da igraju za bozica, tj. ovom nije bilo jasno kako vise da ih motivise. mene cudi sto bozicu nisu dali nekog iskusnijeg asistenta kao robiji svojevremeno, kecman i avdalovic meni ovako sa strane deluju kao potpuno nebitni likovi. ovako imam utisak da je bozic jednostavno bacen pred lavove naoruzan cackalicom i sprejom za kosu, te je tesko proceniti njegove trenerske kvalitete na osnovu ovoga sto je do sad pokazao. za igrace vec znamo da mogu bolje, vec od sledece tekme ocekujem veliki napredak pod dziletom. Edited January 6, 2016 by Calavera
pbg12345 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Oni su igrali u ozbiljnijim timovima tokom karijere gde je Cvetkovic igrao? Raspala Zvezda od pre koju godinu iz koje je najuren i MZT iz koga je isto najuren. On da je imao opcije ne bi dosao u ovaj Partizan. Cim se Partizan stabilizuje on je jedan od prvih koji leti. u kom je to ozbiljnom timu igrao marinkovic? za cvetkovica sam prilicno siguran da bi ga hteo svaki klub lige, osim mozda prva cetiri na tabeli
ljakse Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 za cvetkovica sam prilicno siguran da bi ga hteo svaki klub lige, osim mozda prva cetiri na tabeli Ne zajebavaj sad i ti.
pbg12345 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 mozda gresim, ali kad pogledam ko sve igra pleja po aba ligasima, smatram da je cvele bar u istom rangu kao vecina njih uzgred lik ima 22 godine, bio je najbolji srpski igrac svoje generacije u mladjim selekcijama. ocigledno je da nece zavrsiti u nba, ali kapiram da ima prostora za napredak, sto se ne moze reci za vecinu ovih igraca koji igraju na njegovoj poziciji
ljakse Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Jedva je napredovao 10% od 17. do 22. godine, a sad ima prostor za napredak? Dečko je jednostavno glup, nije za pleja.
Dr Arslanagić Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Džikić i Debeli Dukljanin su znali da duge letnje večeri provode gledajući DVD-ove opskurnih turskih drugoligaša u potrazi za pojačanjima za KKP. Hektolitri i hektolitri Pepsi kole su u tim prilikama ispijane. Džikiću srećno!
Recommended Posts