Geo Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) Nije naknadna pamet, sve vreme molio boga da se se ne ulazi u penal zavrsnicu... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока Edited October 24, 2015 by Geo
lord_s Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Makar smo treneru Sirokog ispunili zivotnu zelju :( Okasnili smo sa krecenjem i renoviranjem, da se pocelo na vreme, tamo u junu kad je bilo toplo..
Timmy Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Šta kukate, sledeća dva kola laganica, Zvezda i Budućnost pa posle najlakše gostovanje, odnosno Zadar. Tamo smo ranije gubili, al to je bilo zbog Debelog, koji nema pojma i uništio bi nas, samo da ga nisu skonili hrabri dobrotvori. Sad imamo struku. Dok dlanom o dlan eto nas na 5-5. Kad ti postade takav :( Bas steta za utakmicu. Pobeda bi bas legla... A moralo je da se masi drugo bacanje. Veliki propust. Koprivica je najgori igrac ikad u Partizanu. Bozo na drugom mestu. Leb ti jebem koliko nekosarkaskih i neinteligentnih poteza oni prave Opet mi se dopao Milutinovic. Sve je konsantniji.
Goranz Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Sad bi nam više leglo da javim da je Božić podneo ostavku, for real.
Geo Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Sad bi nam više leglo da javim da je Božić podneo ostavku, for real. Nema sanse da se to desi, eventualno da ga na silu smene ...
Kreator Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 a zašto je pera božić bogom dan da mora da ostane? jer niko drugi neće ili pekmen ne dozvoljava? ok, ovo je moralo da se dobije. dok mi kupujemo te strance, dok čekamo da se oporave andrić i murić, mi već skupili 2 - 5, sa tendencijom da idemo ka 2 - 8...a onda tu nastupa psihološki efekat, strah...tu nam neće pomoći ni 3 crnca. šteta, ja se nadao da ćemo možda nekako iskamčiti makar 4. mesto, a kako ide bićemo prikovani za dno. posle sedam kola, moj utisak je da nam ne trebaju: koprivica, đumić, perović, vrabac... možda nam treba pre petica nego plej. ma lupam, treba nam i jedno i drugo a para nema...samo glavobolje.
ToniAdams Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 pera je nekim cudom zalutao u partizan jos kao igrac, onda je na neki volseban nacin postao kapiten. sudbina je bila da jedared dodje i na celo strucnog staba, a niko nije jaci od sudbine.
Kreator Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 zadnjih minut i po meča: https://www.youtube.com/watch?v=joLPgvGtLew
Timmy Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) a zašto je pera božić bogom dan da mora da ostane? jer niko drugi neće ili pekmen ne dozvoljava? Zato sto se uozbiljnom klubu ne menjaju treneri svakih dva meseca. Sta god da uradi, ali bukvalno sta god, treba da ostane bar do kraja sezone. A ako je ikako moguce i dve cele. Trener mora da dobije bar dve godine ako klub hoce da pravi dugorocne price. Od kluba koji menja po 3-4 trenera po sezoni nema leba. Jebeni VJ je dobio dve sezone iako je i mnogo pre toga bilo jasno da od njega nece biti vajde. Edited October 24, 2015 by Timmy
ToniAdams Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 da, samo sto na pocetku pero nije smeo doci za trenera
Kreator Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) da, samo sto na pocetku pero nije smeo doci za trenera+1 Mogao je da se uci u nekom drugom klubu. Zasto bas mora u partizanu? Meni se ne svidja njegov rad, uopste, za ovih 7 kola. Da samo napomenem da ne lamentiram za duletom, jedino me nervira sto je trener pocetnik bas iz tog razloga sto smo vec imali jednog VJ. Edited October 25, 2015 by BlackGeorge
Jozef K. Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Za rad sa mladim igračima idealan je Zoran Moka Slavnić Poslao tapatalk
Timmy Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 A gde to imaju iskusni treneri što oce da treniraju u klubu koji je raspao? Da javimo nasima i pomognemo... Dajte malo strpljenja majku mu.
Timmy Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 A dva od naša 3 najveća trenera u istoriji su na klupu KKP dolazili kao početnici. Ne znam samo za Kiću, a mrzi me da tražim. Ovo naravno ne znači da pišem kako će Pera biti novi Zelimir, pošto vidim odmah izvrtanje i jahanje po tome, već da je to princip koji u Partizanu dugo postoji. Nekad ne da rezultat, ali nekad bude pun pogodak. Ali kao sto rekoh, neophodno je strpljenje. A klub i ljudi u njemu su to zaslužili.
Recommended Posts