Joe D Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 objektivno nisu, treba 5 pobeda vise da ostvare za polusezonu. a mega nije bas kanta od ekipe da pogubi tolike utakmice u ovoj konkurenciji.
Nikodije Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Nije Mega kanta, al recimo izgubili su od Metalca koji je dosta slab ove sezone, tesko da tako mlada ekipa moze rutinirano da dobija bas na duge staze. Imaju dosta utakmica do kraja koje mogu da dobiju,a mogu i da izgube, tako da je tesko prognozirati sta je njihov domet. A Partizanu treba ima 4 pobede vise od Mege do kraja, ako pretpostavimo da nece nadoknaditi medjusobni skor, kao sto verovatno nece.
Joe D Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 a partizan moze rutinski da opere 9 ili 10 protivnika za raliku od mege?
Nikodije Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) Ne moze, al imaju bolji raspored i jaci domaci teren. Pre verujem da ce Partizan da dobije Cedevitu kuci nego Mega, npr. Megi dosta zavisi i od povratka Zagorca, i kakav ce biti kada se vrati. Taj faktor ne treba prenebregnuti. Edited December 14, 2015 by Nikodije
Geo Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) Veruj mi da ne misle tako, niti da je cilj sredina tabele, a kamoli u nasoj ligi. Evo, mozda Timmy ili neko moze da potrvrdi :) Verujte mi na recZnaci ima se para i ova godina nece sluziti samo za vracanje dugova? Super vest, steta samo sto nisu od pocetka krenuli, ovako cemo imati dvadesetak igraca pod ugovorom(bez ozbiljnih mladih talenata)... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока Edited December 14, 2015 by Geo
Nikodije Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Znaci ima se para i ova godina nece sluziti samo za vracanje dugova? Super vest, steta samo sto nisu od pocetka krenuli, ovako cemo imati dvadesetak igraca pod ugovorom(bez ozbiljnih mladih talenata)... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока A kad ste pa mogli da dovedete talente? Vujosevic je ostavio klub u ruinama, cudo je da se uopste uspeli i ovakav tim da sastavite, i da budete solidni za ABA ligu, a na kraju cete biti najmanje 5., mozda cak i 4. ako se sve poklopi. Malo je nerealno traziti jos i neke mlade pred kojima je svetla buducnost.
Kreator Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 o kojim talentima se ovde priča? kojeg mi to pa imamo talenta osim vanje?
Nikodije Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Pa nemate nijednog, Geo se zali na to, a ja objasnjavam da nije ni realno da ih imate u ovoj fazi oporavka.
Lezilebovich Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Znaci ima se para i ova godina nece sluziti samo za vracanje dugova? Super vest, steta samo sto nisu od pocetka krenuli, ovako cemo imati dvadesetak igraca pod ugovorom(bez ozbiljnih mladih talenata)... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока Zar to nije pitanje za bivsu upravu, kako je moguce da ostave klub i u dugovima i bez talenata ?
Geo Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 O kakvom ti oporavku pricas ? Igrackom ili finansijskom ? Ja trenutno vidim dvadesetak igraca na platnom spisku i najavu da ce se to prosiriti, sto se tice finansija ni jednog novog sponzora nisam video ... Logicno mi je da ako ides na oporavak (i imas neke pare) , ulazes u kostur za sledecu sezonu, skupljas sponzore i vracas dugove. Talente trazis ko sto to radi Olimpija po evropi recimo ...
Geo Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Zar to nije pitanje za bivsu upravu, kako je moguce da ostave klub i u dugovima i bez talenata ? Cenis da je moglo biti kamare para i bez milosti novog rezima ? Ili smtras da su ti isti ljudi zadnjih 15 godina radili najgore i najgluplje u regionu ?
Nikodije Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) O kakvom ti oporavku pricas ? Igrackom ili finansijskom ? Ja trenutno vidim dvadesetak igraca na platnom spisku i najavu da ce se to prosiriti, sto se tice finansija ni jednog novog sponzora nisam video ... Logicno mi je da ako ides na oporavak (i imas neke pare) , ulazes u kostur za sledecu sezonu, skupljas sponzore i vracas dugove. Talente trazis ko sto to radi Olimpija po evropi recimo ... Pa ocigledno ste se oporavili i igracki i finansijski, pogledaj sta je Vujosevic imao na raspolaganju pre nego sto je najuren (nekakve amatere i rekreativce na probama), a pogledaj sta imate danas - ipak nekakve profesionalne kosarkase koji su, pretpostavljam, placeni za svoj rad. Edited December 14, 2015 by Nikodije
Cash Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 . Talente trazis ko sto to radi Olimpija po evropi recimo ... Gde si Olimpiju nasao :D , oni i njihovo trazenje talenata.
Geo Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Dobro, ove godine su malo podbacili, :D Mislio sam da je onaj Letonski centar mladji ... Miskovi mladi francuzi su recimo odlicni.
Cash Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Nekada su imali bas jak skauting. Sad ih ne patim toliko. Odakle su iskopali Ariela Mc Donalda da mi je znati :lala:
Recommended Posts