Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

O kome prica? Lici mi na Kalinica.

meni najpre lici na macvana

ne vidim cemu pridavanje paznje

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Zato sto je dziberluk kakav se retko srece u sportu. A sto vas cudi od te gromade Kaline da je tako govno? A bas je pridavanje paznje, 3 posta u 3 meseca. Wow.

Edited by Timmy
Posted

Ali koje su ovo patkometrijske budale oslobođene fizičkog, koje ovo i dalje forsiraju

Igrači između sebe govore jedni drugima mnogo gore stvari pa se niko ne ljuti. a ko se ljuti uvale mu kruti

Posted

Zato sto je dziberluk kakav se retko srece u sportu. A sto vas cudi od te gromade Kaline da je tako govno? A bas je pridavanje paznje, 3 posta u 3 meseca. Wow.

mislis od krivog?

da, bilo je tu mnogo dziberluka sa obe strane i ja sam najpre da se to nekako zaboravi, odnosno ne zaboravi, ali da ode u drugi plan

iznerviralo me zapravo ovo nebojsino : "kad macvan sretne simonovica" . kretenluk

Posted (edited)

Nema svrhe...

Edited by Timmy
Posted

Ali koje su ovo patkometrijske budale oslobođene fizičkog, koje ovo i dalje forsiraju

Igrači između sebe govore jedni drugima mnogo gore stvari pa se niko ne ljuti. a ko se ljuti uvale mu kruti

Pricaju u toku utakmice kad proradi adrenalin ali ovo je zaista dziberluk i to prilicno kurvinski dziberluk. Ako vec sam ne smes i neces da vredjas igraca suparnickog tima onda nemoj ni da podmeces dobronamernom liku koji natuca jezik i ne kapira sta si mu podvalio da skandira.

Kalinic ocigledno ima problema sa ponasanjem i trebalo je neko odavno da mu skrene paznju na to. Prikenjavanje saigracima i stalne rasprave sa sudijama su mu postale trademark i u reprezentaciji.

Posted

Jadan si

Edituj post, pokazi da se razlikujes od onih na koje trenutno licis

meni kazes?

mada mislim da se nismo razumeli, ali nije ni bitno. ono krivi nije upuceno tebi, nego podsetnik da su se obe strane spustile na bas bedan nivo.

ako treba napomenuti uopste nije bitna uloga, ko ce koga "sresti", vec uopste radovanje takvoj situaciji

Posted

Timmy primenio Indy-jev buzdovan Trotacku, samo u tri posta umesto u jednom. :lolol:

Posted

:D

prebolecu :)

ali zaista mislim da se nismo razumeli

Posted

ce da leti perje kad starmali dovati simonovica :)

Hoce. Macvanovo. Ne zanosi se glupostima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...