Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

jbt, sto ste dzampi svi danas - naravno da sam se zezao.

simketa prozivam posto je opasan trestoker na parketu.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mislis od krivog?

da, bilo je tu mnogo dziberluka sa obe strane i ja sam najpre da se to nekako zaboravi, odnosno ne zaboravi, ali da ode u drugi plan

iznerviralo me zapravo ovo nebojsino : "kad macvan sretne simonovica" . kretenluk

I ja sam za to da se zaboravi. Ali razumem i Mačvana što se s tim ne slaže :) Prosto, stvari koje se izgovore na terenu treba da ostanu na terenu. Kada ih igrači prenesu na šipku, nakon utakmice, to je već skroz neki drugi kontekst.

Posted

Mučimo se sa Olimpijom. Ružna prva četvrtina.

Posted

Žao mi Koste. Realno, trudi se ali ne može bolje od ovoga.

Posted

ako i ovo izgubimo, prelazim definitivno kod komsija.

Posted

Jel moguce da Dzons ne moze da zakuca ?  :mellow:

Vajtmenkantdzamp!

Posted

ja pratim kosarku od kraja 80ih i da li pod utiskom sinocne sjajne zvezdine partije (i uopste njihovog sastava ove sezone) kontam nesto da je ovo prvi put da se desava da nijedan nas igrac nema mesto u njihovom timu i obrnuto poslednji igrac njihove rotacije bi bio standardan clan prve petorke naseg sastava, znaci da cak i one sezone kada je zvezda bila na pragu ispadanja to nije bio slucaj, pa neka me isprave stariji poznavaoci...

Posted (edited)

Vajtmenkantdzamp!

Zato i pitam

sta vam je sa cvetkovicem? povredjen?

Da ...

Edited by Geo
Posted

Каква акција Ђумић- Вилсон  :0.6:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...