Apollo Creed Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Jbt, 1 Milivoje "Inicijativa" Lazić u pozadini... ..taman sam ga potisnuo iz sećanja...
frn1782 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 I da hoce sad da ga menjaju pitanje ko je lud da dodje i da bude pravi trener a ne neki tamo lik koji samo sedi na klupi.
Geo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) Jbt, 1 Milivoje "Inicijativa" Lazić u pozadini... ..taman sam ga potisnuo iz sećanja... Daj ne zajebavaj, taj je kod vas krace ziveo na klupi, nego leptir na livadi ... Edited January 5, 2016 by Geo
pbg12345 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Daj ne zajebavaj, taj je kod vas krace ziveo na klupi, nego leptir na livadi ... :D ali i za to kratko vreme je ostavio upecatljiv trag
ZokiAsov Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Dajte VJ-a. On je Karijem brisao patos u zelezniku i svoj ispljuvani sako.
mikelazzo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 31m31 minutes ago Very busy day in Aba league for me. One new coach in Serbia, one pg released in Serbia, one sf signed in Bosnia, one c terminated in Croatia
bradilko Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 najzad!!! mora trener da nam bude debeo i celav!!!!
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) mora trener da nam bude debeo i celav!!!! +1 i da nosi naočare Edited January 5, 2016 by kud u maglu Simoviću
goofs Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 mora trener da nam bude debeo i celav!!!! +1 Sve polako leze na svoje mesto Zao mi je sto Pera nije uspeo, jako je gotivan lik, ali ruku na srce, potpuni je pocetnik. Neka ide da se driluje i usavrsava negde, da stice iskustva i znanja i moze da se vrati u KKP jednog dana. Inteligentan je, deluje da kapira igru, analize sranja koje napravimo po utakmici su mu sasvim precizne, ono gde manjka je nacin vodjenja utakmice i takticko znanje. Ne znam da li smo 2 napada posle TO realizovali ove godine, akcije koje je valjda crtao i dogovarao za neizvesne zavrsnice su sve bile vrlo razocaravajuceg ucinka (i dalje mi je u glavi Vanja Marinkovic koji sutira bejzbol pasom, iz fej-d-vej naskoka mu je telo u autu, za pobedu u Cedeviti. zamalo da udje).
Geo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Hvalim te Alek Boze , napokon neko kome je zanimanje trener ... Steta za zakasnelu pamet ali i to je bolje, nego da smo sa Petrom docekali domaci deo ili nedaj boze pripreme za sledecu godinu. p.s. Jel rekoh da nema sanse(obraza) da sam podnese ostavku , vec ce cekati da ga oteraju i zgadi se svima ...
Goranz Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Božić izjavio da je nelegalno smenjen i da nema nameru da preda odeću, olovku i tablu za crtanje budućem treneru. Navodno njegova frakcija uopšta nije platila račun za internet pa tako nije ni postojala mogućnost da se održi sednica UO preko Skajpa.
Geo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 :D A jel nam stize i nova bozicna cestitka od predsednika ?
ZokiAsov Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) Igokea najurila capina i radenovica zbog losih rezultata. Eto nam instant pojacanja. Edited January 5, 2016 by ZokiAsov
Recommended Posts