Nebojsa Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 jbt, sto ste dzampi svi danas - naravno da sam se zezao. simketa prozivam posto je opasan trestoker na parketu.
pacey defender Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 mislis od krivog? da, bilo je tu mnogo dziberluka sa obe strane i ja sam najpre da se to nekako zaboravi, odnosno ne zaboravi, ali da ode u drugi plan iznerviralo me zapravo ovo nebojsino : "kad macvan sretne simonovica" . kretenluk I ja sam za to da se zaboravi. Ali razumem i Mačvana što se s tim ne slaže :) Prosto, stvari koje se izgovore na terenu treba da ostanu na terenu. Kada ih igrači prenesu na šipku, nakon utakmice, to je već skroz neki drugi kontekst.
Mercuzzio Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 http://rs.n1info.com/a115293/Sport-Klub/Fudbal/Fudbaleri-podrzali-kosarkase-Partizana-A-kos-da-pogode.html ovo kao kad timovi odu u posetu bolesnoj deci u bolnicama....
Frau Gabrijela Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Mučimo se sa Olimpijom. Ružna prva četvrtina.
pacey defender Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Žao mi Koste. Realno, trudi se ali ne može bolje od ovoga.
Miralem Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 ako i ovo izgubimo, prelazim definitivno kod komsija.
MiddleClass Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Jel moguce da Dzons ne moze da zakuca ? Vajtmenkantdzamp!
kizjah Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 ja pratim kosarku od kraja 80ih i da li pod utiskom sinocne sjajne zvezdine partije (i uopste njihovog sastava ove sezone) kontam nesto da je ovo prvi put da se desava da nijedan nas igrac nema mesto u njihovom timu i obrnuto poslednji igrac njihove rotacije bi bio standardan clan prve petorke naseg sastava, znaci da cak i one sezone kada je zvezda bila na pragu ispadanja to nije bio slucaj, pa neka me isprave stariji poznavaoci...
Geo Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Vajtmenkantdzamp! Zato i pitam sta vam je sa cvetkovicem? povredjen? Da ... Edited December 5, 2015 by Geo
Recommended Posts