Jimmy Kowalski Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Kad je poslednji put Partizan tako kaznio igrace? Posto nije nista neuobicajeno, mora biti da se jos nekad dogodilo... Pod Duletom su bili kazneni treninzi. Sto pitas, kad te mrzi da citas..
Uskebasi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Pod Duletom su bili kazneni treninzi. Sto pitas, kad te mrzi da citas.. Kad je poslednji put Partizan tako kaznio igrace oduzimanjem jedne plate? Posto nije nista neuobicajeno, mora biti da se jos nekad dogodilo...
Filozof manijak Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Kao bivsi sportista, dodao bih svoja dva centa: - bolje da me maltretiraju kaznenim treningom za lose igre, nego da me lupaju po dzepu. Tako se ne motivise ekipa, pogotovo ako su stipendije igracima male i neredovne.
Jimmy Kowalski Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Kad je poslednji put Partizan tako kaznio igrace oduzimanjem jedne plate? Posto nije nista neuobicajeno, mora biti da se jos nekad dogodilo... Smaras za medalju. Ako te mrzi da citas, nemoj da diskutujes..
Uskebasi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Smaras za medalju. Ako te mrzi da citas, nemoj da diskutujes.. Pitanje je jednostavno, da li je Partizan u prethodnim sezonama kaznjavao igrace oduzimanjem mesecne plate svim igracima i treneru? Naravno da nije, jer se tako ne motivisu igraci. Jasno je da ova kazna nema veze sa takmicarskim rezultatima, nego je bedan pokusaj da se opravda nesposobnost da se obezbedi i ovaj mizeran budzet. Jos kad se za mesec dana resimo najskupljeg igraca, to ce biti jos jedan dokaz kako nova uprava odgovorno trosi novac od kalendara (koji sad 100% ostaje klubu).
Jimmy Kowalski Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Pitanje je jednostavno, da li je Partizan u prethodnim sezonama kaznjavao igrace oduzimanjem mesecne plate svim igracima i treneru? Naravno da nije, jer se tako ne motivisu igraci. Panatinaikos je nedavno novcano kaznio i igrace i strucni stab. Zeljko je sam pricao da je vise puta trazio od uprave da kazni novcano i njega i igrace nezadovoljan nacinom kako mu igra ekipa. Dakle, nije to retka pojava. O efektima takvih poteza moze da se diskutuje. Nisu ni zornjaci pod Duletom imali koristi, ali se tad nisi javljao da kritikujes njegove metode..
Кристофер Лумумбо Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Panatinaikos je nedavno novcano kaznio i igrace i strucni stab. Zeljko je sam pricao da je vise puta trazio od uprave da kazni novcano i njega i igrace nezadovoljan nacinom kako mu igra ekipa. Dakle, nije to retka pojava. O efektima takvih poteza moze da se diskutuje. Nisu ni zornjaci pod Duletom imali koristi, ali se tad nisi javljao da kritikujes njegove metode.. kako znas da nisu imali korsiti?
Jimmy Kowalski Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Zato sto nismo nista bolje izgledali posle njih.
Кристофер Лумумбо Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 A bilo je i onih kad ste izgledali, recimo u f4 sezoni.
Jimmy Kowalski Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Tad nije bilo kaznenih treninga u cik zore. Tad je u klubu bio Profa, a on nije dozvoljavao Duletu da radi sta hoce. Vodilo se itekako racuna o oporavku igraca posle utakmica..
Кристофер Лумумбо Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 bilo je i tada, tada su igraci 1. januara dolazili u 8 ujutru na trening.
Jimmy Kowalski Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Pobrkao si nesto. Nisu dosli 1. januara ujutro, nego su ostali 31. decembra malo duze na treningu. A i to nije bilo obavezujuce..
Кристофер Лумумбо Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 nisam pobrkao, to mi je igrac rekao.
Jimmy Kowalski Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Onda te je slagao, posto te sezone nije bilo kaznenih treninga..
Recommended Posts