Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jamezdin Kurtović

Sent from my G630-U20 using Tapatalk

Posted (edited)

Edin, Ezin,Jasmin?

Edited by Moća
Posted

Finac, Cvele, Magdevski

Vanja, Petar, Danilo

Ceda, Andric, Milutinovic

Jones, Edo (i Ceda sigurno neke minute)

Kosta, Bozo (i naravno Jones kao prva opcija)

Ovih 13 igraca nam cini roster u ovoj sezoni. Verovatno ce prvo Magdevski biti 13to prase, ali ne bi me iznenadilo da 1 od Kosta/Bozo ne popije pedalu.. Kosta pre mislim. Totalno je neupotrebljiv, a velika je rupa. Nervirao me je sa 20 godina, a sad ako ne preskocim ogradu i poletim ka njemu nista nisam uradio :(

Posted

Ceda na tri? Gledas li teren ili se samo koncentrises na one koji te nerviraju?

Posted

:lolol:

A i Vrapca nije ni stavio na spisak..

Posted

Ni onog Koprivicu, jeste beskoristan, ali tu je.

Posted

Kosta je više zaboravio košarke nego što će mučeni Božo ikada znati. Realnost je, ipak, da ga neće čekati.

Kad bih ja birao, uručio bih zahvalnicu Andreji Milutinoviću. Prošle godine sam još mislio da može da bude od neke koristi, međutim, uspješno me je razuvjerio u prethodnom periodu.

Posted

Utakmica protiv Buducnosti je pokazala nesto sto ce nadam se Bozic raditi stalno. Sada kada smo skoro pa kompletni, svi igraci dobijaju sansu, a koliko ce ko igrati zavisi od toga kako izgledaju na terenu. Nikome nije zagarantovana minutaza.

Povratkom Murica, uloga Milutinca bice znatno manja nego do sada. Kosta ce igrati na kasicicu, dokle god bude statirao. Posto ce ovakav biti sigurno jos neko vreme, velike su sanse da nam ostaje do kraja sezone.  

Posted

Finac, Cvele, Magdevski

Vanja, Petar, Danilo

Ceda, Andric, Milutinovic

Jones, Edo (i Ceda sigurno neke minute)

Kosta, Bozo (i naravno Jones kao prva opcija)

Ovih 13 igraca nam cini roster u ovoj sezoni. Verovatno ce prvo Magdevski biti 13to prase, ali ne bi me iznenadilo da 1 od Kosta/Bozo ne popije pedalu.. Kosta pre mislim. Totalno je neupotrebljiv, a velika je rupa. Nervirao me je sa 20 godina, a sad ako ne preskocim ogradu i poletim ka njemu nista nisam uradio :(

moj te baci preko sar planine.

Posted

Je l stigo Finac? Je l smo zakupili autobus da ga docekamo kako dolikuje?

Posted

Ceda na tri? Gledas li teren ili se samo koncentrises na one koji te nerviraju?

Ceda sad igra samo cetvorku, jer do dolaska Jonsa nismo imali nikoga na toj poziciji. Kad se vrati Edo, Ceda ce igrati i na 3 i na 4. Kao sto igra poslednjih godina. A mozes to da kazes i na normalniji nacin.

Posted

I ladno zaboravih Vrapca :D Tu ce nam bas guzva biti kad se svi vrate. Pre mislim da ce Kosta i Magdevski biti visak nego nego Milutinovic.

Posted

Ceda sad igra samo cetvorku, jer do dolaska Jonsa nismo imali nikoga na toj poziciji. Kad se vrati Edo, Ceda ce igrati i na 3 i na 4. Kao sto igra poslednjih godina. A mozes to da kazes i na normalniji nacin.

2005. nije poslednja godina

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...