Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

da ostavimo peru sa strane zasad...

ono sto je sinoc dodatno napravilo problem obema ekipama je nenormalna promena kriterijuma sudjenja u 3. cetvrtini, a kada je krenulo najcrnje kls tm sudjenje sa po 60ak faulova po mecu. dakle, od tekme koju je bilo uzivanje gledati u prvih 20 minuta, krece potpuno izdrkavanje sudija: luvavuu je npr sudjeno barem 3 faula koja nije napravio, dzonsu pre toga sviraju faul za cisto blokadu na jankovicu, isto jaramazu s druge strane na dzonsu... sveukupno, prilicno mucno za gledanje.

da ne pricam da nam je ceo mec/polusezonu najveci problem da ubacimo loptu u igru?! jbt, svaki prekid smo na ivici ili 5 sekundi ili izgubljene lopte. da li je moguce da ovo ne mozemo da savladamo vec tri meseca?!

btw, edo deluje uzasno tromo i potpuno van kondicije, sto je razumljivo. nadam se da mu tempiraju postepen povratak, u suprotnom, bojim se da se ponovo ne povredi obzirom na prilicnu nespremnost kako to trenutno izgleda :(

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vec kalendar u priodaji, cena 400din, nema u crnobelom butiku, samo online i u Pioniru. Joj jedno mesto gde vracaju pare u klub i izbegavaju posrednike.. Od ove godine maltene nije moguced uci bez karte. Novo obezbedjenje je, pa se pravio i novi dogovor.. I dosta se cimaju sa raznim akcijama, ne znam koliko pratite, ali malo malo pa nesto rade markentiski. Dosta promovisu po drustvenim mrezama, a dosta i mediji prenose.. Lepo je videti da klub posle toliko godina radi na ovom planu.

Posted

ako je neko posumnjao da i jedna potpuno nebitna stvar poput kalendara moze proci bez neke svinjarije, evo linka.

za one koje mrze da citaju: u kalendaru nema vujosevica i zeljka... objasnjenje zasto ih nema deluje krajnje neuverljivo.

Posted

Nema nikakve svinjarije, ne pricaj gluposti..

Posted

ako je neko posumnjao da i jedna potpuno nebitna stvar poput kalendara moze proci bez neke svinjarije, evo linka.

za one koje mrze da citaju: u kalendaru nema vujosevica i zeljka... objasnjenje zasto ih nema deluje krajnje neuverljivo.

lepo si to podvalio, a zaboravio si deo

Odlučili smo se da glavni junaci budu igrači koji su pre tačno 40 godina osvojili prvu titulu prvaka, njihov način života i vrednosti koje su tada imali.

...

Nekima je zasmetalo prvenstveno to što nema Duška Vujoševića i Željka Obradovića, ali zapravo nema ni Divca, Grbovića, Paspalja, Đorđevića, Danilovića i mnogih drugih kojima je svakako mesto u almanasima našeg velikana.

Posted

sta sam podvalio? ostavio sam link gde moze sve da se procita, plus napisao svoj komentar kako je objasnjenje prilicno jadno.

poenta je da je ovde sve otislo u kurac i da ljudi u klubu NE SMEJU ili nece ni posten kalendar da naprave da se ne zamere nekome.

u stvari, ko su ti likovi uopste, ko je napisao saopstenje ako ne neki kk vazura klon?

Posted

sta sam podvalio? ostavio sam link gde moze sve da se procita, plus napisao svoj komentar kako je objasnjenje prilicno jadno.

poenta je da je ovde sve otislo u kurac i da ljudi u klubu NE SMEJU ili nece ni posten kalendar da naprave da se ne zamere nekome.

u stvari, ko su ti likovi uopste, ko je napisao saopstenje ako ne neki kk vazura klon?

da su neki genijalci verovatno nisu, ali ovo iznad je baš nategnuto. u stvari, ne vidim da se baš DV-a neko toliko plaši niti verujem da postoji neko (osim možda Čovića) koga zanima da zatire trag Vujoševiću.

Možda grešim, šta znam..

Posted

Brateeee, pustitte Dulenceta da uziva u mirovini i broji lovu...

Posted

Ma jebes kalendar (verovatno cu ga i kupiti samo zbog one slike Kice i Moce Vukotica), veci nam je problem struka ako planiramo da gradimo nesto ozbiljno od temelja ... Po meni, sada je idealno vreme dovesti nekog normalnog trenera (Djikic?) i krenuti bez rezultatskog imperativa praviti neki kostur za narednu sezonu (posto kazete da ce biti love)

Posted

Ljudi bez obzira koga doveli zar vam nije jasno da mi narednih 4-5 sezona sigurno necemo videti EL (dok Zvezda, Cedevita, pa i Buducnost ne dozive neki finansijski raspad sistema)...mi smo sad u situaciji da treba da budemo presrecni ukoliko u timu imamo mlade prospecte koji igraju dopadljivu kosarku bez pritiska jurenja titula i sl...

Posted

Ajde?! Naravno da cemo biti bez realnih sansi dokle god imamo blokadu od aktuelne vlasti, ali opet sto ne pokusati(tim crnogorskim parama o kojima se prica) napraviti za pocetak sastav koji moze da igra uleb kup? Price o realnom napadu ss™ el. su iz usta sadasnjeg rukovodstva, ne moje...

Послато са D6683 уз помоћ Тапатока

Posted

Jebote, stvarno veruješ da smo ovde gde jesmo jer je Vučić tako hteo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...