Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ja pratim kosarku od kraja 80ih i da li pod utiskom sinocne sjajne zvezdine partije (i uopste njihovog sastava ove sezone) kontam nesto da je ovo prvi put da se desava da nijedan nas igrac nema mesto u njihovom timu i obrnuto poslednji igrac njihove rotacije bi bio standardan clan prve petorke naseg sastava, znaci da cak i one sezone kada je zvezda bila na pragu ispadanja to nije bio slucaj, pa neka me isprave stariji poznavaoci...

Igrao bi Dzons pre Tejica, kad bi se gledao samo kvalitet.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I posle ne valja vilsonara? Ulazimo sad u seriju pobeda.

Posted

Lepo veče u Pioniru. Da nisu ubacivali nemoguće dobili bi lagano.

Čeda je Dušan Kecman ove ekipe. I valjda će ovaj Finac napokon da proigra...

Posted

Izlete mi ovo na tviteru. Vidim da Dzikiceva majka i dalje ne propusta nijednu utakmicu :)

Posted (edited)

Imamo laganiji raspored u narednom periodu, mogli bismo da krenemo u poteru za Megom :) Prvo Metalac i Mega u Pioniru, pa idemo u MZT. Zatim dolazi Igokea, pa U Sutjesku. Onda dolazi, Cibona, pa idemo Krki.. Ove 4 kod kuce bi trebalo da dobijemo. Od 3 na strani, jednu valjda mozemo sigurno dobiti. Nisu nsita specijalno Ni MZT, ni Sutjeska ni Krka.. Mozda mozemo i do dve pobede. Muric se vraca, sa njim ce tim vremenom sve bolje izgledati.

Edited by Timmy
Posted

Imamo laganiji raspored u narednom periodu, mogli bismo da krenemo u poteru za Megom :) Prvo Metalac i Mega u Pioniru, pa idemo u MZT. Zatim dolazi Igokea, pa U Sutjesku. Onda dolazi, Cibona, pa idemo Krki.. Ove 4 kod kuce bi trebalo da dobijemo. Od 3 na strani, jednu valjda mozemo sigurno dobiti. Nisu nsita specijalno Ni MZT, ni Sutjeska ni Krka.. Mozda mozemo i do dve pobede. Muric se vraca, sa njim ce tim vremenom sve bolje izgledati.

od mege i krke ja unapred ukalkulisao poraz. protiv metalca, cibone i igokee očekujem sličnu tekmu kao sinoć, kao i u gostima protiv sutjeske.

Posted

Razbicemo Megu uveren sam... Oni gube danas u Valjevu, pa kreću u seriju poraza. Za 7 kola će nam bežati samo 2 pobede :fantom:

Posted

covjek_kalkulator.jpg

Posted

Igrao bi Dzons pre Tejica, kad bi se gledao samo kvalitet.

Najbolji umesto najgoreg.  :fantom:

Ne vidim cemu planovi za to 4. mesto, jasno je da su Cedevita, Zvezda pa i Buducnost veoma udaljeni od ostatka lige i tu zjapi ogromna praznina. Kako sada stoje stvari, vise timova mogu da stignu Megu, ali samo pod uslovom da ovi ne zele medju 4 (kad im se vrati Zagorac bice jos jaci). 

Posted

Samo se vi sprdajte. Kad izbacimo Buducnost u polufinalu... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...