Geo Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 "Mi smo u tunelu. Neki put se čini da ima svetla na kraju tunela, međutim, to je svetlo lokomotive koja nam ide u susret", zaključio je...
Timmy Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Nadam se da će sam večeras otići i zadržati bar malo dostojanstva. Ali se plašim da neće i da će u rekordnom roku od legende postati smrad u očima svih navijača Partizana.
Goranz Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ovome se već jednom mora stati na put i zato moja navijačka grupa "Sendvičari" od sledećeg meča u Pioniru započinje protest. Nova uprava polako vraća ugled Partizana u svetu ali joj u tome smetaju ostaci starog režima koji moraju biti oterani. Bibop i LSD su otišli iz kluba, na redu su Tošin bunar i Pera Zvera. Poseban poklon spremamo za Mlađana, zatvorski dres sa brojem 00012. Barem neko nešto da učini.
teacher Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Nadam se da će sam večeras otići i zadržati bar malo dostojanstva. Ali se plašim da neće i da će u rekordnom roku od legende postati smrad u očima svih navijača Partizana. pera je stvarno legenda partizana?
Timmy Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 pera je stvarno legenda partizana? Jeste. Najtrofejniji igrač i igrač sa najviše odigranih mečeva u istoriji. Većinu toga kao kapiten. Ne znam sta ti podrazumevas pod pojmom legende, ali u KKP Petar je upravo to.
ljakse Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 I posle se neko čudi što Ra insistira na Simonu i Laziću.
Nebojsa Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Jeste. Najtrofejniji igrač i igrač sa najviše odigranih mečeva u istoriji. Većinu toga kao kapiten. Ne znam sta ti podrazumevas pod pojmom legende, ali u KKP Petar je upravo to. jeste kurac
ZokiAsov Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Pokazali smo karakter na kraju da se igralo jos samo 6-7 minuta usli bi u egal zavrsnicu. Ekipa ce rasti s vremenom. Aba je ionako precenjena ustasko-vucicevsko-crnogorska liga. Nek putuju igumani ko ih jebe.
pacey defender Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 (edited) Kratka pamet +1 Ne verujem šta čitam. Ovde ljudi izgleda ne priznaju ništa ispod Kićanovića i Đorđevića za legende. I naravno, Božić mora da ode. Sramotno je kako vodi tim, uz sva ograničenja koja postoje u pogledu selekcije. Edited January 4, 2016 by pacey defender
frn1782 Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Bozic je uvek bio kurac od igraca skoro onoliko koliki je sad kurac od trenera. Jedini razlog zasto se toliko dugo zadrzao je jer je bio produzena ruka Debelog u svlacionici. Mozda i sad sabotira za njega ae da budemo optimisti. Ako je on legenda onda Partizan i treba da ispadne.
Recommended Posts