Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nikad igrac Andjusicu. Hvala Vajtu na ovom faulu, ne bismo dali kos iz 100 onih akcija

Posted (edited)

uzgred, ovo bi i dulo uradio da je na klupi. trazio da se pravi faul na 11 sec pre kraja pri neresenom rezultatu. 

Edited by pacey defender
Posted

Ocajan napad 18 sek do kraja i glup faul na Pulenu posle toga resilo.

Uzasno smo glupi u zavrsnicama.

Posted

ABA je ionako precenjena liga. KLS je već par godina jači od nje.

Posted

Andjusicu i Vilsonu, jednu tursku kafu jos veceras servirati ...

Posted

E jebi ga. Kad nemamo znanja, bar sreca da nas pogleda. Ali dzaba. Malo su Jones i Ceda

Posted

ne razumem ovaj faul na 10 sec do kraja

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Posted

Inače, Anđušić je u vrijeme dok je najavljivao neki talenat imao taj kvalitet da može da pogodi posle istrčavanja iz blokova. U međuvremenu je to izgubio, a ostao je košarkaš sa jako slabim repertoarom u igri jedan na jedan. Od njega su u tom segmentu bolji i Marinković i Aranitović, u svakom slučaju. Usput je bio i ostao i rupetina u odbrani.

Što se tiče Vujoševića, mislim da se kod njega ne bi moglo dogoditi da neki košarkaš odigra ovako indolentno kao Vilson večeras. Bar ja to nisam vidio za sve ovo vrijeme dok je on vodio klub.

Posted

ne razumem ovaj faul na 10 sec do kraja

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Trebalo je na 18.

Posted

uzgred, ovo bi i dulo uradio da je na klupi. trazio da se pravi faul na 11 sec pre kraja pri neresenom rezultatu. 

Da, kada u timu ima Bogdana ili Pavlovica, Dragana ili Macvana. Ne verujem da bi radio sa ovom gomilom likova koji jedva prevedu loptu preko pola.

Ovaj "napad" na kraju je tragikomedija, Bozic podbacio. Vanja je totalno van bilo kakvog ritma, a Finac jeziv, Magdevski koliko god bio metiljav i mekan bolji od njega. Andjusicu ispisnicu, covek uzima dragocene minute Aranitovicu.

Posted (edited)

Što se tiče Vujoševića, mislim da se kod njega ne bi moglo dogoditi da neki košarkaš odigra ovako indolentno kao Vilson večeras. Bar ja to nisam vidio za sve ovo vrijeme dok je on vodio klub.

Si zaboravio Kurtobolju? Ovaj mucenik nume, onog je bolelo. edit: ipak mi se cini da je on bio kod VJ. Al svakako mislim da je kod ovog problem znanje. Tj, neznanje. Nema leba, bolje mu se odmah zahvaliti. I Danilu. A kolike god da su plate njima dvojice od tih para se moze uzeti neki solidan plej crnac. 

Edited by Timmy
Posted

Si zaboravio Kurtobolju? Ovaj mucenik nume, onog je bolelo.

To je bilo za vakta Vlade Jovanovića.

Posted

ne bi. prestao je to da radi u poslednjih desetak godina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...