frn1782 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 I da se sutne sad Bozic ko bi dosao da vodi ovakav tim i radi za kikiriki U ABA ce se nekako ugurati makar bili zadnji. Moze li Pera do FF KLS? To je pravo pitanje.
Nebojsa Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) koji trener bi od trenutnog rostera napravio nesto znacajno bolje? u vr' glave da se borimo za 6. mesto. aranitovic i vanja su ocajni u poslednjih par meceva, andjusic nista preterano bolji. ako nemamo kome da spustimo loptu ispod kosa, a nemamo, cemu mozemo uopste da se nadamo... edo je sinoc izgledao kao da je vec spakovao kofere, ceda los, djumic za wtf topic, dvojica amera jos i najpostenije odradjuju posao. u svakom slucaju, najbolje u celoj prici je da je sto i pored ovakvog raspada, liga toliko losa da ce nam peti tim bezati dve pobede u najgorem scenariju. kad stizu dolari sto ih najavljivaste pre par nedelja? (nadam se da ih zli zeka dusko nije i ovaj put pojeo.) edit: dupli, frn bio brzi za par minuta ;-) Edited December 28, 2015 by Nebojsa
MiddleClass Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nemojte tako, ne tjera se Bozic na Bozic!
Geo Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Za ovu divlju selekciju i eventualni neki "run & gun", najbolje bi se po meni snasao mutavi ... Samo trece i cetvrto mesto obezbedjuju uleb kup ? Edited December 28, 2015 by Geo
Miralem Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 koji trener bi od trenutnog rostera napravio nesto znacajno bolje? u vr' glave da se borimo za 6. mesto. aranitovic i vanja su ocajni u poslednjih par meceva, andjusic nista preterano bolji. ako nemamo kome da spustimo loptu ispod kosa, a nemamo, cemu mozemo uopste da se nadamo... edo je sinoc izgledao kao da je vec spakovao kofere, ceda los, djumic za wtf topic, dvojica amera jos i najpostenije odradjuju posao. u svakom slucaju, najbolje u celoj prici je da je sto i pored ovakvog raspada, liga toliko losa da ce nam peti tim bezati dve pobede u najgorem scenariju. kad stizu dolari sto ih najavljivaste pre par nedelja? (nadam se da ih zli zeka dusko nije i ovaj put pojeo.) edit: dupli, frn bio brzi za par minuta ;-) pa cekaj, ako su svi igraci ocajni i igraju znatno ispod svojih mogucnosti, onda je to mozda i do trenera. cak i ovaj tim bi mogao medju prve 4 ekipe, moze tu solidna petorka da se sastavi, a sada se bore za predzadnje mesto u skrnavoj aba ligi. bozic je morao bar nesto da postigne u prvoj sezoni, i stekne kredit da ga se ceka da nesto nauci. kad to nije uradio, nista ga ne razdvaja od mene, tebe, vozaca autobusa, kasirke u maxiju i klosara koji ispred tog maxija pije pivo. svi mi zasluzujemo sansu koliko i on.
Goranz Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 "Ekipa je veoma mlada i neizrovašena iskustvom, izgubili smo velikih broj tesnih mečeva u tesnim završnicama. Poraz je sastavni deo svakog sporta, bio on pojedinačni ili kolektivni, ne treba tome pripisivati neko mistično ili ezoterično značenje. Momcima sam rekao da se ne predaju i da drže glavu iznad vode, objasnio da bi, ako padne pod istu, moglo da dođe do davljenja jer takva je priroda stvari. Situacija je teška ali navijači moraju imati strpljenja, nismo jedini koji su se suočili sa ovakvom situacijom, primera radi grofu od Monte Krista je trebalo 14 godina da pobegne iz opasne zone. Voleo bih da sam Dambldor pa da mogu da mahnem štapićem i prebacim nas u borbu za plejof ali nemam takve moći." izjavio je Petar Božić za B92. Izgleda da ovaj ne namerava da ode.
darkonet Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 vidi se da je od Duleta dobijao literaturu
Miralem Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 znaci, po njemu se porazi eto tako desavaju, i treba mu dati 14 godina ko onoj pedercini dambldoru da pocne eto tako da dobija utakmice protiv igokee i mzt-a. nije ni bambi odma prohodao nego se saplitao po ledu. doooobro, nista, ajd da sacekamo 14 godina.
Calavera Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Your search - "neizrovašena" - did not match any documents.
Miralem Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 to je magicna rec, izgleda da je ipak resio da koristi magiju.
keitel Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 koji trener bi od trenutnog rostera napravio nesto znacajno bolje? u vr' glave da se borimo za 6. mesto. Vujošević bi se borio za fajnal for, recimo. Ali ajde da ne načinjemo opet tu temu, muka mi je više od toga. Fali neki dugoročni plan, neka strategija, vizija. Ako treba da se zamrzne klub u sledećih pet sezona dok se dug ne otplati, mislim da bi svima to lakše palo nego ovo životarenje. Najlakše je reći - ovi ispred nas su ostavili pustoš. Jbg, tako sam mogao i ja da vodim klub. Opet kažem, ponavljamtm, za mene nema dileme, jedini izlaz iz ove situacije je ponizno kleknuti pred Miškom i uz njegovu pomoć sastaviti novi unaprijed pripremljeni plan reorganizacije.
Nebojsa Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 pa cekaj, ako su svi igraci ocajni i igraju znatno ispod svojih mogucnosti, onda je to mozda i do trenera... upravo u ovom prvom delu je glavni problem - oni igraju u okviru svojih mogucnosti, a koje nisu u skladu s nasim ocekivanjima, tj. onim na sta smo navikli u poslednjih cetrdesetak godina manje-vise. ne znam koji trener da dodje, mislim da niko ne bi recimo smeo da se opkladi da dobijamo niksicane sledece neđelje. to je nasa tuzna situacija. boli. sta drugo da se kaze :(
Timmy Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Ne znam, ali vise je nego ocigledno da nijedan igrac ne igra na vrhu svojih mogucnosti (mozda Kevin, ali on to sam i na srce). Trude se svi, ali dzaba. Nema ko da ih usmeri. Poslednja 3 meca su jasan pokazatelj koliko Pera ne sme dalje. Ne zna se u kojoj utakmici je gore vodio tim. I dalje mu drzim sliku na avataru, al oci imam :( Edited December 28, 2015 by Timmy
Miralem Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 a jbg, crnci uopste nisu losi, posebno jones. marinkovic je veliki talenat koji je u kurcu od bozicevog dolaska, aranitovic je sasvim solidan, muric isto iako je tek izasao iz povrede. ostali su srednje zalosni do katastrofaln, ali takvi su timovi i u ostatku lige. kakav god da je, ovo nije tim za zacelje tabele. a ako se tu nalazi, neki krivac mora da postoji.
copkillah Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ne ume da vodi utakmicu, nema tu mnogo mudrosti. Da ume, ne bi oni bili u tolikom kurcu jer naravno da padaš ako trener dozvoljava da gubiš utakmice na kojima si vodio dvocifrenom razlikom ili ako ne ume u startu da preseče seriju protivnika ili ako ne zna kada koga treba da vadi iz igre. Perino vođenje me nekada podseća na ono kao kada igraš Football Manager i imaš nekog dobrog centarfora ali on ima ocenu 5.5 ali ga ti i dalje držiš u igri jer se nadaš da će nešto da uradi jer realno poseduje kvalitet. Mislim, tako svako može da vodi.
Recommended Posts