Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 5. 12. 2015. at 18:35, kizjah said:

ja pratim kosarku od kraja 80ih i da li pod utiskom sinocne sjajne zvezdine partije (i uopste njihovog sastava ove sezone) kontam nesto da je ovo prvi put da se desava da nijedan nas igrac nema mesto u njihovom timu i obrnuto poslednji igrac njihove rotacije bi bio standardan clan prve petorke naseg sastava, znaci da cak i one sezone kada je zvezda bila na pragu ispadanja to nije bio slucaj, pa neka me isprave stariji poznavaoci...

Igrao bi Dzons pre Tejica, kad bi se gledao samo kvalitet.

I posle ne valja vilsonara? Ulazimo sad u seriju pobeda.

Lepo veče u Pioniru. Da nisu ubacivali nemoguće dobili bi lagano.

Čeda je Dušan Kecman ove ekipe. I valjda će ovaj Finac napokon da proigra...

Izlete mi ovo na tviteru. Vidim da Dzikiceva majka i dalje ne propusta nijednu utakmicu :)

Imamo laganiji raspored u narednom periodu, mogli bismo da krenemo u poteru za Megom :) Prvo Metalac i Mega u Pioniru, pa idemo u MZT. Zatim dolazi Igokea, pa U Sutjesku. Onda dolazi, Cibona, pa idemo Krki.. Ove 4 kod kuce bi trebalo da dobijemo. Od 3 na strani, jednu valjda mozemo sigurno dobiti. Nisu nsita specijalno Ni MZT, ni Sutjeska ni Krka.. Mozda mozemo i do dve pobede. Muric se vraca, sa njim ce tim vremenom sve bolje izgledati.

Edited by Timmy

On 6. 12. 2015. at 0:29, Timmy said:

Imamo laganiji raspored u narednom periodu, mogli bismo da krenemo u poteru za Megom :) Prvo Metalac i Mega u Pioniru, pa idemo u MZT. Zatim dolazi Igokea, pa U Sutjesku. Onda dolazi, Cibona, pa idemo Krki.. Ove 4 kod kuce bi trebalo da dobijemo. Od 3 na strani, jednu valjda mozemo sigurno dobiti. Nisu nsita specijalno Ni MZT, ni Sutjeska ni Krka.. Mozda mozemo i do dve pobede. Muric se vraca, sa njim ce tim vremenom sve bolje izgledati.

od mege i krke ja unapred ukalkulisao poraz. protiv metalca, cibone i igokee očekujem sličnu tekmu kao sinoć, kao i u gostima protiv sutjeske.

Razbicemo Megu uveren sam... Oni gube danas u Valjevu, pa kreću u seriju poraza. Za 7 kola će nam bežati samo 2 pobede :fantom:

Izgubila Mega :)

On 6. 12. 2015. at 0:29, Timmy said:

covjek_kalkulator.jpg

On 7. 12. 2015. at 10:15, Apollo Creed said:

covjek_kalkulator.jpg

351837

:fantom:

:lolol:

:thumbup:

On 5. 12. 2015. at 19:42, harper said:

Igrao bi Dzons pre Tejica, kad bi se gledao samo kvalitet.

Najbolji umesto najgoreg.  :fantom:

Ne vidim cemu planovi za to 4. mesto, jasno je da su Cedevita, Zvezda pa i Buducnost veoma udaljeni od ostatka lige i tu zjapi ogromna praznina. Kako sada stoje stvari, vise timova mogu da stignu Megu, ali samo pod uslovom da ovi ne zele medju 4 (kad im se vrati Zagorac bice jos jaci). 

Samo se vi sprdajte. Kad izbacimo Buducnost u polufinalu... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout