Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Da bre, ti likovi su zavrsili kod nas jer ih niko drugi nece, sto dosta govori samo po sebi.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Govori ono sto smo i znali - da novca nema. Ako otpuste sto pre pleja i bar jos Kosta, da im se i oprosti dovodjenje. Ali ako ostanu, onda stvarno ne znam sta da kazem...

Posted

Stvar je u tome što su oni ozbiljno mislili da mogu da napadnu Evroligu, samo što nisu htjeli to i da priznaju. Da su krenuli sa pričom o razvoju talenata i vraćanju dugova, niko im ni bi mogao ništa prigovoriti.

Ovo je apsolutno netacno. Mi ni sada nemamo ekipu za borbu za Evroligu, a kamoli na startu sezone. Ovo je ubedljivo najjeftiniji tim u poslednjih ko zna koliko godina i jedini cilj je da se pregura nekako sezona i smanji dug..

Posted

Ovo je apsolutno netacno. Mi ni sada nemamo ekipu za borbu za Evroligu, a kamoli na startu sezone. Ovo je ubedljivo najjeftiniji tim u poslednjih ko zna koliko godina i jedini cilj je da se pregura nekako sezona i smanji dug..

Ja bih rekao da nije mnogo jeftiniji od prošlogodišnjeg, ako se zanemari novac za trenera. No, svejedno, ostaje pitanje zašto su se u sezoni u kojoj je primarni cilj preživljavanje dovodili Kosta ili Anđušić. 

Posted

Mnogo je jeftiniji. Sto puta do sada je receno da je igracki budzet oko 500k.

Kosta i Andjusa su potpisani na kratak rok i igraju za dz. Da se prosiri rotacija. Ako pomognu - kul, ako ne, nema stete. Od Koste nismo imali nikakve koristi, zato i igra jako malo, a izbaci Andjusu i Vitkovca (protiv koga si ti takodje bio), ne bi imali ni ove cetiri pobede.

Posted

Dobro, koliko je bio budžet prošlogodišnjeg tima? Ko je to imao preko 100k?

I nije uopšte stvar u pojedinačnim riješenjima, nego o koncepciji. Problem je što ti veterani i poluigrači zauzimaju mjesto drugim igračima. Do opstanka su u ovakvoj ligi mogli da nas dovedu dva dobra pojačanja - recimo Džons i još jedan na pleju, plus ovo što smo imali. Sve i da nisu - jel neko zaista smatra da postoji teoretska vjerovatnoća da Partizan ne igra ABA ligu, bez obzira na mjesto na tabeli?

Posted

Kako mozes da zanemaris novac za trenera? I da je samo to razlika bilo bi mnogo. A plus sto i u platama igraca postoji razlika... Za Cedu je pisano isto kao i za Kostu. Jbga, nekad ispadne dobro, nekad ne.

Posted

Zivo me zanima da li bi Ljubicic i Majstorovic kostali vise od Vilsona, Koste i Andjusica.

Pri tom mislim da je Andjusic veca stetocina od ostalih jer uzima minute Peri i Vanji. Kad vec gubimo zavrsnice, neka gubimo zbog njih.

Posted

Dobro, koliko je bio budžet prošlogodišnjeg tima? Ko je to imao preko 100k?

Samo Macvan, Pavlovic, Dragan i Tepic, a verovatno ni Muric nije daleko od toga. Plus debeli.

Posted

Zivo me zanima da li bi Ljubicic i Majstorovic kostali vise od Vilsona, Koste i Andjusica.

Ja mislim da su dosta skuplji. Od KOste sigurno.

Posted

@Keitel

Svi nasi prethodni budzeti su "na papiru" bili preko 1,5 miliona. I onda isplatis 2-3 plate i gomilas dugove. Pa kad je jedan Batica imao preko 100k, jasno je kakva se losa politika vodila.

I opet ista prica o zauzimanju mesta drugim igracima. Kako ti vise ne dosadi. Koji to veliki talenti se suse pored Tegija, dok igraju veterani i poluigraci? Nijedan, nema ih.

Tebi mozda ne smeta da budemo kanta za napucavanje i da nas na svakoj drugoj utakmici nabijaju stoka razlikom. Samo sto u takvoj atmosferi se ne postaje igrac, i nije isto da li si 10. ili 5-6 na tabeli..

Posted

Čeda igra mnogo bolje nego što sam očekivao, iako na svakoj utakmici napravi po par poteza iz kategorije wtf, najčešće glupih faulova. Kosta je meni izgledao kao dobro riješenje dok nisam vidio na šta liči fizički. 

Ali ajde da prihvatimo da na tim pozicijama nije imao ko da se gura, dovođenje Anđušića je glupost decenije.

Posted

I opet ista prica o zauzimanju mesta drugim igracima. Kako ti vise ne dosadi. Koji to veliki talenti se suse pored Tegija, dok igraju veterani i poluigraci? Nijedan, nema ih.

+1. Kosta zatvorio prostor talentovanom Đumiću ili Koprivici ?

Jebiga, pokušali su sa iskusnijim koji bi igrali za kikiriki i zajebali se. nije da su imali puno izbora.

Posted

Samo Macvan, Pavlovic, Dragan i Tepic, a verovatno ni Muric nije daleko od toga. Plus debeli.

Ovo nije tačno, da ne govorim da je nominalna vrijednost svih tih igrača bila daleko iznad onoga što su zarađivali.

Posted (edited)

Molim te, daj te cifre koliko su zarađivali i koliko im je nominalna vrednost (i šta to uopšte znači ? )

Edited by Lezilebovich
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...