Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Meni nije jasna ta logika u fazonu - eto, vidite da nije dule problem nego neki drugi faktori. Nije on kriv sto je lose vodio ekipu nego sto je prakticno pored toga sto je bio trener prakticno vodio klub i doveo ga u situaciju da ima igracki kadar kao sto ima. Dule bi verovatno imao 2 pobede vise od pere ali bi sustinski problem kliba ostao i nastavio da raste.

Pekovic je klub preuzeo 15 dana pred pocetak prvenstva. Ocekivati da sad sve procveta je suludo. Da bi klub poceo da cveta mora da se organizuje o sredi. Pre svega da se finansije uvedu u neki transparentan mod da ne bude situacija kao sa telenorom o cemu se toliko pusalo. Mozda pekovic nece uspeti ono sto je namerio, mozda hoce, ali je putanja kojom je klub isao dok je dule bio na celu (fakticki je bilo tako, psd je vise bio u fazonu ikebane) bio vrlo jasan pravo u ambis. A nije ostao jer je i laiku jasno da on u partizanu moze/hoce da radi samo ako se pita za sve.

Partizan sad luta, pokusava da digne kvalitet igracima koji su imali neki potencijal a ne kostaju puno. Za sad nema previse uspeha ali sa jonesom i jos jednim amerom ce to biti bolje. Cilj ove godine nije f4 i to su jasno rekli na pocetku. To sto je to za navijace neprihvatljivo i sto ce oni pokusavati da to ipak dohvate to je druga prica. Ja verujem da ce ta pekoviceva ekiđa pokusati sledece sezone da ode na f4 i izbori el. Ove godine nema tog rezultatskog pritiska. Prosto, tako je.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jbg. dizanje kvaliteta igracima koji su imali neki potencijal a ne kostaju puno ne mere sa trenerom-pripravnikom. ako je to bio osnovni cilj trebali su Debelog da čuvaju po svaku cenu ili da mu nađu odgovarajuću zamenu. ovako, ništa neće da se diže nikome  ;) 

Posted

Pera je iznudjeno resenje, ne verujem da je on bio prva ili druga opcija. Klasicno ako prodje prodje resenje, verovatno jedino sto su mogli da izbunare u datom trenutku kao i ceo ruster uostalom.Ukoliko se sa ovim novim pojacanjima pokaze kao neverovatan strateg ostace, ako ne zamenice ga miloje,dzikic ili vlado djurovic.

Posted

Đurović bi bio odlično rešenje, ubeđivao bi ove igrače da nemaju pojma, da nikada neće biti ništa od njih i da zaslužuju da ih ponižavaju.

Posted

Tačno se vidi da je zli Dukljanin bio glavni problem i da je njegovim teranjem počelo da cveta cveće i u naše preduzeće. Ovakav sklop mladosti i iskustva odavno nije viđen i šteta što je zli bosanac odustao od Evrokupa mogli smo ga osvojiti ove godine.  Bitno je da su veliki radnici Toša, Šilobad, Stragi ostali da konačno dođu do izražaja njihovi kvaliteti koji su sputavani do sada od strane zla koje je od ove sezone bivstvovalo u našem klubu.

Od svakodnevnog potpisivanja novih sponzorskih ugovora jedino mi veće ushićenje predstavlja iščekivanje još neke akcije možda čak i snimanje DVD "kako smo opstali u ABA ligi" što se logično nameće posle akcija "biramo crno-belo srce" i "proslavi rođendan sa čak 4 drugara u Pioniru".

Nek su nama Timiji srećni i zadovoljni a samo bih još da citiram gospodara koji ima velikog udela u procvatu našeg kluba konačno: "Sramota me je koliko nam dobro ide" .

Bravo za ovo. Sve potpisujem.

Za ostalo najblizi stavu sam ono sto ToniAdams pise, iakoToni nikada nije bacio loptu na kos, pogadja u srz problema i pametno rezonuje.

Nije Pera kalibar za trenera Partizana, neka vezba u nekom drugom klubu... ne kazem mozda za par godina od njega i bude neki trener. Dule je od njega napravio kakvog takvog igraca i legendu Partizana. Neka prepusti nekom iskusnijem trenersko mesto u Partizanu a on ako se i kada se dokaze neka se vrati u klub, vrata su mu uvek otvorena. Samo sada nije taj trenutak, nama je potreban neko ko moze da od proseka i ispod toga izvuce maksimum...

