Lezilebovich Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Partizan sa ovim timom nece ispasti iz lige, a ne bi ispao ni sa Bozicem da ovi igraci ozbiljno shvataju svoje obaveze. Dolazak Dzikica samo ce da uozbilji ekipu da dobije utakmice koje treba i moze da dobije, razne Tajfune, Cibone i slicno. +1. Nadam se da su i obećana/dogovorena neka pojačanja
harper lee Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) aj da vidimo Znam da je Partizan navikao na vise ali petorka Vilson, Marinkovic, Muric, Vitkovac, Dzons nije za ispadanje iz lige, tim pre sto Partizan ima najjaci domaci teren u ABA ligi. NIje to nesto ali kad pomislis da su, recimo, glavni igraci Tajfuna Sandi Cebular i Dragisa Drobnjak to odmah dobije drugu konotaciju. Ovo sto je Partizan igrao poslednjih nekoliko kola jednostavno nije realno, protiv Sutjeske mi se cak cinilo da su igraci namerno drkali Bozica igrajuci kako im se digne Edited January 6, 2016 by harper
pbg12345 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 ma kakvo ispadanje iz lige regionalna liga bez partizana nema nikakvog smisla ali bi za partizan bilo jako dobro da naprave neku strategiju za dalje. ako ove sezone nema nekih rezultatskih ciljeva onda bi valjda trebala sluziti za razvoj igraca za dolazeci period. razumem ja da se nema novca, da je nova uprava dosla pred sam pocetak, ali sve to i dalje nije razlog da vi u ekipi imate jednog klinca koji ce mozda postati igrac i dvojicu od kojih moze biti neke koristi. ja dzikicem nisam odusevljen, pisali smo ranije o tome, daleko opd toga da mislim da je los trener, ali mi nista posebno njega ne izdvaja od te grupe nasih mladjih trenera. ali u svakom slucaju lepa vest, pre svega za vas, a i za sve koji vole kosarku u srbiji, sa obzirom da deluje kao pristojan covek
Miralem Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 harpere, da li mozes da objasbis zasto si gledao sutjeska- partizan? inace, pre koji mesec smo se sprdali kako partizan ima osigurano osmo mesto i osminu finala kupa i blabla, a sad bi dupe dali za to.
pbg12345 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 opa, dzikic ih naterao da trening odrade u dresovima sutjeske :D
Dr Arslanagić Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 ne kapiram samo sta ga motivise da dodje u kkp. hoce da bude prvi trener koji je ispao iz lige? Hoće da bude trener KKP, oduvek je to hteo. Voli Partizan.
frn1782 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Neki i dalje ne kapiraju do koje mere je ovo shkart ekipa na nivou KLS. Dobro je da je Bozic najuren ali nije ni Dzikic cudotvorac koji ce sad od govana da napravi pitu. Ovaj Partizan sa ovakvim igracima moze od svakog u ABA glat da izgubi i jedan je od najgorih timova. Cilj je sad ne biti bas poslednji ako se moze.
Nikodije Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Neki i dalje ne kapiraju do koje mere je ovo shkart ekipa na nivou KLS. Dobro je da je Bozic najuren ali nije ni Dzikic cudotvorac koji ce sad od govana da napravi pitu. Ovaj Partizan sa ovakvim igracima moze od svakog u ABA glat da izgubi i jedan je od najgorih timova. Cilj je sad ne biti bas poslednji ako se moze. Partizan je, po imenima, medju boljim timovima lige, svakako bar peti. Ono sto fali je neki bolji centar umesto Djumare, sve ostalo je korektno za ABA nivo, i osvajanje makar petog mesta. Drugo je pitanje zasto je to tako lose izgledalo. Dzikic sada nema sta da izgubi, dosao je u teskoj situaciji, alibi u slucaju neuspeha svakako ima, a ako nesto napravi bice cudotvorac. Ajd da ga vidimo, dosad se dokazivao uglavnom po slovenackim rekreativnim klubovima, ovo mu je valjda tek drugi ozbiljniji posao, nakon Ritasa. Edited January 6, 2016 by Nikodije
bradilko Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Neki i dalje ne kapiraju do koje mere je ovo shkart ekipa na nivou KLS. Dobro je da je Bozic najuren ali nije ni Dzikic cudotvorac koji ce sad od govana da napravi pitu. Ovaj Partizan sa ovakvim igracima moze od svakog u ABA glat da izgubi i jedan je od najgorih timova. Cilj je sad ne biti bas poslednji ako se moze +1 selekcija nula tesko je uklopiti takve igrace
Nikodije Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 +1 selekcija nula tesko je uklopiti takve igrace ama zasto nula? Dva crnca su korektni igraci, Cvele nije los, Milutinovic, Vitkovac, Muric, Marinkovic, Aranitovic... zar je to losije od Tajfuna, Krke, Cibone, Zadra...?
pbg12345 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 ama zasto nula? Dva crnca su korektni igraci, Cvele nije los, Milutinovic, Vitkovac, Muric, Marinkovic, Aranitovic... zar je to losije od Tajfuna, Krke, Cibone, Zadra...? i ja mislim da partizan ima bolju ekipu od dobrog dela lige problem je sto ima vrlo malo igraca koji mogu dalje napredovati i u perspektivi biti deo ekipe koja ima vece ambicije od opstanka u ovakvoj ligi
frn1782 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Partizan je, po imenima, medju boljim timovima lige, svakako bar peti. Ono sto fali je neki bolji centar umesto Djumare, sve ostalo je korektno za ABA nivo, i osvajanje makar petog mesta. Drugo je pitanje zasto je to tako lose izgledalo. Dzikic sada nema sta da izgubi, dosao je u teskoj situaciji, alibi u slucaju neuspeha svakako ima, a ako nesto napravi bice cudotvorac. Ajd da ga vidimo, dosad se dokazivao uglavnom po slovenackim rekreativnim klubovima, ovo mu je valjda tek drugi ozbiljniji posao, nakon Ritasa. Kojim bre imenima? Ovaj Partizan ni u snovima nije za gornji deo tabele pa da je Dzikic bio od starta i svi bili zdravi. Andric,Marinkovic,Muric,Vitkovac + crnci su jedini koji danas na papiru kako tako mogu da igraju ovu ligu. Od ostalih neki jednostavno nisu za ovaj "nivo" ma koliko nizak bio a ostali nisu jos uvek ili su eventualno 11., 12. igrac ozbiljnije ekipe. Na sve to nema centra a jebeni Ceda Vitkovac je PF Edited January 6, 2016 by frn1782
frn1782 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 zar je to losije od Tajfuna, Krke, Cibone, Zadra...? Nije losije al nije ni bolje. Tu su negde, nijanse, imati trenera ili ne...i to je realno stanje igrackog kadra.
pbg12345 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Kojim bre imenima? Ovaj Partizan ni u snovima nije za gornji deo tabele pa da je Dzikic bio od starta i svi bili zdravi. Andric,Milutinovic,Muric,Vitkovac + crnci su jedini koji danas na papiru kako tako mogu da igraju ovu ligu. Od ostalih neki jednostavno nisu za ovaj "nivo" ma koliko nizak bio a ostali nisu jos uvek ili su eventualno 11., 12. igrac ozbiljnije ekipe. Na sve to nema centra a jebeni Ceda Vitkovac je PF cvele npr nije dovoljno dobar da bude deo rotacije prosecnog aba ligasa?
Recommended Posts