Djolle Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jamezdin Kurtović Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Moća Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Edin, Ezin,Jasmin? Edited November 8, 2015 by Moća
Timmy Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Finac, Cvele, Magdevski Vanja, Petar, Danilo Ceda, Andric, Milutinovic Jones, Edo (i Ceda sigurno neke minute) Kosta, Bozo (i naravno Jones kao prva opcija) Ovih 13 igraca nam cini roster u ovoj sezoni. Verovatno ce prvo Magdevski biti 13to prase, ali ne bi me iznenadilo da 1 od Kosta/Bozo ne popije pedalu.. Kosta pre mislim. Totalno je neupotrebljiv, a velika je rupa. Nervirao me je sa 20 godina, a sad ako ne preskocim ogradu i poletim ka njemu nista nisam uradio :(
J.R. Cash Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ceda na tri? Gledas li teren ili se samo koncentrises na one koji te nerviraju?
goofs Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ni onog Koprivicu, jeste beskoristan, ali tu je.
keitel Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Kosta je više zaboravio košarke nego što će mučeni Božo ikada znati. Realnost je, ipak, da ga neće čekati. Kad bih ja birao, uručio bih zahvalnicu Andreji Milutinoviću. Prošle godine sam još mislio da može da bude od neke koristi, međutim, uspješno me je razuvjerio u prethodnom periodu.
Jimmy Kowalski Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Utakmica protiv Buducnosti je pokazala nesto sto ce nadam se Bozic raditi stalno. Sada kada smo skoro pa kompletni, svi igraci dobijaju sansu, a koliko ce ko igrati zavisi od toga kako izgledaju na terenu. Nikome nije zagarantovana minutaza. Povratkom Murica, uloga Milutinca bice znatno manja nego do sada. Kosta ce igrati na kasicicu, dokle god bude statirao. Posto ce ovakav biti sigurno jos neko vreme, velike su sanse da nam ostaje do kraja sezone.
Miralem Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Finac, Cvele, Magdevski Vanja, Petar, Danilo Ceda, Andric, Milutinovic Jones, Edo (i Ceda sigurno neke minute) Kosta, Bozo (i naravno Jones kao prva opcija) Ovih 13 igraca nam cini roster u ovoj sezoni. Verovatno ce prvo Magdevski biti 13to prase, ali ne bi me iznenadilo da 1 od Kosta/Bozo ne popije pedalu.. Kosta pre mislim. Totalno je neupotrebljiv, a velika je rupa. Nervirao me je sa 20 godina, a sad ako ne preskocim ogradu i poletim ka njemu nista nisam uradio :( moj te baci preko sar planine.
ZokiAsov Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Je l stigo Finac? Je l smo zakupili autobus da ga docekamo kako dolikuje?
Timmy Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ceda na tri? Gledas li teren ili se samo koncentrises na one koji te nerviraju? Ceda sad igra samo cetvorku, jer do dolaska Jonsa nismo imali nikoga na toj poziciji. Kad se vrati Edo, Ceda ce igrati i na 3 i na 4. Kao sto igra poslednjih godina. A mozes to da kazes i na normalniji nacin.
Timmy Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 I ladno zaboravih Vrapca :D Tu ce nam bas guzva biti kad se svi vrate. Pre mislim da ce Kosta i Magdevski biti visak nego nego Milutinovic.
Timmi Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ceda sad igra samo cetvorku, jer do dolaska Jonsa nismo imali nikoga na toj poziciji. Kad se vrati Edo, Ceda ce igrati i na 3 i na 4. Kao sto igra poslednjih godina. A mozes to da kazes i na normalniji nacin. 2005. nije poslednja godina
Recommended Posts