Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

a cemu uopste poredjenje pere i dula?

mislim, meni je jako drago sto je dulo otisao, ali je vec vise nego ocigledno da je pero sve sem neko trajno resenje.

nije problem sto uzeli apsolutno neiskusnog trenera, vec sto bi bilo normalno uzeti nekog ko ce rasti i napredovati sa timom, a pero to bas i nije.

pa ko ga poredi?

tek je prošlo 7 utakmica, rano je za presude peri. čovek ima užasan tim na raspolaganju. kls kvalitet, u najboljem slucaju.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jbg pomalo zaboravljate zasto je Vujosevic onoliko kenjao i kenjkao - zato sto nije smeo ili hteo niko drugi.

Posted

ali je vec vise nego ocigledno da je pero sve sem neko trajno resenje.

Na osnovu čega si to definitivno procenio? Na osnovu sedam tekmi trenera apsolutnog početnika sa ekipom balvana?

Posted

na osnovu toga kako vodi tim.

pa ko ga poredi?

tek je prošlo 7 utakmica, rano je za presude peri. čovek ima užasan tim na raspolaganju. kls kvalitet, u najboljem slucaju.

pa ono, prica se o tome kolko bi dulo imao pobeda, da li bi bio bolji od pera, pa i tvoja poslednja recenica proslog posta ih stavlja u isti kontekst, meni sve to lici na poredjenje.

Posted

ja sam ubedjen da ce ova grupa igraca izgledati mnogo bolje sa samo jednim ozbiljnim kosarkasom. ok, otkrivam toplu vodu. ali, poenta je da ova grupa igraca nema lidera zato sto je sastavljena ili od klinaca, ili od igraca upitnog kvaliteta ili od fizicki istrosenih veterana.

sa nekim ko ima kvalitet i ko nece biti impresioniran cinjenicom da igra u kk partizan i ovi ostali ce izgledati daleko bolje

a tad ce i treneru biti daleko lakse da mu ekipa igra ono sto zamisli

Posted

na osnovu toga kako vodi tim.

Rekoh, trener početnik, a u ekipi ima Đumiće, Koprivice, Cvetkoviće i drugi krš. Idealna prilika da pokažeš šta znaš, kako da ne.

Brzo se zaboravljaju Dulove crne rupe u vođenju tekmi od pre desetak godina i bliže, a tada je imao 20 godina staža u profi basketu.

Posted

opet poredjenje sa dulom.

ok, (skorije) vreme ce pokazati da sam u pravu.

Posted

^ili duletovu magiju u moskvi. uspeo je klub koji 15 godina uzastopno igra f4 ostaviti bez drugog kruga EL, posle sedam utakmica prvog kruga

Posted

stvarno ne kapiram sto mislite da bilo ko bilo sta zaboravlja. nesto ste pomesali.

Posted

opet poredjenje sa dulom.

ok, (skorije) vreme ce pokazati da sam u pravu.

Ne, pitam na koju foru si izvalio posle 7 tekmi da od Pere nikad neće ništa biti. Tj, kako je to moguće da se zaključi posle mesec dana karijere, za bilo koga?

Posted

napravio sam mu natalnu kartu i tamo sve pise.

Posted (edited)

Tuga je da skoro sve komšije objektivnije gledaju od naših. Na prethodnoj strani: Ikar, Joe, Pbg ... +1

Edited by Timmy
Posted

Da, komsije su objektivnije, narocito po cekanju trenera (citaj Radonjica) da izraste u pravog stratega. Ima za Peru jos vremena, polako...

Posted

cijenim da bi pera sa proslogodisnjim zvezdinim timom ostvario bar pobedu vise u evroligi.

Posted (edited)

Rekoh, trener početnik, a u ekipi ima Đumiće, Koprivice, Cvetkoviće i drugi krš. Idealna prilika da pokažeš šta znaš, kako da ne.

Brzo se zaboravljaju Dulove crne rupe u vođenju tekmi od pre desetak godina i bliže, a tada je imao 20 godina staža u profi basketu.

Realno, vreme je da dodje Rebara. Cvele je ispao glup kao qrac, pa i budali je jasno da drugo bacanje treba da se promasi.

+1 za Duloove crne rupe.

Edited by Yoda
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...