Goranz Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) Obzirom na izuzetne rezultate koje je imao u proteklom periodu, ne znam kako smo samo uspeli da ga otrgnemo od nekog unosnog ugovora. Svaka čast upravi. Edited January 5, 2016 by Goranz
Lezilebovich Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 posle trenera ljubitelja umetnosti, sad imamo i trenera ljubitelja dobre domaće muzike
ljakse Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Možda je to jedini domaći bend koji ima 6XL majice u ponudi :(
Geo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Obzirom na izuzetne rezultate koje je imao u proteklom periodu, ne znam kako smo samo uspeli da ga otrgnemo od nekog unosnog ugovora. Svaka čast upravi. https://youtu.be/08xFbVfwQNU?t=4109
yolo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 normalan klub, menja loseg trenera i ne ceka da se desi fijasko kao mi.
teacher Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 posle trenera ljubitelja umetnosti, sad imamo i trenera ljubitelja dobre domaće muzike i američkog fudbala realno, kao čovek je megacar, ali sumnjam da ima čarobni štapić da od ove selekcije napravi bilo šta...
Timmy Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Sreo ga neko veče na Darkvudima :) A podržavam ideju da svi stavimo po deo :D
April Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 realno, kao čovek je megacar, ali sumnjam da ima čarobni štapić da od ove selekcije napravi bilo šta... Plus ima sve izgovore ovog sveta za dolazeće neuspehe. Sa takvom motivacijom brzo će istrošiti kredite.
ToniAdams Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 ne kapiram samo sta ga motivise da dodje u kkp. hoce da bude prvi trener koji je ispao iz lige?
harper lee Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 ne kapiram samo sta ga motivise da dodje u kkp. hoce da bude prvi trener koji je ispao iz lige? Partizan sa ovim timom nece ispasti iz lige, a ne bi ispao ni sa Bozicem da ovi igraci ozbiljno shvataju svoje obaveze. Dolazak Dzikica samo ce da uozbilji ekipu da dobije utakmice koje treba i moze da dobije, razne Tajfune, Cibone i slicno.
Goranz Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Džikić smenjen, jutros se nije pojavio na treningu. Božić preuzima ekipu.
ToniAdams Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 dobro je. konacno legenda na celu strucnog staba.
goofs Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Partizan sa ovim timom nece ispasti iz lige, a ne bi ispao ni sa Bozicem da ovi igraci ozbiljno shvataju svoje obaveze. Dolazak Dzikica samo ce da uozbilji ekipu da dobije utakmice koje treba i moze da dobije, razne Tajfune, Cibone i slicno. Ovo smo i mi mislili do pre mesec dana, ali Pera je stvarno pravio neke pocetnicke greske u vodjenju utakmice, posebno u zavrsnicama, tako da je pitanje da li bismo dobili ono sto moramo da dobijemo. Nemamo nijednu pobedu na strani, od lakih kuci nam dolaze Cibona i Zadar, tu da je Boza kiksnuo na jednoj mi odosmo van lige.
Recommended Posts