Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Greška- tačna cifra je 800.000 za 3 godine...

"prve sezone po povratku iz CSKA imao sam 300.000 evra, isto toliko naredne i 200.000 evra poslednje godine"

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A procenti od ugovora sa igračima? Ups da. Pa to je protivzakonito

Posted

Bila je priča da ima između 300 i 400 godišnje.

Ali ne verujem ja u sve to. Pa ne bi Dulo tako Partizanu. Pa nije on Bertans :(

ok, hoces da kazes da nije ispao korektan prema klubu s ovim sporazumom?

Posted (edited)

"...Od toga je odbijeno 12.300 za korišćenje mobilnog telefona, kao i 84.805 za kazne koje sam sakupio za te tri godine zbog tehničkih grešaka, skidanja sakoa, k onferencija za medije na kojima sam branio klub" :0.6:

Edited by Apollo Creed
Posted

Jbt 12.000 evra za telefon?

Posted

Lepo je Shaqula pričao onomad da je imao 900.000 za 3 godine... :fantom:

Nije to nista, Vilijams je to imao za jednu, nije znao gde da ih spizdi pa se drogir'o. 

Posted

"...Od toga je odbijeno 12.300 za korišćenje mobilnog telefona, kao i 84.805 za kazne koje sam sakupio za te tri godine zbog tehničkih grešaka, skidanja sakoa, k onferencija za medije na kojima sam branio klub" :0.6:

jednom recju - kralj!

al' morace sportski da prizna poraz - ipak pade kadinjaca na kraju :D

Posted (edited)

ok, hoces da kazes da nije ispao korektan prema klubu s ovim sporazumom?

Cek, ozbilhjno pitas? Pa on je taj koji je insistirao da svako dobije manju platu od dogovorene. I ako neko nije pristajao odmah ga je javno deklarisao kao izdajnika i krenula je hajka. 

Ja dilemu nemam, naravno da svako treba da dobije dogovoreno. Ali majstor je drugima zivote ugrozavao optuzbama da su izdajnici, a kad je on dosao na red trazio je sve do zadnjeg dinara.. Licemerno, da ne koristim teze reci. A vojska i dalje ne vidi koliko je to govno od coveka.
Edited by Timmy
Posted

al' morace sportski da prizna poraz - ipak pade kadinjaca na kraju :D

Kakav poraz, bre...

" A ja sam bio spreman džabe da radim, ali nisam bio spreman da budem džabe oteran." :Hail:

Posted

car. jel oprostio klubu i kazne za saobracajne prekrsaje?

Posted (edited)

Jbt 12.000 evra za telefon?

Sudije bile u inostranstvu kad im je prijetio. :(

Edited by MiddleClass
Posted

A vojska i dalje ne vidi koliko je to govno od coveka.

Srecom, sad nas vode dobri ljudi. Ostalo je samo da procvetamo nekako, sa necim..ko zna kako i odakle.

Posted

Pa za Pekovica sam bar uveren da nema cilj da hapa i uzima veliku platu od Partizana.

Posted

Bogotac, sedece im na grbaci jos 4 godine.

Posted (edited)

Bogotac, sedece im na grbaci jos 4 godine.

Sram ga bilo, namerno nije hteo da prima platu tri godine, da bi mogao posle da sedi i uziva cetiri godine i skuplja krvave rate ... Nije on gospodin kao sto su recimo  Pesic, Repesa,Perasovic, Sagadin,Sakota , da sve primi na vreme i ostavi klub na miru :(

Edited by Geo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...