Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nije timmy lud. kad onaj trosi onolike pare na pevaljke ko zna koliko njega placa

Posted

timmy pekovicev bot :P

Hehe. Dobio sam vec 3 puta poo dva bogata sendvica :D

Posted (edited)

^ili duletovu magiju u moskvi. uspeo je klub koji 15 godina uzastopno igra f4 ostaviti bez drugog kruga EL, posle sedam utakmica prvog kruga

Vujosevic je doveden u Moskvu da totalno renovira i podmladi tim, odnosno da udari temelje nekog novog CSKA za narednih 5-6 godina. Smatralo se da je odlican za razvoj mladih igraca pa ga je gazda angazovao da pomalo istrosenu ekipu koja nikako nije uspevala da napravi iskorak i osvoji Evroligu na neki nacin razdrma, a sve to bez pritiska pravljenja rezultata.

Medjutim, kako to cesto biva, cim je krenula sezona gazda je volsebno promenio misljenje; kupljeno je nekoliko iskusnih i jako dobrih evroligaskih igraca jer se tako moglo (citati - italijanski, spanski i grcki klubovi su doziveli finansijski sunovrat), pa se Dulence nasao u situaciji koja mu je pomalo strana. Da stvar za njega bude jos gora pola igraca je bilo povredjeno, neki su bili potpuno van forme, a i nosioci ekipe koje je zatekao su listom bili ili roviti ili ne bas u sjajnoj fizickoj spremi.

Ne kazem da nije mogao bolje, naravno da jeste, ali je cesto bio primoran da na parket izvodi desetkovan tim. Hocu da kazem da los rezultat u CSKA nije iskljucivo njegova krivica, bilo je tu dosta faktora koji su njegovo bitisanje kao trenera u Moskvi sveli na epizodu koja se brze-bolje zaboravlja.

Edited by ManicMiner
Posted

Jadan Dule muke su to da se plasiras u drugi krug sa timom koji ima prakticno neogranicen budzet.

Posted

Ma boli me bas kurac za njegov kratkoostanak u Moskvi, ja vucem traume mnogo pre toga, od '87 i Gana.

Posted

Jadan Dule muke su to da se plasiras u drugi krug sa timom koji ima prakticno neogranicen budzet.

:(

Posted

nije timmy lud. kad onaj trosi onolike pare na pevaljke ko zna koliko njega placa

Stranu na salu, mnogo se ja vise uzdam u Bericeve sposobnosti, nego Pekoviceve.. Mada je i Pekmen bar nesto naucio o poslovanju za sve ove godine provedene tamo. Bar za sada ne pokazuje da nije tako. Svaka izjava mu je bila korektna i pametna.

Posted

Stranu na salu, mnogo se ja vise uzdam u Bericeve sposobnosti, nego Pekoviceve.. Mada je i Pekmen bar nesto naucio o poslovanju za sve ove godine provedene tamo. Bar za sada ne pokazuje da nije tako. Svaka izjava mu je bila korektna i pametna.

u pauzi između treninga, klope i spavanja je čitao o mikro i makro ekonomiji, izučavao ekonomske škole i računovodstvo ?

Posted

ja sam ubedjen da ce ova grupa igraca izgledati mnogo bolje sa samo jednim ozbiljnim kosarkasom. ok, otkrivam toplu vodu. ali, poenta je da ova grupa igraca nema lidera zato sto je sastavljena ili od klinaca, ili od igraca upitnog kvaliteta ili od fizicki istrosenih veterana.

sa nekim ko ima kvalitet i ko nece biti impresioniran cinjenicom da igra u kk partizan i ovi ostali ce izgledati daleko bolje

a tad ce i treneru biti daleko lakse da mu ekipa igra ono sto zamisli

Kakav lider, kakvi bakraci, tu nedostaje talenta.

Posted

pa svakako da nedostaje, samo mi se cini da ce sve to mnogo bolje izgledati kad budu imali lidera na terenu, a cvetkovic,milutinovic, vrabac i ostali budu pomocno osoblje. plus se pre svega vitkovcu smanji minutaza na onu meru u kojoj moze biti od vece koristi

Posted

s jedne strane imas njegove izjave, iza kojih verovatno stoji ceo pr tim, a s druge konkretna dela: zakup separea u trokaderu i druzenje s krajnje sumnjivom ekipom u istom za cijelo ljeto od 500k $, lepljenje dupeta pevacica u guci sa po 500e svaka, itd... (a onda se setis da su, ne tako davno, na tom istom mestu ili oko istog bili jedan siske colovic ili dragan kicanovic.)

na stranu slike koju emituje, sposobnosti ce dokazati samo konkretnim delima: andjusic i jones - ok, ako dodje lorenzo - ok. 6-i na kraju - ok. plejof - sjajno! sve ostalo ce realno biti ispod ocekivanja - ciljeva koje je sam postavio.

Posted (edited)

Sve stoji. Mislis da ja nisam svestan njegovog sabanisanja etc. Al jbga, nema sada Sisketa i Kice.

Edited by Timmy
Posted

Uzeo bi tri pobede vise, bez trunke sumnje. Ali bi korozija i dalje opstajala u klubu i unistavala ga iznutra. Meni ortak blizak klubu kaze da su ljudi tamo procvetali od kad nema Dula, da je tenzija nepostojeca i da je mnogo zdravija atmosfera. 

Kako da ne, Todorić, Šilobad & co koji bi u bilo kakvoj podjeli odgovornosti bili prvi koji treba da pokupe pinkle, tek sada mogu u potpunosti da demonstriraju svoje umjeće upravljanja sportskim kolektivom.

Posted

Obavezno pročitati tekst na B92, verovatno ima i na drugim mestima. U jednom saopštenju ova uprava je iznela više egzaktnih podataka o poslovanju i izrekla više mudrih rečenica nego što je prethodna za ceo svoj 15ogodisnji mandat. Ali bukvalno.

Shilobad preko leta od drugarice dobio ovu knjigu ?  uspeh-sto-da-ne-3d-copy.png

p.s. Koliko sam nacuo nemamo nove zvanicne sponzore ali ce biti kesa iz nekih™ izvora, posebeno za strane igrace ,,,

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...