harper lee Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Najbolji umesto najgoreg. Ne vidim cemu planovi za to 4. mesto, jasno je da su Cedevita, Zvezda pa i Buducnost veoma udaljeni od ostatka lige i tu zjapi ogromna praznina. Kako sada stoje stvari, vise timova mogu da stignu Megu, ali samo pod uslovom da ovi ne zele medju 4 (kad im se vrati Zagorac bice jos jaci). Meni ovo sa Megom pomalo lici na ono cuveno "pasce Igokea, ne mogu oni ovako do kraja lige". Od ekipa koje igraju samo jednu utakmicu nedeljno meni oni izgledaju kao daleko najozbiljnija i najbolje vodjena ekipa i bar za mene bi bilo prilicno iznenadjenje da ne budu u prve cetiri ekipe. Jednostavno imaju kvalitet.
Timmy Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 To je valjda ocigledno. Ali nemoj nam nadu oduzimati :)
ravena Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Meni ovo sa Megom pomalo lici na ono cuveno "pasce Igokea, ne mogu oni ovako do kraja lige". Od ekipa koje igraju samo jednu utakmicu nedeljno meni oni izgledaju kao daleko najozbiljnija i najbolje vodjena ekipa i bar za mene bi bilo prilicno iznenadjenje da ne budu u prve cetiri ekipe. Jednostavno imaju kvalitet. Izuzimajuci Buducnost, jedini sa svim pobedama kod kuce (iako je kod njih termin kuca prilicno rastegljiv). Takodje, jedino gde su izgubili jesu tri najteza gostovanja i jedan "kiks" u Valjevu. Cekaju Zvezdu, Buducnost, Zadar, Tajfun, Cedevitu, Olimpiju i Metalac. Gostuju Partizanu, MZT, Igokei, Sutjesci, Ciboni, Krki. Kod kuce mogu do 4, na strani bar do 3, to je 15 pobeda. Primera radi, Partizan sad ima samo 5.
Nebojsa Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 sta bi s urosem lukovicem? pre par dana novine pisale kako potpisuje za nas... nadam se da bi s njim dobili barem blagi upgrade na poziciji boza.
Nebojsa Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 tuzno je navijati za partizan u poslednjih par godina... smrc...
Timmy Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ajde bre... UVEK je lepo navjati za Partizan :)
bradilko Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 protiv drugih se navija, partizan se mrzi a sa zvezdom se sprda.i opet ce..
Timmy Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) a sa zvezdom se sprda.i opet ce.. Tako su pre 3-4 godine svi pratili vaterpolo. A vec sad ih vise ne zanima Edited December 9, 2015 by Timmy
bradilko Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 pa takvi su bili oduvek.pukne zvezda,ne znam,nisam gledao,bio na slavi,restrikcije,zapio se.. kad dobiju, sa zvezdom do smrti,ljubav moja jedina..
pacey defender Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Božić podneo ostavku. Nezvanicno, Pipan je prva opcija uprave.
Кристофер Лумумбо Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) potpisao za lasko pre neki dan, jbg :( bivsi trener laska bi bio dobra opcija. Edited December 9, 2015 by Кристофер Лумумбо
Recommended Posts