Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Putuj igumane. Ogavan je bio, jos je napisao i pismo u kom se zali da je moglo biti drugacije. Pa moglo je da nije igrao kao slabiji rekreativac sa terena na konjarniku.

Posted

Pismo je mesavina "mrzi me profesor" tirada i nekih momenata koji realno pokazuju da se Bozic gubi. Protiv Mege je Andjusic prvi put usao u igru dva minuta pre kraja, valjda da odluci tekmu. Koji to trener radi, pobogu?

Posted

Pera najvise brlja na poziciji dva. Pricao sam sa ocem jednog od nasih bekova, svi se cude nacinom kako im deli minuta. Klinci se plase, jer znaju da ako zabrljaju sledi klupa do kraja tekme. 

Danilovo pismo mi ne pada na pamet da citam. Mnogo mi je isao na kurac. Ubedljivo najvise od svih igraca.. Mada generalno, ostalima ni nema sta da se zameri.
Posted

Izgleda da dovodimo Anđušića.

Da li je tačno da se i Pera skida za narednu tekmu?

Posted

Nope, tek za meč protiv Zvezde kada budu radili cosplay Tumbasovog skidanja.

Posted

Tviterom kruži trač da nam dolazi Connor Bird a da se Vrapcu sprema otkaz.

Posted

lerijev sin?

Posted

Tviterom kruži trač da nam dolazi Connor Bird a da se Vrapcu sprema otkaz.

a Jay Peacock, ništa?

Posted

Ivan Paunić se takođe pominje odlaskom Anđušića, ali kapiram da su to vlažni snovi. 

Posted (edited)

Kao i Andrija Ćuk, ali on je suviše mlad da bi nešto više moglo da se očekuje.

Edited by copkillah
Posted (edited)

Užasan krater imamo na toj poziciji. Što je najgore, čujem da je Adinu baš teško jer mu je ćale Dinko veliki grobar.

Edited by pacey defender
Posted

nadam se uskoro dziletu.dembelom ,ne ostrom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...