Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Prenocilo , popila se kafica kod Cokija i doneseni su najbolji zakljucci za projekat "Kako ogaditi kosarku i najvecim crno-belim optimistima" ...

Posted

Gledam ovaj raspored, Partizan ladno moze da izgubi 7 od ovih 9 preostalih utakmica, što će reći 8-18 skor na kraju.

Posted

zar cemo da ciganisemo za par sezona?

jebote mish

jel smo toliko alavi??

pusti skorojevice,prave beogradjane,krcun and draza united forever fanove,ima nas vise,sloba slobodo,arkan radmilo,kad sam bijo u pubertetu usao sam u rupu i shokirala me ta masa ljudi i tad sam podlegao jer je sve naokolo nepodnosljivo a te baklje i dimnjaci su tako..ko iz filma...ljljlj

Posted

Trebalo je proglasiti bankrot, pa dostojanstveno od betona, barem bi izbegli ovo sns podjebavanje i blamiranje u regionu ...

Posted

zar cemo da ciganisemo za par sezona?

jebote mish

jel smo toliko alavi??

pusti skorojevice,prave beogradjane,krcun and draza united forever fanove,ima nas vise,sloba slobodo,arkan radmilo,kad sam bijo u pubertetu usao sam u rupu i shokirala me ta masa ljudi i tad sam podlegao jer je sve naokolo nepodnosljivo a te baklje i dimnjaci su tako..ko iz filma...ljljlj

:D

Pjano poštovanje?

Posted

Gledam ovaj raspored, Partizan ladno moze da izgubi 7 od ovih 9 preostalih utakmica, što će reći 8-18 skor na kraju.

Moze, ali realnije je da dobije 4 ili 5 sto ce biti dovoljno za opstanak. A to je jedino bitno ove sezone.

Posted

Trebalo je proglasiti bankrot, pa dostojanstveno od betona, barem bi izbegli ovo sns podjebavanje i blamiranje u regionu ...

e ako te boli podjebavanje post tramutizovanih pantera, onda ne znam sta bi ti reko

Posted

Moze, ali realnije je da dobije 4 ili 5 sto ce biti dovoljno za opstanak. A to je jedino bitno ove sezone.

Apsolutno, trenerovo iskustvo je garant da dobijamo barem 2 od 3 gostovanja u Sloveniji i spuštanje u bunar u Nikšiću. Tri pobede bi bile premija sa ovim timom i ovim strategom, a i za njih ćemo morati da se pomučimo, pogotovo ako Džons uskoro digne sidro.

Posted

e ako te boli podjebavanje post tramutizovanih pantera, onda ne znam sta bi ti reko

Mislio sam na aktuelnu drzavnu vlast, koja je obecala renesansu™ ako se sklone nepodobni ... 

Posted

ok a zar ne postoji neka tema za kockare negde pa da oni mogu tamo lepo da se hvale kako danas u svrbiji imaju 6 soma za zezanje?

Postoji tema, Kladza. Ovde ulazim povremeno da vidim sta ima u rivalskom klubu, covek me pomenuo u smislu da sam mozda zaradio, i ja mu odgovorio. Uvek imas opciju da skrolujes tu jednu jebenu poruku, nisam napisao 10 komada.

Inace, ako ce ti biti lakse, radim u kladionici za platu od 200 evra - toliko o hvaljenju. Iskuliraj malo, nije tesko.

Posted

Prenocilo , popila se kafica kod Cokija i doneseni su najbolji zakljucci za projekat "Kako ogaditi kosarku i najvecim crno-belim optimistima" ...

:puke:

došlo i tvojih 5 minuta, uživaj :wub:

Posted

ti si zli video da sam ja pao u vatru? ok. a ovo ti je prvi put da postavljas tikete? btw ja radim za manje :isuse: a kazina i kockarnica ima vise nego knjiga u jedinoj biblioteci koju imamo ovde :lolol:   

Posted

Pa kacim na Kladzu, i nekad na NBA kad ispadnem pametan pa da se pohvalim kvotom a ne ulogom i dobitkom :D

Posted

Mislio sam na aktuelnu drzavnu vlast, koja je obecala renesansu™ ako se sklone nepodobni ... 

to je sve jad

vlada koja obecava renesansu tj boolji zivot...u svakom segmentu

to nisu vise ni panteri,to su pokusni kunici.

kao uvek kroz iztoriju

znaci

panter-kunici-ceosevergori

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...