goofs Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Pa to sam hteo da pitam - ratne sekire sa kim, ako znas? Sa PSD i Dulom? Ili sa kompletnom ekipom, zivom i nezivom, sto se muva u i oko kluba, fazon Silobad, Tosa, Grba etc.
Timmy Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nemam pojma. Samo znam da je tu bilo neko veće sranje, i da je Dzile govorio da se nikad neće vratiti u KKP. Ali ako moram da pretpostavljam onda su to bili Psd i Dv... Nadam se da će to brzo da legne.
nexus13 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nemam pojma. Samo znam da je tu bilo neko veće sranje, i da je Dzile govorio da se nikad neće vratiti u KKP. Ali ako moram da pretpostavljam onda su to bili Psd i Dv... Nadam se da će to brzo da legne. Lose pretpostavljas..., Tosa je bio u pitanju, ali izgleda da i u klubu vide da je dogorelo i da nema dalje.
goofs Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Da, sta god da je, samo nek izglade i nek bude promena. Jos 8 kola do kraja, imamo 3 utakmice koje bismo mogli da pobedimo - Cibona i Zadar kod kuce, Tajfun u gostima, eventualno Krku u gostima, ako se nesto promeni i stvari legnu na svoje mesto. To bi trebalo da bude dovoljno za opstanak, no opet kakvi smo, postoji sansa i da izgubimo sve.
Kreator Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Na blic/sport sajtu je manje od pola sata stojala vest da dolazi dzikic danas ali je ta vest pre 5 minuta uklonjena. Sto verovatno znaci da dzikic ne dolazi, vec eventualno neko drugi..(?)
Kreator Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) Evo ponovo vratise vest sa dzikicem. Ni mediji vise ne znaju sta da rade, mora da se odluke u partizanu menjaju na svakih pola sata :D Edited January 5, 2016 by BlackGeorge
Timmy Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Lose pretpostavljas..., Tosa je bio u pitanju, ali izgleda da i u klubu vide da je dogorelo i da nema dalje. Pa rekao sam da nemam pojma. Samo sam lično od Dzikica i bas Toše čuo da se on neće vraćati u Partizan. I obojica su bili isključivi. To je bilo pred sezonu kad je VJ potpisao. A isto sam čuo više puta od drugih ljudi. Ali niko nikada nije pomenuo razlog.
pbg12345 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 prodao dzikic tosu za naplatu tiketa, pa mu ovaj to nikad nije oprostio? :D nego u kakvim ste odnosima sa vardom? cudi me da nije dosao u partizan pre nego u sutjesku. i u 40 tim deluje da bi imao sta da ponudi ofanzivno za par minuta po utakmici. a vama centar bas fali
Apollo Creed Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Varda nije u dobrim odnosima sa Tumbasom...
Goranz Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 "Iako je tokom prepodneva Beogradom prostrujala vest da je Petar Božić smenjen, izgleda da od toga ipak neće biti ništa i da je u pitanju bila obična dezinformacija. Božić je u dvoranu Pionir stigao u majici na kojoj je pisalo `Gole su ribe sa Fejsbuk strana, ja sam i dalje trener Partizana`, potom se igračima obratio uobičajenim pozdravom `Gde ste pičke, stigo Petar Božić", a zatim ih podelio u ekipe "Pičke" i "Vulve", sa kapitenima Marinkovićem i Aranitovićem."
Nikodije Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 I bolje da dovedete profesionalnog trenera umesto Pere, u suprotnom vam se smesi nagrada za fer plej.
Geo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) Ne kapiram, šta od rečenog nije tačno? Misliš da je Pera postavljen za pomoćnog protiv volje DV? Pera je bio vujosevicev gmaz, produzena uvo iz svlacionice, prevodilac, odnosno covek od zadatka za neki sistem debelog... Nagrada za to je visegodisnji ugovor sa Partizanom (zadnjih nekoliko godina je daleko bio od kvaliteta i za 12. igraca ekipe), kapitenska traka i naravno da je kasnije pozvan da bude i pomocni trener. Nikakvo spremanje za naslednika tu nije bilo, jednostavno mu je trebao takav lik pri ekipi. Uostalom, da je iole racunao na njega kao neku perspekktivu, dao bi mu barem koji minut da vodi neku utakmicu,a bilo je milion prilika, jer ih debeli cesto nije zavrsavao (a ni pocinjao) ... Edited January 5, 2016 by Geo
Recommended Posts