Timmy Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Sad čitam komšije pomerile el tekmu sa Božića na dan kadnijr. Mi smo igrali bar 3-4 puta na taj praznik, često jako bitne utakmice, al se nas ološ nijednom nije setio da zatraži pomeranje.. Stvarno nas vlast upropasti.
Geo Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Jebote, stvarno veruješ da smo ovde gde jesmo jer je Vučić tako hteo? Jebote, stvarno ne verujes da nije tako ? Kaznio nas Bog sto smo igrali na crveno slovo ili milioni od marketinga nedostajali ? Hteo ti da priznas ili ne, cinjenica je da je taj sistem na ovim prostorima (jedini) odlicno funkcionisao skoro 15 godina, odnosno dokle god je imalo imalo i malo politicke volje . Imam naravno milion zamerki na neke delove rada Danilovica i Vujosevica ali ako se uporedi sa radom ostalih kosarkaskih gigantata ex.yu u tom periodu, onda su ovi genijalci... Edited December 22, 2015 by Geo
Timmy Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Kaznio nas Bob jer nam je PSD bio predsednik 15 godina, a onaj drugi trener. Koliko treba da budeš neinteligentan i da toliko ne vidiš očigledno. Al to je taj srbski gen, uvek je drugi kriv, gde da pogledaš sebe u oči...
Timmy Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Al sve mislim da me ložiš. Ne mogu da poverujem da neko nije svestan koliko je bivša uprava sve radila pogrešno poslednjih godina. Ali bukvalno sve. Reci molim te da se šališ :(
Geo Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ne vredi, glupo da se vredjamo. Preskoci me jednostavno(stavi me na ignore listu) i nastavi svojim putem...
Timmy Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Neće to da može. Sve dok budeš na javnom mestu lupetao, očekuj reakciju. A izvini na uvredi ako si tako osetio, nije mi to bio cilj.
Geo Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Izvini i ti, ali me stvaro smara tvoje retardirano stalkovanje posle svakog posta na ovoj temi ...
MiddleClass Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 E cus vlast ne da. I tu nas sijete... Vucicupederu > Tolelopove
Nebojsa Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Šta cec, život je kurva :( bez zezanja, pretvorio si se u tipicnog cuvara vatre otkad su "olos i svinja" najureni napustili upravu, pritom direktno vredjajuci sve koji ne misle poput tebe ili kowalskog, a koji ili "lupaju" ili su za facepalm. zamisli sada da je neko uzeo da proziva vas dvojicu, poput ovoga sto vi radite na ovom topicu konstantno poslednjih nekoliko meseci, a na nastavak teme od pre par nedelja sta je konkretno nova uprava uradila, koliko je ko love uneo u klub, koliko je sponzora potpisano, koji igraci su se ispostavili kao dobri, a koji kao potpuni promasaj, te na sta nam tacno lici trenutna igra ili da li imamo ijednog ekstra klinca u timu trenutno zbog koga ce ljudi dolaziti da gledaju partizan ili oko koga mozemo da gradimo tim za narednih par godina? tri meseca jeste malo, ali je dovoljno da se vide neki pomaci/nagovestaji boljeg - mi i dalje nemamo centra, imamo samo jednog iznadprosecnog igraca u timu, igramo kao indijanci - nesto tipa kk muta radnickog iz najgoreg perioda, dok uprava radi sta? super sto su u istoj sve "dokazani partizanovci", al' jbg od tima koji je 15 godina harao ovde, spustise nam kriterijum na nadu da napadnemo el za dve godine. svaka podudarnost sa "bice nam svima bolje za dve godine" je sasvim slucajna naravno :P
copkillah Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 bez zezanja, pretvorio si se u tipicnog cuvara vatre otkad su "olos i svinja" najureni napustili upravu, pritom direktno vredjajuci sve koji ne misle poput tebe ili kowalskog, a koji ili "lupaju" ili su za facepalm. zamisli sada da je neko uzeo da proziva vas dvojicu, poput ovoga sto vi radite na ovom topicu konstantno poslednjih nekoliko meseci, a na nastavak teme od pre par nedelja sta je konkretno nova uprava uradila, koliko je ko love uneo u klub, koliko je sponzora potpisano, koji igraci su se ispostavili kao dobri, a koji kao potpuni promasaj, te na sta nam tacno lici trenutna igra ili da li imamo ijednog ekstra klinca u timu trenutno zbog koga ce ljudi dolaziti da gledaju partizan ili oko koga mozemo da gradimo tim za narednih par godina? tri meseca jeste malo, ali je dovoljno da se vide neki pomaci/nagovestaji boljeg - mi i dalje nemamo centra, imamo samo jednog iznadprosecnog igraca u timu, igramo kao indijanci - nesto tipa kk muta radnickog iz najgoreg perioda, dok uprava radi sta? super sto su u istoj sve "dokazani partizanovci", al' jbg od tima koji je 15 godina harao ovde, spustise nam kriterijum na nadu da napadnemo el za dve godine. svaka podudarnost sa "bice nam svima bolje za dve godine" je sasvim slucajna naravno :P +1 Timmy se potpuno pogubi kada se pomene Vujošević, a da ne pričam o tome što je svojevremeno u časnoj opkladi izgubio pravo da ga naziva svinjom™, što nije ispoštovao.
Кристофер Лумумбо Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 +1 Timmy se potpuno pogubi kada se pomene Vujošević, a da ne pričam o tome što je svojevremeno u časnoj opkladi izgubio pravo da ga naziva svinjom™, što nije ispoštovao. i da mi duguje 50 evra, a pravis e tosha.
Timmy Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Buahahahah... Ne znam ko se pogubi kad se pomene Veliki i ko je cuvar vatre doticnom. Al super. Nastavite sa tim uskim gledanjem na situaciju.
copkillah Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Buahahahah... Ne znam ko se pogubi kad se pomene Veliki i ko je cuvar vatre doticnom. Al super. Nastavite sa tim uskim gledanjem na situaciju. Veruj mi, ne postoji toliki čuvar vatre Vujoševiću, koliki si ti kontraš tome. Ako recimo za mernu jedinicu fanatizma uzmemo ČV™ i ako najveći branitelj Vujoševića ima 1 ČV™, tvoj nivo je recimo bar 3 ČV™. A i dalje nisi ispoštovao sopstvenu reč po pitanju svinje™. Edited December 23, 2015 by teacher
Recommended Posts