Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Kako to, pa pre 2 dana smo bili u borbi za F4???

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeste. Najtrofejniji igrač i igrač sa najviše odigranih mečeva u istoriji. Većinu toga kao kapiten. Ne znam sta ti podrazumevas pod pojmom legende, ali u KKP Petar je upravo to.

meni je on uvek bio sprdnja od igrača. eventualno legenda poput bečića u ciboni.

Posted (edited)

Kratka pamet

Ne verujem šta čitam. Ovde ljudi izgleda ne priznaju ništa ispod Kićanovića i Đorđevića za legende. 

ne znam za ostale, ali meni su kica, sale ili pekovic npr etalon za vrednovanje nasih "legendi". pera ni po kom osnovu ne ulazi u ovaj klub.

pera je sveukupno imao uticaja na igru partizana jedva nesto jace od office space miltona. realno nije bio cak ni prosecan igrac.

edit: grba, danilovic, jbt i neko bozica da stavi u isti ovaj kos  :isuse:

Edited by Nebojsa
Posted

meni je on uvek bio sprdnja od igrača. eventualno legenda poput bečića u ciboni.

Nisi kompetentan. Zamisli da ja pričam tebi da li ti je neki NFL igrač legenda ili ne u timu za koji navijas, šta bi rekao?

A da bi neko bio legenda ne mora da bude najbolji, niti vrhunski igrač. Petar je mnogo doprineo klubu u godinama dok je igrao, iako se gledanjem statistike to ne može zaključiti. Iz mog ugla zaslužio epitet legende.

Posted

Odustani dok možeš. Ti Božića gledaš kao košarkaša, Timmy na njemu traži druge atribute.

Posted

Nisi kompetentan. Zamisli da ja pričam tebi da li ti je neki NFL igrač legenda ili ne u timu za koji navijas, šta bi rekao?

A da bi neko bio legenda ne mora da bude najbolji, niti vrhunski igrač. Petar je mnogo doprineo klubu u godinama dok je igrao, iako se gledanjem statistike to ne može zaključiti. Iz mog ugla zaslužio epitet legende.

realno, ne vidim čemu je doprineo, osim što je umeo zasmejati igrama u odbrani, iako mu je denda dao ulogu defanzivnog specijalca :rolf: 

Posted

Znaci sad se peva: "Bozic pera partizanu stera", a do pre nedelju dve ste kritikovali svakog (ukljucujuci i mene) ko je zeleo njegov odlazak, da bi dosao neki normalan trener.

U ovoj prici mi iskreno najzalije sto je i kecman u istom koshu sa perom..

Posted

Kecman mora da ostane u stručnom štabu. Ako on ode sa klupe, ko će da šmeka klinke iz drugog reda, zeva, refreshuje livescore na telefonu? Previše je toga on dao ove sezone da bismo ga se tako lako odrekli.

Posted

Zasto bi sad dolazio normalan trener. Nek pera zavrsi sezonu, ne moze dvaput da ispadne iz lige.

Posted

sve ovo je dodatni udar na debelog i zatiranje svega u vezi s njim. zna se dobro ko je postavio peru, ko mu je verovao i planirao ga kao naslednika.

Posted

sve ovo je dodatni udar na debelog i zatiranje svega u vezi s njim. zna se dobro ko je postavio peru, ko mu je verovao i planirao ga kao naslednika.

IMG_3132.jpg

Posted

Ne kapiram, šta od rečenog nije tačno? Misliš da je Pera postavljen za pomoćnog protiv volje DV?

Posted

Božić podneo ostavku.

Menja Radonjića?

Poslao tapatalk

Posted

Na tabeli smo kao dvanaesti, ali smo realno poslednji jer imamo lošiji skor od Igokee i Sutjeske. 

Posted

Na tabeli smo kao dvanaesti, ali smo realno poslednji jer imamo lošiji skor od Igokee i Sutjeske. 

pogledaj raspored...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...