Geo Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Prenocilo , popila se kafica kod Cokija i doneseni su najbolji zakljucci za projekat "Kako ogaditi kosarku i najvecim crno-belim optimistima" ...
Djolle Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Gledam ovaj raspored, Partizan ladno moze da izgubi 7 od ovih 9 preostalih utakmica, što će reći 8-18 skor na kraju.
bradilko Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 zar cemo da ciganisemo za par sezona? jebote mish jel smo toliko alavi?? pusti skorojevice,prave beogradjane,krcun and draza united forever fanove,ima nas vise,sloba slobodo,arkan radmilo,kad sam bijo u pubertetu usao sam u rupu i shokirala me ta masa ljudi i tad sam podlegao jer je sve naokolo nepodnosljivo a te baklje i dimnjaci su tako..ko iz filma...ljljlj
Geo Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Trebalo je proglasiti bankrot, pa dostojanstveno od betona, barem bi izbegli ovo sns podjebavanje i blamiranje u regionu ...
levi Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 zar cemo da ciganisemo za par sezona? jebote mish jel smo toliko alavi?? pusti skorojevice,prave beogradjane,krcun and draza united forever fanove,ima nas vise,sloba slobodo,arkan radmilo,kad sam bijo u pubertetu usao sam u rupu i shokirala me ta masa ljudi i tad sam podlegao jer je sve naokolo nepodnosljivo a te baklje i dimnjaci su tako..ko iz filma...ljljlj :D Pjano poštovanje?
J.R. Cash Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Gledam ovaj raspored, Partizan ladno moze da izgubi 7 od ovih 9 preostalih utakmica, što će reći 8-18 skor na kraju. Moze, ali realnije je da dobije 4 ili 5 sto ce biti dovoljno za opstanak. A to je jedino bitno ove sezone.
bradilko Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Trebalo je proglasiti bankrot, pa dostojanstveno od betona, barem bi izbegli ovo sns podjebavanje i blamiranje u regionu ... e ako te boli podjebavanje post tramutizovanih pantera, onda ne znam sta bi ti reko
Goranz Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Moze, ali realnije je da dobije 4 ili 5 sto ce biti dovoljno za opstanak. A to je jedino bitno ove sezone. Apsolutno, trenerovo iskustvo je garant da dobijamo barem 2 od 3 gostovanja u Sloveniji i spuštanje u bunar u Nikšiću. Tri pobede bi bile premija sa ovim timom i ovim strategom, a i za njih ćemo morati da se pomučimo, pogotovo ako Džons uskoro digne sidro.
Geo Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 e ako te boli podjebavanje post tramutizovanih pantera, onda ne znam sta bi ti reko Mislio sam na aktuelnu drzavnu vlast, koja je obecala renesansu ako se sklone nepodobni ...
Zli Gli Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ok a zar ne postoji neka tema za kockare negde pa da oni mogu tamo lepo da se hvale kako danas u svrbiji imaju 6 soma za zezanje? Postoji tema, Kladza. Ovde ulazim povremeno da vidim sta ima u rivalskom klubu, covek me pomenuo u smislu da sam mozda zaradio, i ja mu odgovorio. Uvek imas opciju da skrolujes tu jednu jebenu poruku, nisam napisao 10 komada. Inace, ako ce ti biti lakse, radim u kladionici za platu od 200 evra - toliko o hvaljenju. Iskuliraj malo, nije tesko.
Lezilebovich Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Prenocilo , popila se kafica kod Cokija i doneseni su najbolji zakljucci za projekat "Kako ogaditi kosarku i najvecim crno-belim optimistima" ... došlo i tvojih 5 minuta, uživaj
kizjah Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ti si zli video da sam ja pao u vatru? ok. a ovo ti je prvi put da postavljas tikete? btw ja radim za manje a kazina i kockarnica ima vise nego knjiga u jedinoj biblioteci koju imamo ovde
Zli Gli Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Pa kacim na Kladzu, i nekad na NBA kad ispadnem pametan pa da se pohvalim kvotom a ne ulogom i dobitkom :D
bradilko Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Mislio sam na aktuelnu drzavnu vlast, koja je obecala renesansu ako se sklone nepodobni ... to je sve jad vlada koja obecava renesansu tj boolji zivot...u svakom segmentu to nisu vise ni panteri,to su pokusni kunici. kao uvek kroz iztoriju znaci panter-kunici-ceosevergori
Recommended Posts