Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Greška- tačna cifra je 800.000 za 3 godine...

"prve sezone po povratku iz CSKA imao sam 300.000 evra, isto toliko naredne i 200.000 evra poslednje godine"

A procenti od ugovora sa igračima? Ups da. Pa to je protivzakonito

Bila je priča da ima između 300 i 400 godišnje.

Ali ne verujem ja u sve to. Pa ne bi Dulo tako Partizanu. Pa nije on Bertans :(

ok, hoces da kazes da nije ispao korektan prema klubu s ovim sporazumom?

"...Od toga je odbijeno 12.300 za korišćenje mobilnog telefona, kao i 84.805 za kazne koje sam sakupio za te tri godine zbog tehničkih grešaka, skidanja sakoa, k onferencija za medije na kojima sam branio klub" :0.6:

Edited by Apollo Creed

Jbt 12.000 evra za telefon?

Lepo je Shaqula pričao onomad da je imao 900.000 za 3 godine... :fantom:

Nije to nista, Vilijams je to imao za jednu, nije znao gde da ih spizdi pa se drogir'o. 

"...Od toga je odbijeno 12.300 za korišćenje mobilnog telefona, kao i 84.805 za kazne koje sam sakupio za te tri godine zbog tehničkih grešaka, skidanja sakoa, k onferencija za medije na kojima sam branio klub" :0.6:

jednom recju - kralj!

al' morace sportski da prizna poraz - ipak pade kadinjaca na kraju :D

ok, hoces da kazes da nije ispao korektan prema klubu s ovim sporazumom?

Cek, ozbilhjno pitas? Pa on je taj koji je insistirao da svako dobije manju platu od dogovorene. I ako neko nije pristajao odmah ga je javno deklarisao kao izdajnika i krenula je hajka. 

Ja dilemu nemam, naravno da svako treba da dobije dogovoreno. Ali majstor je drugima zivote ugrozavao optuzbama da su izdajnici, a kad je on dosao na red trazio je sve do zadnjeg dinara.. Licemerno, da ne koristim teze reci. A vojska i dalje ne vidi koliko je to govno od coveka.

Edited by Timmy

al' morace sportski da prizna poraz - ipak pade kadinjaca na kraju :D

Kakav poraz, bre...

" A ja sam bio spreman džabe da radim, ali nisam bio spreman da budem džabe oteran." :Hail:

car. jel oprostio klubu i kazne za saobracajne prekrsaje?

Jbt 12.000 evra za telefon?

Sudije bile u inostranstvu kad im je prijetio. :(

Edited by MiddleClass

A vojska i dalje ne vidi koliko je to govno od coveka.

Srecom, sad nas vode dobri ljudi. Ostalo je samo da procvetamo nekako, sa necim..ko zna kako i odakle.

Pa za Pekovica sam bar uveren da nema cilj da hapa i uzima veliku platu od Partizana.

Bogotac, sedece im na grbaci jos 4 godine.

Bogotac, sedece im na grbaci jos 4 godine.

Sram ga bilo, namerno nije hteo da prima platu tri godine, da bi mogao posle da sedi i uziva cetiri godine i skuplja krvave rate ... Nije on gospodin kao sto su recimo  Pesic, Repesa,Perasovic, Sagadin,Sakota , da sve primi na vreme i ostavi klub na miru :(

Edited by Geo

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout