pbg12345 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 O kome prica? Lici mi na Kalinica.meni najpre lici na macvana ne vidim cemu pridavanje paznje
Timmy Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) Zato sto je dziberluk kakav se retko srece u sportu. A sto vas cudi od te gromade Kaline da je tako govno? A bas je pridavanje paznje, 3 posta u 3 meseca. Wow. Edited December 4, 2015 by Timmy
levi Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ali koje su ovo patkometrijske budale oslobođene fizičkog, koje ovo i dalje forsiraju Igrači između sebe govore jedni drugima mnogo gore stvari pa se niko ne ljuti. a ko se ljuti uvale mu kruti
pbg12345 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Zato sto je dziberluk kakav se retko srece u sportu. A sto vas cudi od te gromade Kaline da je tako govno? A bas je pridavanje paznje, 3 posta u 3 meseca. Wow.mislis od krivog? da, bilo je tu mnogo dziberluka sa obe strane i ja sam najpre da se to nekako zaboravi, odnosno ne zaboravi, ali da ode u drugi plan iznerviralo me zapravo ovo nebojsino : "kad macvan sretne simonovica" . kretenluk
Timmy Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) Nema svrhe... Edited December 4, 2015 by Timmy
harper lee Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ali koje su ovo patkometrijske budale oslobođene fizičkog, koje ovo i dalje forsiraju Igrači između sebe govore jedni drugima mnogo gore stvari pa se niko ne ljuti. a ko se ljuti uvale mu kruti Pricaju u toku utakmice kad proradi adrenalin ali ovo je zaista dziberluk i to prilicno kurvinski dziberluk. Ako vec sam ne smes i neces da vredjas igraca suparnickog tima onda nemoj ni da podmeces dobronamernom liku koji natuca jezik i ne kapira sta si mu podvalio da skandira. Kalinic ocigledno ima problema sa ponasanjem i trebalo je neko odavno da mu skrene paznju na to. Prikenjavanje saigracima i stalne rasprave sa sudijama su mu postale trademark i u reprezentaciji.
pbg12345 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Jadan si Edituj post, pokazi da se razlikujes od onih na koje trenutno licismeni kazes? mada mislim da se nismo razumeli, ali nije ni bitno. ono krivi nije upuceno tebi, nego podsetnik da su se obe strane spustile na bas bedan nivo. ako treba napomenuti uopste nije bitna uloga, ko ce koga "sresti", vec uopste radovanje takvoj situaciji
harper lee Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Timmy primenio Indy-jev buzdovan Trotacku, samo u tri posta umesto u jednom.
pbg12345 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 :D prebolecu :) ali zaista mislim da se nismo razumeli
harper lee Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 ce da leti perje kad starmali dovati simonovica :) Hoce. Macvanovo. Ne zanosi se glupostima.
Recommended Posts