ToniAdams Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 ok, vozis se namore busom, i vidis da je vozac presao u suprotnu traku, i neces reagovati jer je potrebno strpljenje? sto se mene tice, pera je pokazao da nema apsolutno ideju gde se nalazi i sta radi. da mogu, danas bih ga sut u dupe.
goofs Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ja se slazem, s tim sto mu ne bih dao sut u dupe, jer, opetkazemponavljam, sezona je pustena niz vodu. Da l ce Pera da zavrsi kao 10ti ili neki Lukajic kao 6ti, ili nekim spektakularnim spletom okolnosti 4ti, pa da nas cigani nakantaju, apsolutno je svejedno. Od Pere treba ocekivati pravu stvar dogodine, ako tu podbaci onda mu treba spremati zamenu.
Timmy Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Otprilike tako nekako. Naravno da je Pera do sada podbacio. Ali ne mogu da izignorisem cinjenicu kakav tim ima na raspolaganju.
Jimmy Kowalski Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Mi smo juce izgubili dobijenu utakmicu zbog neverovatnih gluposti igraca u finisu. Prvo nepotreban faul Milutinca nad Sinovecom, kada ovaj nije bio u situaciji nista da uradi i potom neshvatljiva reakcija Cveleta kada je primio loptu, on staje i ceka da ga fauliraju umesto da ukrade jos koji sekund. I onda naravno, kada treba da pogodi bacanje promasi, kada treba da promasi - pogodi. Pera je do sada sasvim solidno vodio meceve s obzirom na okolnosti. Juce je medjutim opasno zabagovao u drugom poluvremenu. Ali, sve je skola i sve se placa, pa je mozda i bolje da smo izgubili, nego da smo se provukli. Ovako greske upadaju vise u oci.. Kada pogledas kako smo skakacki izgledali na prvim utakmicama, a kako sada, vidi se napredak. Nemamo ni previse izgubljenih lopti, sto je pohvalno. Juce smo konacno imali i solidan broj asistencija. S druge strane, u pokusaju da spusti na zemlju Vanju, otisao je suvise daleko. Juce u prvom poluvremenu za pet minuta nije nista uradio lose sto bi zasluzivalo ladjenje skoro celo drugo poluvreme, i to u situaciji kada nismo mogli vola da ubodemo u napadu. Naravno, i kad ga je uveo, tesko da se moglo ocekivati da ce nas on izvaditi nekom serijom. I za Vanjino i za nase dobro bi valjalo da Pera popusti u krocenju pastuva, inace cemo ga izgubiti za celu sezonu..
Geo Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ako je glavni uslov da je jeftin, "legenda" i apsolutni pocetnik.Ajmo Tumbasa onda za trenera, jer ova je godina pustena ionako niz vodu, pa sve te okolnosti, pa losa sreca u zavrsnicama ... Posle jednog tajmauta u drugom poluvremenu , igrac u desetoj sekundi napada sutira trojku preko ruke, posle sledeceg Aranitovic trojku sa devet metara, u zavrsnici ceo tajmaut objasnjava kako da izvedu loptu, o slucaju da promase bacanje(sto su inace radili celu utakmicu) ni reci. Naravno na koferenciji za stampu, glavni uzrok poraza je bad luck. Apsolutno ni sa cim nije nagovestio zasto je odabran da predvodi ovaj novi projekat. p.s. Komsije su pokusale slicno sa Lazicem, ali su im dve utakmice bile dovoljne da vide o cemu se radi ...
Miralem Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 prvo je dao vanji od 18 godina da bude kapiten i divlja po nahodjenju, a onda ga sklonio sa parketa. mozda ja ne znam kako konkretno treba raditi sa klincima, ali ovako sigurno ne.
