pacey defender Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Jones odličan. Svaka mu čast. Vitkovac mora manje da igra. Nadam se da će Murić da mu uzme minute. Edited November 7, 2015 by pacey defender
Timmy Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ako je po Andrićevom licu i reakcijama nije dobro :( Odlično izgledamo. Čim ih je malo stao onako lud šut stigli smo ih.
harper lee Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Kakvo sudjenje u Pioniru. Igraci oba tima ce da ispizde do kraja, niko vise ne zna sta se moze sta se ne moze.
Kreator Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 navijači upali u neku tihu fazu, čim su nas stigli. mrmljaju nešto sebi u bradu.
SNARC Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Sta god i kako god da se ovo veceras zavrsi, ja sam poprilicno zadovoljan. Neka momci dobiji obrise tima..crnjo nam je sjajan.
Kreator Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Sta god i kako god da se ovo veceras zavrsi, ja sam poprilicno zadovoljan. Neka momci dobiji obrise tima..crnjo nam je sjajan. +1 takođe. kevin džons nam mnogo znači...a i đumić nam je pomogao sa 5 ličnih grešaka.
Geo Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Dobar je Dzons, ne mnogo atraktivan ali zato poprilicno koristan ...
cartman Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Meni cela atmosfera u i oko tima deluje mnogo mnogo bolja nego ranijih godina. Momci zaslužuju podršku ma kakvi rezultati bili
Yoda Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Iznenadismo. Komsije da caste. Cvele bog, kako je na kraju vodio loptu, imalo se nije sapleo o istu. :D Pera neka se spremi za revans, letece svinjske glave, teleci repovi ili krila slepog misa.... Edited November 7, 2015 by Yoda
Recommended Posts