harper lee Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 ja pratim kosarku od kraja 80ih i da li pod utiskom sinocne sjajne zvezdine partije (i uopste njihovog sastava ove sezone) kontam nesto da je ovo prvi put da se desava da nijedan nas igrac nema mesto u njihovom timu i obrnuto poslednji igrac njihove rotacije bi bio standardan clan prve petorke naseg sastava, znaci da cak i one sezone kada je zvezda bila na pragu ispadanja to nije bio slucaj, pa neka me isprave stariji poznavaoci... Igrao bi Dzons pre Tejica, kad bi se gledao samo kvalitet.
ZokiAsov Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 I posle ne valja vilsonara? Ulazimo sad u seriju pobeda.
Timmy Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Lepo veče u Pioniru. Da nisu ubacivali nemoguće dobili bi lagano. Čeda je Dušan Kecman ove ekipe. I valjda će ovaj Finac napokon da proigra...
katamaran Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Izlete mi ovo na tviteru. Vidim da Dzikiceva majka i dalje ne propusta nijednu utakmicu :)
Timmy Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Imamo laganiji raspored u narednom periodu, mogli bismo da krenemo u poteru za Megom :) Prvo Metalac i Mega u Pioniru, pa idemo u MZT. Zatim dolazi Igokea, pa U Sutjesku. Onda dolazi, Cibona, pa idemo Krki.. Ove 4 kod kuce bi trebalo da dobijemo. Od 3 na strani, jednu valjda mozemo sigurno dobiti. Nisu nsita specijalno Ni MZT, ni Sutjeska ni Krka.. Mozda mozemo i do dve pobede. Muric se vraca, sa njim ce tim vremenom sve bolje izgledati. Edited December 6, 2015 by Timmy
Kreator Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Imamo laganiji raspored u narednom periodu, mogli bismo da krenemo u poteru za Megom :) Prvo Metalac i Mega u Pioniru, pa idemo u MZT. Zatim dolazi Igokea, pa U Sutjesku. Onda dolazi, Cibona, pa idemo Krki.. Ove 4 kod kuce bi trebalo da dobijemo. Od 3 na strani, jednu valjda mozemo sigurno dobiti. Nisu nsita specijalno Ni MZT, ni Sutjeska ni Krka.. Mozda mozemo i do dve pobede. Muric se vraca, sa njim ce tim vremenom sve bolje izgledati. od mege i krke ja unapred ukalkulisao poraz. protiv metalca, cibone i igokee očekujem sličnu tekmu kao sinoć, kao i u gostima protiv sutjeske.
Timmy Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Razbicemo Megu uveren sam... Oni gube danas u Valjevu, pa kreću u seriju poraza. Za 7 kola će nam bežati samo 2 pobede
Apollo Creed Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Imamo laganiji raspored u narednom periodu, mogli bismo da krenemo u poteru za Megom :) Prvo Metalac i Mega u Pioniru, pa idemo u MZT. Zatim dolazi Igokea, pa U Sutjesku. Onda dolazi, Cibona, pa idemo Krki.. Ove 4 kod kuce bi trebalo da dobijemo. Od 3 na strani, jednu valjda mozemo sigurno dobiti. Nisu nsita specijalno Ni MZT, ni Sutjeska ni Krka.. Mozda mozemo i do dve pobede. Muric se vraca, sa njim ce tim vremenom sve bolje izgledati.
ravena Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Igrao bi Dzons pre Tejica, kad bi se gledao samo kvalitet. Najbolji umesto najgoreg. Ne vidim cemu planovi za to 4. mesto, jasno je da su Cedevita, Zvezda pa i Buducnost veoma udaljeni od ostatka lige i tu zjapi ogromna praznina. Kako sada stoje stvari, vise timova mogu da stignu Megu, ali samo pod uslovom da ovi ne zele medju 4 (kad im se vrati Zagorac bice jos jaci).
Timmy Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Samo se vi sprdajte. Kad izbacimo Buducnost u polufinalu... :D
Recommended Posts