goofs Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ako je glavni uslov da je jeftin, "legenda" i apsolutni pocetnik.Ajmo Tumbasa onda za trenera, jer ova je godina pustena ionako niz vodu, pa sve te okolnosti, pa losa sreca u zavrsnicama ... Posle jednog tajmauta u drugom poluvremenu , igrac u desetoj sekundi napada sutira trojku preko ruke, posle sledeceg Aranitovic trojku sa devet metara, u zavrsnici ceo tajmaut objasnjava kako da izvedu loptu, o slucaju da promase bacanje(sto su inace radili celu utakmicu) ni reci. Naravno na koferenciji za stampu, glavni uzrok poraza je bad luck. Apsolutno ni sa cim nije nagovestio zasto je odabran da predvodi ovaj novi projekat. p.s. Komsije su pokusale slicno sa Lazicem, ali su im dve utakmice bile dovoljne da vide o cemu se radi ... Nije bas ista situacija posto je Lazic imao bogat i respektabilan tim ciji cilj je bio plasman u EL. Mi imamo par poluigraca i gomilu rekreativaca. Nekima zaista nije mesto u Partizanu, juce onaj Vrabac dribla loptu 15 sekundi u mestu, kao siri da igra 1na1, onda napravi dva driblinga u stranu i stane i ne zna sta ce, dodaje loptu pri tom preskacuci prvi pas (sto se ne radi u kosarci), i onda naravno neko baca fej-d-vej kamencinu u zadnjim sekundama napada. Izgleda ko basketas na Adi.
levi Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Da, Perina situacija više liči na Uvalina, nego na Lazića
LeoWestermann Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Tačno se vidi da je zli Dukljanin bio glavni problem i da je njegovim teranjem počelo da cveta cveće i u naše preduzeće. Ovakav sklop mladosti i iskustva odavno nije viđen i šteta što je zli bosanac odustao od Evrokupa mogli smo ga osvojiti ove godine. Bitno je da su veliki radnici Toša, Šilobad, Stragi ostali da konačno dođu do izražaja njihovi kvaliteti koji su sputavani do sada od strane zla koje je od ove sezone bivstvovalo u našem klubu. Od svakodnevnog potpisivanja novih sponzorskih ugovora jedino mi veće ushićenje predstavlja iščekivanje još neke akcije možda čak i snimanje DVD "kako smo opstali u ABA ligi" što se logično nameće posle akcija "biramo crno-belo srce" i "proslavi rođendan sa čak 4 drugara u Pioniru". Nek su nama Timiji srećni i zadovoljni a samo bih još da citiram gospodara koji ima velikog udela u procvatu našeg kluba konačno: "Sramota me je koliko nam dobro ide" .
pacey defender Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nego, Leo, kaži ti nama, šta ti misliš o ovom Dukljaninovom manevru da potražuje pare koje mu se duguju? Neko se zove Lovernj a neko Dukljanin?
Timmy Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Mora i dalje o doticnom Slazem se da je mozda i najveca Perina greska sto je Vanji dao traku. On ima 18 godina, igra na poziciji gde treba da divlja i napreduje. A ne da kapiten bude najzreliji na parketu. Ipak, verujem da ce tu stvari ubrzo doci na svoje. Veliki je Vanja talenat i tesko ce se desiti da ne postane igrac. Samo treba vremna. I njemu i Petru, a i nama da se naviknemo na ovu epohu :)
ZokiAsov Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nesrecno smo izgubili, jebiga sta je tu je, ucimo na svojim greskama. Ne znam samo sto se plasite pantera, oni su go kurac, pregazicemo ih kao potok... plitak.
kobni zelaya Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Mora i dalje o doticnom Slazem se da je mozda i najveca Perina greska sto je Vanji dao traku. On ima 18 godina, igra na poziciji gde treba da divlja i napreduje. A ne da kapiten bude najzreliji na parketu. Ipak, verujem da ce tu stvari ubrzo doci na svoje. Veliki je Vanja talenat i tesko ce se desiti da ne postane igrac. Samo treba vremna. I njemu i Petru, a i nama da se naviknemo na ovu epohu :) Ništa manja greška je i dovođenje Anđušića. Sad se Vanja sigurno pita šta to pogrešno radi kad je sa 30 minuta došao na 7.
ToniAdams Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ništa manja greška je i dovođenje Anđušića. Sad se Vanja sigurno pita šta to pogrešno radi kad je sa 30 minuta došao na 7. +100
Timmy Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Igrao je Danilo juce i trojku. A eno ga Petar. Jos gore prolazi od Vanje, ali udje juce i za malo da resi utakmicu sa nekoliko vaznih poena.. Ne znam, mnogo verujem u Vanju, tako da sam optimista. Isto sam mislio i za Bogdana. A tek je oko njega sranja bilo. Pa ga evo sad. Ako si veliki, i mnogo gore stvari preguras.
Recommended Posts