Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ne bi. prestao je to da radi u poslednjih desetak godina.

sad se verovatno od mene očekuje da konkretno argumentujem ovo što sam napisao, a to je dosta teško ovako napamet.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ma jok, ali stvarno ne znam da je to radio poslednjih godina. U onoj utakmici protiv barse je branio, to svi znamo. :D

Posted

ok, koji je najjači argument božića da ostane na klupi partizana.? jer neće niko?

Posted

ok, koji je najjači argument božića da ostane na klupi partizana.? jer neće niko?

Milijin brat od tetke

Posted

to zna dosta njih...

A da li su dosta njih među najtrofejnijim igračima u istoriji kluba i kapiteni? Na klupi imamo duo koji je osvojio najviše trofeja u istoriji kluba. Botino, nadam se da će ti presesti Grbovićevi sendviči.

Posted

Izvinjavam se što sam dirnuo u instituciju :( 

Pero, nastavi :(

Posted

Kurir kaže da nam je otišao play

U ponedeljak se na jednom sajtu u Bosni i Hercegovini pojavila kratka informacija da je zbog loših rezultata na startu sezone uprava košarkaša Partizana odlučila da smeni trenera Petra Božića.

Ovu glasinu, za sada niko iz Partizana nije potvrdio ni demantovao, a  prema saznanjima Kurira, do smene trenera nije došlo, ali jeste do raskida saradnje sa Džamarom Vilsonom.

Posted

Odlazak Božića bi bio greška, u ovom trenutku. Za procjenu kvaliteta i trenutnih mogućnosti Vilsona stvarno nije potrebna neka velika analiza.

Posted (edited)

Ako bi sluzio kao sako preko trenerske stolice do kraja sezone, cekajuci Miloja, nema potrebe ga menjati ... Ako nije to neki plan, onda ne vidim sta bi mi to izgubili sa recimo dovodjenjem Dzileta na njegovo mesto ?

p.s. Vilson na zalost dokazao neklasu™ i stvarno nema razloga da se zarzava ...

PARTIZAN-TAJFUN_07-1024x747.jpg

Edited by Geo
Posted

Odlazak Božića bi bio greška, u ovom trenutku. Za procjenu kvaliteta i trenutnih mogućnosti Vilsona stvarno nije potrebna neka velika analiza.

+1

Posted (edited)

Ukljucio sam se prekasno u utakmicu. Dajte recite mi, koliko je los Wilson? Akoyon nivo, tako nešto?

Edited by pacey defender
Posted

Ukljucio sam se prekasno u utakmicu. Dajte recite mi, koliko je los Vilson? Akojon nivo, tako nešto?

Akojon bez šuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...