Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nisam znao da sam ja tema i moj psiholoski profil.. A Miraleme, ja bar nekad nesto pametno i napisem. Od tebe samo gluposti i jadni onlajneri. Zao mi te, iskreno. Ko zna sta si sve prosao... :(

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ko je zaboravio, u 17 h na Areni1 pocinje derbi donjeg dela tabele, lepa prilika za prvu pobedu u gostima ...

Edited by Geo
Posted

Jebote... Hvala... Nisam ni znao da se igra kolo

Posted

Andjusa u miss matchu  sa Lukovicem, ostali lade jaja

Posted (edited)

Kad je tesko - Ceda

Edited by Timmy
Posted (edited)

4 od 10 bacanja, trojke 4 od 16 i to posto smo poslednje dve uboli. I da smo bolji izgubili bi uz te procente. 

Edited by Timmy
Posted (edited)

I Muric masi oba penala, koji im je jbte. I umesto da smo skroz stigli, odose na 6 na kraju trece.. 

Edited by Timmy
Posted

Milutinovic trica od ploce :lol: ... I jos jedna trojka Dzamara. Idemooooo +3

Posted

Kakvih debilnih dva minuta kad smo poveli 3 razliike. Prva magarac Danilo umesto da zavrsi kontru kako dolikuje dozvoli da mu izbiju loptu u aut, drugi napad procerdamo.. Oni u napadu kilavii i mase teske suteve, a mi dva puita dozvoljavamo da oni kupe odbitke i naravno treci put daju. Pa glupi koraci Cedi (ja ih nisam video) i opet brz kos. Gubimo 2

Posted

I pokopa nas jebeni Danilo Andjusic. Kako treba Petar da ga nasamara, sad odmah pred svima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...