Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Treba da izbegnete poslednje mesto u ABA, i da budete u prva tri u kls, posto skoro sigurno gubimo jedno mesto

posljednja dva mjesta neće moći igrati u natjecanju  ABA ligi u sezoni 2016/17.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Geo, sladis se, vrcav si.. Bas ti prijao poraz?

Ako vrcavost, predstavlja podsmevanje perinim trenerskim mogucnostima  onda sam vrcav od pocetka sezone ... Ne slavim poraz naravno (barem ne kao ti nas u fudbalu), ali mi je drago ako ce ovaj nebitni poraz dovesti do postavljanja nekog normalnog trenera.

Posted

Misliš da će to da se dogodi pre kraja sezone?

Posted

Ako vrcavost, predstavlja podsmevanje perinim trenerskim mogucnostima  onda sam vrcav od pocetka sezone ... Ne slavim poraz naravno (barem ne kao ti nas u fudbalu), ali mi je drago ako ce ovaj nebitni poraz dovesti do postavljanja nekog normalnog trenera.

933722-05.jpg

Posted

Struja Lukajic je od skoro slobodan..Ali koliko ga znam, mislim da bi se pre za dupe ujeo nego preuzeo ovakav Partizan

Posted

Muta je pravi covek da svojom osebujnom pojavom razmrda situaciju. Tako nesto vam je potrebno nakon komemorativnog Pere koji se uklapao u sveopste sivilo, stavise diktirao ga je.

Posted

Puste želje naših navijača su noćne more Zvezdinih. Ovo sve djeluje kao da se odvija u nekoj paralelnoj dimenziji.

Je ne bih imao nista protiv da je umesto Micica dosao Vuk.

Posted

btw, vuk radivojević je car. voleo bih da je naš. 

:puke:

Posted

„Pustićemo da prenoći sve i u ponedeljak ćemo pričati o odlukama i potezima koji treba da se prave. Moramo da napravimo neke poteze. Ovo je bio veliki

udarac za nas. Nema posustajanja i odustajanja nego da tražimo druge načine da popravimo ono sto nam nedostaje da dobijemo neizvesnu završnicu ili pobedimo utakmicu“, 

rekao je Božić. 

Nece ovaj nigde dok se ne otera, slicno je bilo i dok je igrao zadnjih sezona ...

Posted

Je ne bih imao nista protiv da je umesto Micica dosao Vuk.

Jezik pregrizo.

Posted

ako mi ispadnemo, koliko srbija ima mesta u aba ligi sledece godine i koji treba da budemo u kls da bi ucestvovali u aba sledece godine?

bez sve sale.

Igracete koji god da budete. Ako ne izborite mesto na terenu promenice se pravila, kao sto ove sezone igra Olimpija koja po rezultatima iz prosle sezone nije zasluzila.
Posted

Jezik pregrizo.

Covek se vraca na svake 2-3 godine. Vreme mu je

2002–2003 Sloga

2003–2007 Crvena zvezda

2007–2009 Fuenlabrada

2009–2010 Crvena zvezda

2010–2011 FMP

2011–2013 Crvena zvezda

2013–2014 Türk Telekom

2014–2015 Śląsk Wrocław

2015–present Igokea

Posted

Pero odlazi! :(

Pa šta je sad ovo? Zar nije ovde pre otprilike dve nedelje konstatovano da je pera božić trenerska projekcija za budućnost partizana i da je bilo neumesno uopšte i tražiti ostavku? 

Posted

Jbga. Mislio sam da mu treba dati bar celu sezonu, bez obzira na pokazano... Ali ovo sto on radi je ispod svakog nivoa. I nazalost rastanak je najboe resenja i za njega i za klub.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...