Nebojsa Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 pardon, my bad - nis... u svakom slucaju, ne menja bitno pricu - isti kurac, jedno zamenjeno drugim drzavnim preduzecem.
Geo Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ne, imali smo i nis i telekom, pa je telekom izasao po direktivi odozgo prosle godine ... Bila je prica ako sklone debelog da ce se vratiti(realno jedini ozbiljni preostali drzavni sponzor ) ali od toga za sada nema nista, zato me je i iznenadila tvoja vest.
Kreator Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 da....debeli je otišao a telekom se nije vratio. pojeo vuk magarca.
ZokiAsov Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Andric odsustvuje tri metra po nekim pricama.
Kreator Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Andric odsustvuje tri metra po nekim pricama. Uzas. Kada se on bese povredio? Jos prosle godine ili kasnije?
pacey defender Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 U medjuvremenu.... "Dženkins i ja se odlično slažemo. Kao što sam i video na snimku te situacije, njemu ne bi ni palo na pamet da peva tako nešto. To mu je rekao jedan naš igrač. Ja ne zaboravljam, a nadam se da ću se u budućnosti sresti sa tim igračem. Dženkins je super momak, neko ko se sjajno uklopio u život u Srbiji. Vidim da i dan danas prati dešavanja u našoj zemlji. Sa njim nemam problem", rekao je Mačvan
Timmy Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Uzas. Kada se on bese povredio? Jos prosle godine ili kasnije? Pre nekoliko nedelja ponovo. Pisali smo ovde, meni se odmah učinilo da je sranje po Mihinoj reakciji.
bradilko Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 U medjuvremenu....a pre neki mesec pojedini su ovde pisali da su to bile vesele delije panteri
Nebojsa Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 ce da leti perje kad starmali dovati simonovica :)
Kreator Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Pre nekoliko nedelja ponovo. Pisali smo ovde, meni se odmah učinilo da je sranje po Mihinoj reakciji. mislio sam povreda pre nego što se "oporavio" sada. kada je to bilo? dugo nije igrao košarku..
harper lee Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 U medjuvremenu.... O kome prica? Lici mi na Kalinica.
Timmy Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Sad te vec ne razumem :) Bio povredjen mesecima, pa je pre mesec dana zaigrao. I posle 2 najvise 3 tekme se ponovo povredio...
goofs Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 O kome prica? Lici mi na Kalinica. Na Kalinica.
Recommended Posts