Timmy Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Koji je to humor Na stranu što smo sa tog četvrtog mesta uzeli onoliko aba titula.
mandingo Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) izgleda zavrsio sa nfl fantasy, pa mu je sad dosadno. >_> Edited December 14, 2015 by mandingo
ZokiAsov Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Deluje kao da ce Anjdjusara i Kostakurta da dobiju sut u bulju. Mozda pera moze da zaigra na trzistu pa da pojurimo to finale sa cedevitom a tamo sta nam bog da.
Timmy Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Besplatan ulaz na Megu. Sta se skupi u hali na tim mecevima, dodje mi da ne idem...
Giggsy Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Deluje kao da ce Anjdjusara i Kostakurta da dobiju sut u bulju. Mozda pera moze da zaigra na trzistu pa da pojurimo to finale sa cedevitom a tamo sta nam bog da. Andjusa ionako i ima kratkorocni ugovor. Za razliku od Koste koji je bivsi igrac, od njega sam barem nesto ocekivao, ali mrka kapa Stici ce pojacanja, kao sto vec napisah, ne brinite
Timmy Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Fali samo 1 centar. Nista vise nam ne treba...
Geo Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Andjusa ionako i ima kratkorocni ugovor. Za razliku od Koste koji je bivsi igrac, od njega sam barem nesto ocekivao, ali mrka kapa Stici ce pojacanja, kao sto vec napisah, ne brinite Sta ce nam pojacanja(bacanje para), ovaj sastav je dovoljan za sredinu tabele, sto je neki krajnji cilj pored onog osnovnog o stednji ... Posle par pobeda kuci, pomislili da mogu da napadnu i el. ?
Giggsy Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Veruj mi da ne misle tako, niti da je cilj sredina tabele, a kamoli u nasoj ligi. Evo, mozda Timmy ili neko moze da potrvrdi :) Verujte mi na rec
Kreator Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 pa šta se planira? što nas držiš na tihoj vatri?
goofs Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Nama treba cirka 10 pobeda za uguzavanje na final4, pri cemu trenutno imamo 0 pobeda na strani. Mnogo je to. Ispasce na kraju mozda da cemo izvisiti zbog 1-2 poraza, one trojke Krke i onog sranja u Valjevu, ali jbg, da smo bili pametni ti nam se ne bi dogodilo.
Nikodije Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) Mega Misko ima neprijatan raspored u narednih par kola - Zvezda veceras, Partizan u Pioniru, Buducnost kuci, Skoplje, verovatno ce krenuti da padaju sa rezultatima. Vama je bitno da dobijete na strani neke realne utakmice (Skoplje, Niksic, Novo Mesto, Tajfun, barem 3/4), i uz realne pobede kuci (a sve osim Zvezde je realno ) objektivno ste konkurentni za 4. mesto. Edited December 14, 2015 by Nikodije
Recommended Posts