Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ovo sto Andjusic igra je skandal. Koji su ga kurac vracali.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mislim da ću do kraja sezone navijati da ispadnemo iz lige. Ako ne možemo bolje od Perovića koji tumara po parketu i čeka da mu lopta padne u ruke, onda i ne treba da igramo.

Posted

Neka je Vanja veći prospekt, mali Pera Aranitović sve nadoknađuje mudima. 

Posted

vanja je postao kapiten, izdivljao dve utakmice, a sad mu se daje sansa po minut. ne znam sta se konkretno desava, ali u svakom slucaju nije nesto pozitivno.

Posted

...mali Pera Aranitović sve nadoknađuje mudima. 

tipican pljevljak  :fantom:

Posted

vanja je postao kapiten, izdivljao dve utakmice, a sad mu se daje sansa po minut. ne znam sta se konkretno desava, ali u svakom slucaju nije nesto pozitivno.

Boziceva pedagogija. Vanji skresao krila, ali zato Aranitovic divlja za sve pare. I jos je nagradjen minutazom..

Posted

Bez Aranitovića bi juče bila stoka razlika, valjda ti je to jasno.

Posted

Onda je trebalo da sutne jedno 15 trojki, verovatno bismo pobedili..

Posted

Boziceva pedagogija. Vanji skresao krila, ali zato Aranitovic divlja za sve pare. I jos je nagradjen minutazom..

Aranitovic divljao juce? Bio je ubedljivo najbolji igrac Partizana, a Vanja nije znao gde bije.

Posted

Poenta je da, kada imaš dva beka sa gotovo identičnim karakteristikama, ne dovodiš trećeg koji je isti kao prva dvojica. Nas su juče probijali kako su stigli, a nije baš da smo igrali protiv spoljne linije koja je izrazito potentna. Suva logika kaže da smo, pored bilo kakvog visokog igrača, morali da dovedemo nekog spolja ko je primarno defanzivac.

Niko da spomene Džonsa koji bi u nekim drugim uslovima bio sasvim ok pojačanje. Meni se više dopada od Zvezdinog Amera. 

Posted

Aranitovic divljao juce? Bio je ubedljivo najbolji igrac Partizana, a Vanja nije znao gde bije.

Nas najbolji igrac juce bio je Cvele, ali niko, pa ni on nije odigrao dobro..

Poenta je u odgovornosti. Ako igracu koga si sam odredio da bude predvodnik tima ne dozvoljavas da radi sta hoce (s pravom), onda taj princip mora da vazi za sve.. 

Posted (edited)

Poenta je valjda da ti u godini stabilizacije(sta god to znacilo sa racunom u blokadi i 0 novih "mega-sns-antidusko-sponzora"), da ti barem neki talentovani klinci napreduju, kod nas je izgleda suprotan efekat jer je vecina drasticno nazadovala, ali tu je genijalna ideja da se  pegla sa jednogodisnjim amerikancima ... Jedina istrajnost je u lik i delo trenera, koji jos nicim nije dokazao zasto ga tom imenicom treba oslovljavati ...

p.s. Gde nalazite tu statistiku iz aba lige, meni ne radi njihov sajt ...

Edited by Geo
Posted

Neko napisa da su pustili drugi sajt u funkciju...

Posted

Poenta je valjda da ti u godini stabilizacije(sta god to znacilo sa racunom u blokadi i 0 novih "mega-sns-antidusko-sponzora"), da ti barem neki talentovani klinci napreduju, kod nas je izgleda suprotan efekat jer je vecina drasticno nazadovala, ali tu je genijalna ideja da se  pegla sa jednogodisnjim amerikancima ... Jedina istrajnost je u lik i delo trenera, koji jos nicim nije dokazao zasto ga tom imenicom treba oslovljavati ...

p.s. Gde nalazite tu statistiku iz aba lige, meni ne radi njihov sajt ...

najbolje da vam je amerikanac problem i da ce on spreciti nekog da napreduje. tesko da se postaje igrac ako su ti saigraci takodje klinci mladji igraci upitnih dometa i veterani poluinvalidi. mora tu da ima i neko ko zna i u stanju je da igra kosarke

aba-liga tacka nesto je novi sajt. sad ga je vec i google prihvatio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...