Posted

Nema potrebe za histerijom posle svake loše mene. Lično, mislio sam da će biti mnogo gore posle pustoši u vidu raznih đumića i koprivica koju je Vujošević ostavio za sobom. Od pet poraza četiri puta smo gubili na jednu loptu i to su sve Božićevi propusti; ali igra jeste značajno ubrzana, dobili smo Peru Aranitovića u rotaciji i da je sad recimo 4-3 što je bilo sasvim realno, bilo bi manje buke. Aca Bućan doveo je neke klince iz OKK,nazovimo to dobrim znakom.

Mene najviše nervira nepotreban luksuz poput Anđušića i Koste. To me podseća na pređašnje transfere u FKCZ - nemamo para, pa kupujemo bilo koga slobodnog. To se tako ne radi. Ako već trpimo ove sezone, onda bar da znamo šta radimo. 

Što se mene tiče, bez mnogo filozofije: svaki put u Pionir sa celom porodicom, da volim crno bele. 

Posted

Pera je iznudjeno resenje, ne verujem da je on bio prva ili druga opcija. Klasicno ako prodje prodje resenje, verovatno jedino sto su mogli da izbunare u datom trenutku kao i ceo ruster uostalom.Ukoliko se sa ovim novim pojacanjima pokaze kao neverovatan strateg ostace, ako ne zamenice ga miloje,dzikic ili vlado djurovic.

to bi bilo tačno da je situacija bila takva da Debeli nije više hteo da radi. pošto je bilo suprotno, nema iznuđene situacije. odnosno sami smo se doveli u iznuđenu situaciju. što je bilo glupo i nepotrebno.

osim naravno ako je tačna teorija da je neko uslovio opstanak kluba odlaskom debelog. u šta ne verujem.

Posted

Đurović bi bio odlično rešenje, ubeđivao bi ove igrače da nemaju pojma, da nikada neće biti ništa od njih i da zaslužuju da ih ponižavaju.

sta tu nije istina?

Posted

Mene najviše nervira nepotreban luksuz poput Anđušića i Koste. To me podseća na pređašnje transfere u FKCZ - nemamo para, pa kupujemo bilo koga slobodnog. To se tako ne radi. Ako već trpimo ove sezone, onda bar da znamo šta radimo. 

Nema tu nikakvog luksuza. Oni imaju otvorene ugovore i igraju za dz..

Posted

Meni nije jasna ta logika u fazonu - eto, vidite da nije dule problem nego neki drugi faktori. Nije on kriv sto je lose vodio ekipu nego sto je prakticno pored toga sto je bio trener prakticno vodio klub i doveo ga u situaciju da ima igracki kadar kao sto ima. Dule bi verovatno imao 2 pobede vise od pere ali bi sustinski problem kliba ostao i nastavio da raste.

Pekovic je klub preuzeo 15 dana pred pocetak prvenstva. Ocekivati da sad sve procveta je suludo. Da bi klub poceo da cveta mora da se organizuje o sredi. Pre svega da se finansije uvedu u neki transparentan mod da ne bude situacija kao sa telenorom o cemu se toliko pusalo. Mozda pekovic nece uspeti ono sto je namerio, mozda hoce, ali je putanja kojom je klub isao dok je dule bio na celu (fakticki je bilo tako, psd je vise bio u fazonu ikebane) bio vrlo jasan pravo u ambis. A nije ostao jer je i laiku jasno da on u partizanu moze/hoce da radi samo ako se pita za sve.

Partizan sad luta, pokusava da digne kvalitet igracima koji su imali neki potencijal a ne kostaju puno. Za sad nema previse uspeha ali sa jonesom i jos jednim amerom ce to biti bolje. Cilj ove godine nije f4 i to su jasno rekli na pocetku. To sto je to za navijace neprihvatljivo i sto ce oni pokusavati da to ipak dohvate to je druga prica. Ja verujem da ce ta pekoviceva ekiđa pokusati sledece sezone da ode na f4 i izbori el. Ove godine nema tog rezultatskog pritiska. Prosto, tako je.

Jebi ga, ali ovi nasi srednjoskolci nemaju kapacitet da sagledaju ovako celokupno i realno na situaciju.. A sve ce teze biti slusati serendanja i zalopojke za bolesnikom.

Posted

Što se mene tiče, bez mnogo filozofije: svaki put u Pionir sa celom porodicom, da volim crno bele. 

Nikad vise dece ne dolazi u Pionir. Imaju neke akcije za animiranje klinaca, prave rodjendane i sl. Epilog se odmah video na tekmama... Gadjaju decu od 5 do 12 godina.

Posted

Dajte predloge za drugog trenera. Ali realan. Miloje nije hteo. On otpada... Ko jos dolazi u obzir?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...