Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Akojon bez šuta.

lele i kuku. 

video sam onaj jedan jako i nikome pas kada je edin zanemeo.  :isuse:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

na forumima™ piše da uz vilsona ide i kosta

:unsure:

a ni anđušić nije siguran

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Ukljucio sam se prekasno u utakmicu. Dajte recite mi, koliko je los Wilson? Akoyon nivo, tako nešto?

Izgubio je 4 lopte u prva 3 minuta, bukvalno ne moze da veze dva dobra poteza bez da napravi sest gluposti izmedju njih.

Kosta je nepokretan, sada kako izgleda nece se on vracati u profy kosarku. Za Andjusica sam i ja cuo da ostaje do decembra, neka mu je sa srecom.

Posted

Ukljucio sam se prekasno u utakmicu. Dajte recite mi, koliko je los Wilson? Akoyon nivo, tako nešto?

kamo lepe srece.

Posted

Izgubio je 4 lopte u prva 3 minuta, bukvalno ne moze da veze dva dobra poteza bez da napravi sest gluposti izmedju njih.

Kosta je nepokretan, sada kako izgleda nece se on vracati u profy kosarku. Za Andjusica sam i ja cuo da ostaje do decembra, neka mu je sa srecom.

Predvodi ABA po broju TO po utakmici. U poslednjoj je imao ukupno 8.

Prosecno 4.67

Posted

Ma nema tu sta da se analizira. Covek nema kvalitet ni za ovakav Partizan. Ako stvarno odu tri pomenuta oslobodice se prostora za jednog dobrog pleja.

Posted

na forumima™ piše da uz vilsona ide i kosta

:unsure:

a ni anđušić nije siguran

U jebote, previše to dobro zvuči. Neka ide i onaj ko ih je dovodio.

Posted

iskusno oslobadjamo prostor u salary cap-u pred ng  :fantom:

Posted

Stvarno ste nakupili gomilu rekreativaca, veterana i rekonvalescenata u tim, a zasto? Da bi bili sedmi na kraju, jer to vodi... gde? Ne znam sa koliko para raspolazete, ali sportska politika vam je sumanuta. Neka bude da je to zato sto DV i PSD dugo nisu hteli da se sklone, pa novi nisu imali vremena da osmisle nesto bolje nego ovo sto sada imate.

Posted

Stvar je u tome što su oni ozbiljno mislili da mogu da napadnu Evroligu, samo što nisu htjeli to i da priznaju. Da su krenuli sa pričom o razvoju talenata i vraćanju dugova, niko im ni bi mogao ništa prigovoriti.

Posted

Plasman u evroligu, valjd ase zna da sam na to mislio. Mada iz ovog ugla oboje izgledaju podjednako dostižno.

Posted (edited)

Pa to se i cudim, nije valjda neko sisao s uma da ocekuje da se Partizan plasira u EL ove sezone, a onda, u tom cilju, dovodio Andjusica, Perovica, i ovog nesrecnog Vilsona. Ako je cilj EL, onda se valjda kupuju bolji igraci, a ako je cilj sedmo mesto, oni zaista nisu neophodni.

Edited by Nikodije
Posted

Ma dovodilo se sta je moglo ispod cene. To su i rekli. I Kosta i Danilo su eksperimenti. Po svemu sudeci neuspesni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...