Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

jbg, sada prozivamo andjusica, a pera&vanja promase sve maltene otvorene suteve na pocetku. da andjusic nije usao otisli bi makedonci na +20 vec u prvom poluvremenu.

ne toliko bitno nakon poraza, samo malo da ga opravdam jer su ova druga dvojica tek bili ocajni - ili bozica sto ga je drzao u igri - nije imao boljeg u tom momentu :(

ne pamtim kada smo imali ocajniji defanzivni tim od ovoga trenutno. mzt je imao barem 15 zicera sinoc... jedan uros lukovic je na momente delovao kao hakeem za ove nase :(

jedina svetla tacka wilson, tacnije delovao znacajno sigurnije s loptom u rukama i trazio je svo vreme. jos da se cvele vrati u ritam i barem keca imamo kako-tako kompletirano...

ne znam dal je jos neko primetio, al' fali nam centar :P

Centar vam se nudio al ga niste hteli(Uros),ja sam iz Kumanova i decko je stvarno pokidao ove sezone kod nas,jedino sto duva promaja zesce u glavi al i takav kakav je posto je bas grobarcina do koske mogao da vam odigra vrh,ne znam kolko je trazio ali u Kumanovu nije imao vise od 2-3 soma na mesec,za Djumaru je druga dimenzija pogotovo u odbrani ali to ste vec videli sinoc.

Vidim da je dosta njih vec komentarisalo ovu situaciju

Edited by armor
  • Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da takav centar košta 2-3K mesečno skupio bih ja te pare samo da ne gledam Božu :(

Posted (edited)

Da takav centar košta 2-3K mesečno skupio bih ja te pare samo da ne gledam Božu :(

Ako vas zanima mogu da napisem do decimale cenu,finansijer Kumanova mi je drugar i privatno i profesionalno,dal cete da mi verujete je irelevantno.

My mistake covek je igrao za 4 500 kod nas u MZT igra za pet ali pare nisu bile presudne sto je otisao iz Kumanova,primarno je sto su Ljubisava otpustili i dalje los odnos sa pojedinim igracima.

Edited by armor
Posted

sad nam ne fali centar. mislim, prosli su svi vozovi za ovu sezonu, a uz malo srece je 9. mesto osigurano cak i sa ovim timom.

+1

bolji smo od mjetalca

ima li kakvog plana za sledecu sezonu?moze li se napraviti nekakav strucni savet?jel moguc dogovor sa vodecim menadzerima?

Posted

Sad ce da dodje neko i da kaze kako ovaj tim Partizana nema mnogo manji budzet od proslogodisnjeg.

Na kraju će ispasti da je najveći uspjeh ove uprave to što ima manji budžet od prošlogodišnje.

Posted

Na kraju će ispasti da je najveći uspjeh ove uprave to što ima manji budžet od prošlogodišnje ne obecava pare koje ne moze da isplati i ne povecava dug.

Posted

Kako se dug ne povecava ako nema novih sponzora i dosta je manji prihod od sezonskih ? Pekovic je ubacivao neki licni novac za goli zivot ali u vidu pozjmica, koje se jednog dana trebaju vratiti...

Послато са D6683 уз помоћ Тапатока

Posted (edited)

Ma duplo veći dug. Upropasti nas Pekovic...

Edited by Timmy
Posted

kurir jutros objavio do detalja dug prema duletu i do kada treba da bude isplacen: cirka 500+k evra, do kraja 2019...

150k mu vec isplaceno za ovu, jos po 50 u naredne dve i po oko 150k u poslednje dve.

"hteo je da radi za dz, ali nece da ode za dz" - 1 je duka!

Posted

Omasili su rok. Mnogo brže je tražio sve pare.

Posted

Omasili su rok. Mnogo brže je tražio sve pare.

Nije tačno, dao je razuman rok.

Posted (edited)

Bila je priča da ima između 300 i 400 godišnje.

Ali ne verujem ja u sve to. Pa ne bi Dulo tako Partizanu. Pa nije on Bertans :(

Edited by Timmy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...