Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Obzirom na izuzetne rezultate koje je imao u proteklom periodu, ne znam kako smo samo uspeli da ga otrgnemo od nekog unosnog ugovora. Svaka čast upravi.

Edited by Goranz
  • Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

posle trenera ljubitelja umetnosti, sad imamo i trenera ljubitelja dobre domaće muzike

12509865_1677564539161326_28620129766930

Posted

Možda je to jedini domaći bend koji ima 6XL majice u ponudi :(

Posted

normalan klub, menja loseg trenera i ne ceka da se desi fijasko kao mi.

Posted

posle trenera ljubitelja umetnosti, sad imamo i trenera ljubitelja dobre domaće muzike

12509865_1677564539161326_28620129766930

i američkog fudbala :fantom: 

realno, kao čovek je megacar, ali sumnjam da ima čarobni štapić da od ove selekcije napravi bilo šta...

Posted

Sreo ga neko veče na Darkvudima :)

A podržavam ideju da svi stavimo po deo :D

Posted

realno, kao čovek je megacar, ali sumnjam da ima čarobni štapić da od ove selekcije napravi bilo šta...

Plus ima sve izgovore ovog sveta za dolazeće neuspehe. Sa takvom motivacijom brzo će istrošiti kredite.

Posted

ne kapiram samo sta ga motivise da dodje u kkp. hoce da bude prvi trener koji je ispao iz lige?

Posted

ne kapiram samo sta ga motivise da dodje u kkp. hoce da bude prvi trener koji je ispao iz lige?

Partizan sa ovim timom nece ispasti iz lige, a ne bi ispao ni sa Bozicem da ovi igraci ozbiljno shvataju svoje obaveze. Dolazak Dzikica samo ce da uozbilji ekipu da dobije utakmice koje treba i moze da dobije, razne Tajfune, Cibone i slicno.

Posted

Džikić smenjen, jutros se nije pojavio na treningu. Božić preuzima ekipu.

Posted

dobro je. konacno legenda na celu strucnog staba.

Posted

Partizan sa ovim timom nece ispasti iz lige, a ne bi ispao ni sa Bozicem da ovi igraci ozbiljno shvataju svoje obaveze. Dolazak Dzikica samo ce da uozbilji ekipu da dobije utakmice koje treba i moze da dobije, razne Tajfune, Cibone i slicno.

Ovo smo i mi mislili do pre mesec dana, ali Pera je stvarno pravio neke pocetnicke greske u vodjenju utakmice, posebno u zavrsnicama, tako da je pitanje da li bismo dobili ono sto moramo da dobijemo. Nemamo nijednu pobedu na strani, od lakih kuci nam dolaze Cibona i Zadar, tu da je Boza kiksnuo na jednoj mi odosmo van lige.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...