Jimmy Kowalski Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Pera bi trebalo sam da se povuce, jer je potpuno izgubio kontrolu nad ekipom od meca sa Megom. Sa njim je poraz od Sutjeske zagarantovan i agonija ce se samo produziti. znaci, po njemu se porazi eto tako desavaju, i treba mu dati 14 godina ko onoj pedercini dambldoru da pocne eto tako da dobija utakmice protiv igokee i mzt-a. nije ni bambi odma prohodao nego se saplitao po ledu. doooobro, nista, ajd da sacekamo 14 godina. Znaci, ti jos nisi naucio da citas Goranza :D Edited December 28, 2015 by Jimmy Kowalski
Timmy Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Pera bi trebalo sam da se povuce, Ako to uradi ostace veliki u mojim ocima. Ali mislim da nece.
SleeperSleep Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ne gledam dovoljno kkp da bih mogao da sudim o božiću ali, ljudi, igrači koji igraju su realno za dno tabele u aba ligi. to su klinci, drva i dva osrednja amera. radonja bi sa tim sastavom imao plafon 3 pobede.
Timmy Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nije tako. Pogledaj bilo koju od prethodne tri utakmice, ima valjda na sajtu, i videces gde je glavni problem.
SleeperSleep Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nije tako. Pogledaj bilo koju od prethodne tri utakmice, ima valjda na sajtu, i videces gde je glavni problem. moguće, samo kažem da ne treba precenjivati šta ima na raspolaganju. to je vrlo tanka ekipa sa kraterom na poziciji 5.
Jimmy Kowalski Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ne gledam dovoljno kkp da bih mogao da sudim o božiću ali, ljudi, igrači koji igraju su realno za dno tabele u aba ligi. to su klinci, drva i dva osrednja amera. radonja bi sa tim sastavom imao plafon 3 pobede. To je vazilo na pocetku sezone, sada smopo kvalitetu za sredinu tabele/gornji dom. Jebiga, ako vodis 18 razlike protiv Mege, pa se onda epski raspadnes u poslednjih 13 minuta, to je do trenera iskljucivo.
Timmy Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) @Ikar, Svesni smo mi toga, veruj mi :( Ali ovo je mnogo ispod potencijalnog... Jbte, izgubili smo dva puta od Igokee i Mege. Metalac ostvario prvu pobeu u istoriji protiv nas, i Mega je imala istu cast. Ma sta god da krenem da piojasnjavam suvisno je. Mora da se menja trener. Edited December 28, 2015 by Timmy
Apollo Creed Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Fali samo 1 centar. Nista vise nam ne treba...
Nebojsa Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 nego, par eminentnih forumasa ovde pomenuse neku vecu lovu (u)skoro, ima li nekog apdejta na temu?
Apollo Creed Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 nego, par eminentnih forumasa ovde pomenuse neku vecu lovu (u)skoro, ima li nekog apdejta na temu? ima. Ukratko - ima se para. Da. Nema veze ovaj tim sa onim koji ce igrati na prolece
Zli Gli Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nadam se da se Gli ovajdio - ne znam zbog čega pretpostavljam da je u 26.minutu odigrao na Igokeu :D Sad tek videh ovo. Nisam u 26. nego pre pocetka na 4.10 ali ne zalim se :D Partizan je mama za kladjenje ove sezone, skoro svaki mec im je pun preokreta i moze da se zaradi lepa lova na kladjenju uzivo. Imaju to neko dugme za samounistenje i samo treba docekati pravi momenat :D Naravno, bilo bi mi draze da ste jaki zbog jacih meceva za Zvezdu ali dobro, mozda se pojacate za sledecu sezonu, ko zna.
April Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Partizan je mama za kladjenje ove sezone Aha, a posle ne valja Toša...mora starac da zarađuje i za klub i za sebe, ovi mladi kao panjevi
copkillah Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Aha, a posle ne valja Toša...mora starac da zarađuje i za klub i za sebe, ovi mladi kao panjevi Jbt to je možda i plan! Odjednom sledeće sezone budžet 10 miliona!
kizjah Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ok a zar ne postoji neka tema za kockare negde pa da oni mogu tamo lepo da se hvale kako danas u svrbiji imaju 6 soma za zezanje?
Recommended Posts