Jimmy Kowalski Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Silobad docekuje igrace na aerodromu, to mu je zaduzenje. Ako se na to svodi upravljanje klubom, onda je glavni baja..
Geo Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Silobad docekuje igrace na aerodromu, to mu je zaduzenje. Ako se na to svodi upravljanje klubom, onda je glavni baja.. A Pekovic ceslja racune, nudi reklamni prostor i pazi na datum za podnosenje zahteva za reprogram duga ? Koji je Tosin posao osim kladionice i gledanje ramba na vhs kasetama ?
Jimmy Kowalski Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Tosin posao je da demantuje dovodjenje pojacanja..
ljakse Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Šilobad, Toša i odgovornost :D siroti Dulo i psd nisu mogli da se iskažu pod njihovom autokratskom vladavinom
Geo Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ne, samo konstatujemo da su ta dva nesposobnjakovica i dalje tu ...
ljakse Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 znam, nego se pominje neka odgovornost, a oni je ne mogu imati sa svojih operativnih pozicija fikusa/potrčka za kladžu.
Geo Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 (edited) Sto samo po sebi znaci da jednom novom , modernom , transparentnom ,uspesnom Partizanu trebaju neki drugi ljudi sa drugacijim ovlascenjima? Edited October 26, 2015 by Geo
Timmy Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ogromna je razlika u doprinosu Tose i Silobada. To sigurno znam. Tosa misli o svemu organozacionom i tehnickom smislu. Doduse najvise se ranije cimao po gostovanjima, ali sada toga nema mnogo :D :( A ovaj nemam pojma cime se realno bavi. Jedno vreme je onako tumarao po Pioniru. Posle samo sedne u lozu i nista vise.
keitel Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Šilobad, Toša i odgovornost :D siroti Dulo i psd nisu mogli da se iskažu pod njihovom autokratskom vladavinom Ništa ih nije spriječavalo da se bave svojim poslom, kao i pomenutog psd-a. Smiješna mi je bila konstrukcija po kojoj je debeli uzurpirao sve funkcije u klubu jer mu se može, a ne zato što niko nije obavljao posao za koji je zadužen, pa je eto, njegovim odlaskom počeo da teče med i mlijeko.
Jimmy Kowalski Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Jadan Dule :( Bio prisiljen da uzurpira svu vlast. Ko Vucic, jebote.
keitel Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 (edited) Jadan Dule :( Bio prisiljen da uzurpira svu vlast. Ko Vucic, jebote. Dobra ti je ta paralela. Evo mogu sutra Neša Slina i Babić da preuzmu upravljanje državom kad ovaj zglajzne, garant imaju mnogo toga da pokažu. Edited October 26, 2015 by keitel
ljakse Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Pa da. Jadan, doveli mu sve lelemude protiv njegove volje, i šta će čovek, mora sve od finansija do ekonomata.
zakintos Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Legenda Dzajic kaze; "Delije su najveca partija posle SNS-a". Pretpostavljam da smo mi Grobari opozicija. Treba nam onda lider te opozicije. Dobro je da su relaksirali Duleta da ne mora i to da radi. Bravo!
Recommended Posts